Wake Me Up When September Ends

Hadardur

New member
Wake Me Up When September Ends

דיי! אי אפשר יותר! מצטערת אבל זה פשוט כ"כ מחרפן אותי... רק.. רק התחלנו ללמוד, וכבר 5 מבחנים ובוחן?! מה עשיתי רע?!$#%^*& באלי לפרוש מהביצפר נמאס בלע :(

mory89

New member
מבינה אותך מותק, לי יש מחר מבחן על

כל החומר של ביולוגיה שלמדנו שנה שעברה ביום ראשון בוחן במתמטיקה בחמישי מבחן בתנ"ך אין סוף ללימודים האלה!! :|

eladi88

New member
די לבכות...

את מסיימת ללמוד פעמיים בשבוע ב 7??? את מסיימת ללמוד עוד פעמיים בשבוע ב 6??? ועוד צריכה ללמוד לפסיכו?? יש דברים יותר גרועים! בהצלחה לך

Hadardur

New member
לא אבל אני מסיימת כל יום ב-5

וסליחה חומד אבל פסיכומטרי זה בחירה אישית שלך! אני לא בחרתי ללמוד כל יום עד 5! עם כל הכבוד ואין כבוד ועוד זה אחרי קיצוצים של "משרד החינוך" עלק

eladi88

New member
פסיכו בחירה שלי...

אבל זה בא מהבצפר... והבצפר המניאק הזה לא מתחשב בנו בכלל.... וגם יש לי כיתה של מניאקים...שלא מוכנים להבריז אפילו פעם אחת... ואז כל פעם שאני ועוד חבר או שתיים מבריזים..אנחנו נדפקים... איזה כיתה של מפקירים! ודרך אגב....הכי מוקדם שאני מסיים זה 4 וחצי.... שנה טובה שתהיה לך

eladi88

New member
לא בדיוק...

זה בתיאום עם הבצפר... שיש לי את הקורס ביום ראשון אחרי הצהריים...אני גם מפסיד שעתיים מהמערכת... באותו יום אני מסיים ב 5 וחצי...אבל הקורס מתחיל ב 4... ככה שזה שאני לא מגיע כביכול לשיעורים האלה...זה באישור של הבצפר... אבל המניאקים לא מוכנים כמעט להתחשב בנו... יהיה טוב אני מקווה

Lp Fairy

New member
לא נורא!!!!

שנה אחרונה~!! (שנה אחרונה נכון..?) שזה חצי שנה...ותוסיפי לזה את הבגרויות והחופשים שלפני... תסתכלי בקושי אנחנו לומדים!!!

Hadardur

New member
בקושי לומדים?! אולי את... שאני אפרט

לך את כל מועדי הבחינות הבגרויות והעבודות גמר?! כן י"ב... כשאחי היה בי"ב זה לא היה ככה

eladi88

New member
נכון...

גם אצלנו..שנה שעברה היה ליב' סטאלבת...והם סיימו הכי מאוחר ב 4...גג 5! השנה??? טרור!! הכי מוקדם זה 4...בעעעעעעע

Lp Fairy

New member
המממ

טוב זה באמת נורא הקטע של הבגרויות.. אבל היי שנה אחרונה!!!!! תסתכלו אל האופק..[= תהיו אופטימים!!!! חחח

eladi88

New member
ת'אמת

בינתיים סבבה...חשבתי שיהיה יותר קשה...ושזה יהיה סיוט....אבל דווקא סבבה! חחחחח אתמול הברזתי מ 6 שעות אחרונות...היום גם... מחר חופש...יום שישי גם... שמעו..החיים יפים! ואחרי הפסיכו הזה....הם יהיו עוד יותר יפים!

Lp Fairy

New member
חחחח

נו אז מה אתה בוכה?!?!?!?! אני לא אפרט כאן מה המערכת שעות שלי..[= אני לא רוצה למות..[=

eladi88

New member
עכשיו רק תחילת השנה

חכי אחרי סוכות שוב יהיה סיוט...עד חודש אדר...שאז מתחילים הבלגניםםםםםםם תפרטי מה המערכת שעות שלך...בואי נגיד שיש לי בערך 50 שעות משהו כזה....:\

Lp Fairy

New member
סוכות..[=

סוכות יש לי יומולדת..[= חחחח נו בסדר זה כן יהיה מטורף כי יהיו לנו מלא שעות השלמה והכול...אבל הלווו אנחנו יב!! מה אתם מצפים!??!? שנה אחרונה..[= המממ יש לי רק 31 שעות..[= (לא לתלות אותי!!) ויום שני אני מתחילה שעה חמישית לומדת 3 שעות כשבאמצע יש לי חלון...ועכשיו אמרו לי שיש לי ביטול של השעות האלה אז יום שני חופשי אצלי השבוע הזה..[= וויפי..

eladi88

New member
מזל טוב לך בסוכות...

ו 31 שעות זה בכלל לא הרבה....אני מסביר לך שיש לי בסביבות ה 50!!!

Lp Fairy

New member
[=

תודה.. לא אמרתי שזה הרבה...להיפך...מרוב שכולכם אומרים שהם מתחילים שעה ראשונה ומסיימים ב9.. ואני רק מתחילה בשעה שלישית ומסיימת 7...אז שלא תרצחו אותי על זה..[=

matanbru

New member
חחחחחחח

כפרה עלייך מעודדת את אלעדי ואת הדר כל הכבוד יש לך נקודות זכות אצלי ;) בכל אופן: "עם מה שיש ננצח"

למעלה