VW - בקשר לשאלה החשובה

atazur

New member
VW - בקשר לשאלה החשובה ../images/Emo92.gif

צר לי שאני פותח thread חדש. אבל ראשית לא הבנתי את השאלה (החשובה) ושני, אם אכן השאלה היא כמו שאני חושב אז הרי שכל ההודעות לא כך קשורות לנושא. אני בכל אופן משער שרצית קצת מידע על האומנים (אם לא - תפסיק לקרוא) אז בבקשה: Mel Torme מתופף וזמר. מנגן ושר משנות ה-40 ועד שנות ה-90 (נפטר לפני שנתיים) מחלוצי הפופ המוסרתי (סינטרה סטייל). Dexter Gordon סקסופון. מגדולי הסקסופון. החל את דרכו בשנות ה-40 עם Lional Hampton אח"כ עזב לאירופה ושב לארה"ב בשנות ה-60. בין השאר החזיר את הג´אז האקוסטי לעולם שחשב שהסינתיסייזר ייקח אותו הרחק משם. אלבומו GO מצויין, קליט ובעיני מושלם. Herbie Nichols - פסנתר. נגן משנות ה-50 שמסיבות שאיני יודע הפסיק לנגן מתשהו באמצע שנות ה-50. אני לא חושב שהוא היה שותף למהפכת הבופ אלא נשאר בדיקסילנד ובסווינג. Herbie Mann - חליל. חלילן וותיק לכל הדעות. מנגן משנות ה-40. היום הוא יותר מ-70 ועדין חי ומופיע. היה בארץ אם איני טועה. הקליט בין השאר עם bil Evans ומוביל הרכב משלו בשנים האחרונות. שם שכדאי לשים לב אליו. ריו נגארו אני מכיר רק Rionegro שמעתי פעם באוזן - מוזיקה די משעממת ולא כל כך הבנתי מה הם (הוא, היא) רוצים ממני. Meggie Brown? אליה אתה מתכוון? אין לי מושג מה היא עושה באוסף ג´אז. זמרת קאונטרי שולית ולא ממש חשובה. אלא אם כן יש מישהי אחרת שלא עולה לי כרגע לראש. תעדכן. Dan Balmer - גיטרה. נגן גיטרה משנות ה-90 ולא כל כך בולט. עם ענקים כמו Metheny, DiMoela, Mclauphlin קשה להתבלט והוא בכל אופן לא מחדש יותר מדי. זהו מהדיסק הראשון, וכדי שאני לא יעשה עבודה לחינם. אם אתה מעונין גם במידע על הדיסק השני - רק תבקש.

V.W

New member
אני מאוד רוצה דווקא

אגב גיו נארו עושים גירסה מאוד נחמדה לקארוון (למרות שאני לא חושב ששמעתי גירסה שיותר אהבתי משל דידי ברידג´ווטר). ואני אשמח מאוד עם תוכל לפרט לי על השאר רק שתדע שיש כמה שאני כבר מכיר בריאן הוג´ס או גיטריסט ממד נחמד, עם אני לא טועה גם בסגנון מת´יני ורנדי ברקר שגם אותי יצא לי לשמוע כמה פעמים... כל השאר המות אני אשמח לקבל עוד פרטים למרות שחלק אני מכיר

למעלה