wacom intuos 4 שאלה , התייעצות

saramzalag

New member
wacom intuos 4 שאלה , התייעצות

חושבת לקנות wacom intuos 4 , האם למישהו יש , מכיר , משתמש , ממליץ . יש לי אפשרות להביא מקוראיה אבל לא מצליחה למצוא באתר שלהם חנויות בקוראיה , אשמח מאד אם מישהו יכול לצרף לינק מדויק . תודה רבה

Ninja

New member
ניתן גם לייבא ישירות מ-eBay.

למרות המחירים הזולים, יתכן שיעלה גם הצורך לשלם עמילות מכס ומע"מ בנוסף.

Ninja

New member
כפי שאמרתי - יתכן. מדי פעם מעכבים ומדי פעם לא

Ninja

New member
דואר רגיל בדר"כ עובר חלק. EMS וכדומה, מעכבים.

saramzalag

New member
אף פעם לא קניתי כך , אפשר עזרה

אני פשוט קונה כך דרך האתר , ומקבלת את המוצר בדואר רגיל ? תוך כמה זמן זה מגיע ? איזה תשלום נוסף יש לי חוץ התשלום על הקניה . המחיר באתר הוא 309$ , האם נוסף לזה עוד משהו ? האם זאת קניה בטוחה וכדאית באמת ? או שעדיף לחכות שמישהו יסע לארה"ב ויביא בעצמו? תודה

Ninja

New member
אין כאן תשובות חד משמעיות. צריך לנסות.

הראשונה היא כן. פשוט קונים דרך האתר ומקבלים את זה באופן שמתואר שם. זה יכול להיות דואר רגיל וזה יכול להיות רשום. זה עשוי להיות תלוי בהעדפותייך ו/או בהעדפות המוכר. העדפות כל עיסקה עומדות בפני עצמן. משלוח אווירי עשוי להגיע תוך כמה ימים. משלוח קרקע לוקח כמה חודשים. אם מעכבים את החבילה במכס, זה מעכב עוד כמה ימים עד שתדאגי לשחרור. אם אפשר לשחרר באופן עצמאי, לדעתי זה עדיף על פני שימוש בעמיל מכס. התשלום הנוסף הוא של הוצאות המשלוח. בכל עסקה מצויין כמה יתווסף עבור משלוח לארץ. שימי לב שלא כולם מוכנים לשלוח לארץ ולכן יש להימנע מעיסקאות כאלו. כמו שאמרנו, יתווסף מחיר המשלוח. אם תרצי ביטוח בנוסף, גם על זה צריך לשלם. עדיף שמישהו יביא מארה"ב על מנת לחסוך סיכון של מכס/מע"מ. בדרך כלל רוב הקניות הם בטוחות. לא יזיק להיעזר בחבר שמתעסק עם זה קצת. אם משלמים באשראי/PayPal, הקנייה היא סופר בטוחה. כמעט תמיד ניתן לקבל החזר אם המוצר לא הגיע. בבקשה.
* שימי לב שבתפוז יש גם פורום ebay/PayPal. למרות שזה פורום המיועד יותר עבור סוחרים, אולי כדאי להביט גם שם ולהתייעץ.

פרינOOה

New member
יש לי כזה

קניתי מחנות הייבואן של wacom בעקרון אני מאוד אוהבת את הלוח הזה :) וממליצה עליו

saramzalag

New member
את יכולה לפרט קצת בבקשה

מאיזה חנות קנית ? בארץ ? ארג'ינט ? איזה דגם יש לך a5? , יש לך גם עכבר? את חושבת שאם אקנה בחו"ל בקוראיה למשל , זה יגיע עם כל ההנחיות באנגלית ? כמה אחראיות יש לך ? האם זאת אחראיות בינלאומית ? תודה מראש ...

פרינOOה

New member
בכיף

קודם כל הוא ממש מדוייק בגלל זה אני אוהבת אותו, יש לו גם עוצמות לחץ יש לו בצד כפתורים להגדלה, שינוי layer שינוי גודל מברשת ואת יכולה גם לשנות אותם כן, קניתי מארג'ינט יש לי A4 בלי עכבר אבל הוא לא ככ נחוץ לי .. האחריות שקיבלתי היא ל 3 שנים אני חושבת

saramzalag

New member
עוד עזרה ...

הלוח מגיע עם תוכנה לבחירה , מתוך 3 ( פוטושופ יש לי אז אני לא צריכה ) אבל מה עדיף : Corel SketchPad או Autodesk SketchBook Express 2010 מישהו מכיר ? עובד עם התוכנות ? שאלה נוספת : תצוגת הכפתורים היא רק באנגלית ? אין עברית נכון. מישהו יודע אם יש אחראיות בינלאומית למוצר ? אם אני קונה בחו"ל , יש אחראיות בארץ ? ואם לא ניתן לתקן במידת הצורך , איכן? תודה

למעלה