VUELTA 2015, דומולאן מנצח ובאדום, ומה צפוי בקטע 10

gadis13

New member
VUELTA 2015, דומולאן מנצח ובאדום, ומה צפוי בקטע 10

טום דומולאן של גי'אנט אלפסין מנצח בקטע 9 ומקדים על הקו את כריס פרום של סקאיי ופוריטו רודריגז של קטיושה. דומולאן יצא מוקדם להתקפה במעלה הטיפוס המסיים של הקטע, וכשהוחזר יצא שוב, אך גבוה ועמוק כשהוחזר בפעם האחרונה על ידי 'פרום-עוף-החול' היה נראה שזה גמור והוא יאלץ להסתפק בתמורה למאמציו בחולצה האדומה אך לארץ הנצחונות המובטחת

רשימה

ariasdo

New member
מפתיע שדומולאן בחור גדול מנצח את המטפסים - בסמולציה השוואתית

אם נבדוק ונשווה את מהירות הטיפוס בהתחשב שזה בסוף קטע 9 בטור .

העלייה בסוף זה 4.1 ק"מ כ 9% ממוצע הקבוצה המובילה רכבה 10דקות ו 30 שניות זה מהירות ממוצעת כ 23.5 קמ"ש .

בסמולציה לנס הרים בהנחה שיש להם כוח לעוד 1.5 ק"מ היו גומרים קצת מעל 14 דקות .הערכה שלי בהתחשב בשיכלול התנאים הכללים .

לגבי התעוררות של פרום אתמול זה הפעם הראשונה מתחילת הוואלטה סיום בעלייה אומנם לא ארוכה רואים שיש לפרום קושי בקטעים תלולים ,( רואים בסרטון את תנועת הראש שלו ) אבל בסה"כ שרד וכמעט ניצח .

אם זה הייתה עליה ארוכה בסיום שם יש לפרום היתרון באזורים שהשיפוע בנוני 6-7% הוא פורץ ומחזק ס"לד גבוהה הרבה זמן .

קטע הסיום אתמול היה ממש מעניין ומותח .

אריה סדובניק

לא ממש מפתיע...

דומלין הוא מטפס בכלל לא רע והעלייה אתמול הייתה בדיוק מה שמתאים לרוכב מסוגו.

העלייה לא הייתה רציפה וכללה מישורים ומורדות וממש לפני הסיום היה מורד ומישור בו הוא ניצל את היכולות שלו במישור כדי לעקוף את פרום שהתרחק מעט ובהתאם לאורך החלקים שהיו בשיפוע למעלה.

הוולאטה עד כה היה ההכנה להרים, אפילו עם העליות שהיו, ההרים הגבוהים יכריעו.
דמולין אכן השתפר בעליות, אבל אם הוא יחזיק את המטפסים בהרים הגבוהים זה יהיה מפתיע.

ItsikH

Member
הקריז הורג אותי, גם ביום ד' לא אוכל לצפות. יש מקום שאפשר לרא
ות שידור חוזר? קטעים נבחרים לפחות?

גודבאר

New member
ב-steephill.tv יש את הקילומטרים האחרונים של כל שלב

זה בדר"כ בין עשרים לארבעים דקות והכי חשוב, האתר נפתח במצב נטול ספוילרים אז אין בעיה להיכנס בערב

nachshon4

New member
מה הבעיה להקליט בממיר?

אני עושה את זה הרבה פעמים.
אם אתה רוצה אקליט לך ואתה מוזמן לבוא לראות. אפילו אראה איתך פעם נוספת.

ItsikH

Member
מה זה ממיר
אשמח לבוא אלא רק שהעבודה מונעת ממני
[זה טוב שיש עבודה, לא מתלונן, היא גם מאלצת אותי להתאמן ולנצל את הזמן הפנוי שנותר לי]

ariasdo

New member
כל יום ברשומה של gadis13 יש סרטון 20 דקות אחרונות מיום קודם

למעלה