wake up and smell the coffee../images/Emo187.gif
אנשים! דממת האלחוט הזו לא מתקבלת! אני דורשת שתכתבו פה משהו! מה עשיתם היום? השבוע? משהו מעניין? המלצות? כל דבר! דממת האלחות הזו פשוט לא לעניין! זה פורום, זה לא חדר מתים! אז יאללה! אני אתחיל
היום היה לנו סיור בביוטכנולוגיה. הינו צריכים להיות בביה"ס ברבע לשבע בבוקר. למרבה הפלא כל ההכנות לקחו 10 דקות ויצאנו בחמישה לשבע... נסענו איזה שעתיים והגענו למפעל גדות בחיפה. עושים שם חומצת לימון. שמענו הרצאה מפי אחד המהנסדים של מתקני התסיסה [והוא לא ממש ידע להרצות כמו שצריך, כי האיש שתפקידו להרצות נמצא בחו"ל]. אחרי זה לקחו אותנו לסיור במפעל. האיש שעשה לנו את הסיור דיבר, אבל לא שמעו כלום בגלל הרעש שמסביב. והמקום הזה פשוט מסריח!!! אחרי זה נסיעה של עוד איזו שעה... אולי חצי שעה.. הגענו למפעל גלעם שנמצא ב... איפהשהו! שם מייצרים גלוקוז, פרוקטוז ועמילן. עשו לנו גם שם הרצאה על המפעל [במבטא אמRיקאי] ואז גם שם היה סיור! שם היה הרבה יותר מגניב! הביאו לנו חלוקים מיוחדים, ואטמי אוזניים כדי שהשמיעה שלנו לא תיפגע, ונתנו לנו לטעום פרוקטוז [מתוק פי 1.5 מגלוקוז, אבל האמת היא שהטעם שלו הוא כמו של סוכר לבן
] וסתם הסתובבנו שעה [60 דקות] במפעל ואז הלכנו הביתה. כל התענוג הזה היה עד רבע לחמש. בחמש ורבע כבר הייתי בבית... ו... זייהו
אנשים! דממת האלחוט הזו לא מתקבלת! אני דורשת שתכתבו פה משהו! מה עשיתם היום? השבוע? משהו מעניין? המלצות? כל דבר! דממת האלחות הזו פשוט לא לעניין! זה פורום, זה לא חדר מתים! אז יאללה! אני אתחיל