WAKE UP MAN!!! (עוף)

WAKE UP MAN!!! (עוף)

אוקיי, אני ממש מצטער על הכותרת המפוצצת. וגם על מה שאני הולך לכתוב. שאף אחד לא יעז לקחת את זה אישית. ובכן, לצערי הרב הפורום די נרדם. ולקצת נוסטלגיה: בעבר הפורום היה ער עד מאד. היו עשרות הודעות חדשות ביום... עכשיו הפורום די נרדם... יש מאמר אחד *אולי* ו*לפעמים* פעם בשבוע. כל הכבוד ללוסי, דקלה, אנות'ר גירל, וכל הכותבים שעדיין כותבים, אבל הפורום עדיין נרדם. אני לא מטיל את ה*אשמה* על אף אחד אישית. אני פשוט חושב שכולנו צריכים להחיות בדחיפות את הפורום. דרכי פעולה: קודם כל, הדרך הטובה ביותר היא *דיונים* (כל עוד הם לא וויכוחים) ו*שאר הבעות דיעה*. דברים מהסוג שקרו פה בזמן האחרון, כמו ה*דיון* על גדולתו (?) של סרג'נט פפרס, ואשמת מי בפירוק הביטלס, הם דברים טובים מאד. לדעתי צריך להעלות פעם בשבוע נושא לדיון מהסוג הזה, ועליו לדון במשך השבוע. כמו כן, בואו יותר לצ'ט! כבר התחלנו לבוא יותר ויותר לצ'ט, אבל זה נפסק, והיום כשאני נכנס לצ'ט... אין פשוט אף אחד... למי שיש עוד רעיונות לגבי *איך להחיות את הפורום*, מוזמן להציע אותם.

דיתוּש

New member
שני דברים...

1. אני פשוט לא יודעת על ביטלס כמוכם
נו מה אני אעשה. אני אוהבת את השירים שלהם מאוד ומקשיבה להם רוב הזמן, אבל בקשר לביגרפיות ומפעל-חיים וכל מיני דברים כאלה שקשורים אליהם-אני לא יודעת כלום. בגלל זה אני לא משתתפת בדיונים כאן... אין לי מושג על מה אתם מדברים
2. בקשר לצ'אט-זה לא הכי נוח להגיע כל ערב לצ'אט. אולי צריכים לקבוע שלושה ימים בשבוע שיהיה צ'אט? ימים מסוכמים שיתאימו לכולם בשעה שתתאים לכולם, וככה בטוח יותר אנשים יבואו.

דקלה9

New member
נכון, אבל

בצ'אט בדר"כ כלל אין דברים מעניינים ממש (אף אחד לא דן שם על גדולתו של פפר), לכן נטשתי אותו- אבל לא ויתרתי. אולי יום אחד אני אכנס לצ'ט וידונו שם על הביטלס... דיונים הם דבר נהדר, אבל הם נוצרים מעצמם. אין צורך ליצור אותם באופן מלאכותי. אגב- אני טועה, או שנמנעת מלכתוב את דעתך בדיונים האלה? זו רק דעתי...

Another Girl

New member
מקרטני

אני יודעת שכבר דיברנו על הנושא הזה בעבר ובכללי זה נכון,לפורום יש נטייה לשקוט על השמרים ולהרדם...אבל דווקא בתקופה האחרונה הצטרפו אלינו כמה אנשים איכותיים וטובים(בנוסף לאלו שכבר היו איתנו,לא להבין אותי לא נכון) שפיתחו מאוד את רמת הדיונים כאן והעלו אותה-אני מרגישה שמזה זמן רב מדברים כאן על דברים עמוקים שאפשר לפתח עליהם דיון ממשי.קצב ההודעות הוא בהחלט לא שתיים ביום,כמו שאתה אומר,אלא הרבה יותר..אולי אתה לא עוקב.בנוסף,שוב התחילו לכתוב מאמרים,וזה מבורך-אני בעד להרחיב את מאגר המידע של הפורום כמה שאפשר-ובקרוב,טפו טפו טפו-יעלה כאן פרוייקט טורניר השירים. חוץ מזה,לאחרונה שמתי לב שמיעטת את השתתפותך בדיונים ובנושאים חדשים בכלל,ככה שדוגמה אישית נחוצה ממך כרגע.
אולי תיקח על עצמך,כמו שהצעת,לסות ולהעלות נושא חדש לדיון כל שבוע... מה שכן אני יכולה להגיד,זה שיש לפורום בעיה גדולה: למרות שיש כאן בהחלט מספר אנשים שדואג לפתוח נושאים חדשים לדיון,או פרוייקטים נחמדים כמו החידון והסיכום השבועי,בגדול כמות ההודעות שנפתחת על ידיכם היא מצומצמת מאוד ואני רוב הזמן מרגישה חייבת לחשוב ולקדוח מראשי נושאים ופרוייקטים חדשים כדי לעורר אתכם.אתם יכולים גם לחשוב על נושאים חדשים לדיון ועל פרוייקטים מעניינים,כפי שאני רואה שקורה בפורומים אחרים אבל כאן משום מה אף פעם לא. כמובן שזה לא ממש סבל בשבילי,ואני נהנית לעסוק בכל דבר שקשור בנושא,אבל די מאסתי בלהרגיש את ה"עול" הזה של אחריות למצבו ועירנותו של הפורום,ואח"כ לטענות ש"הפורום רדום".פורום,מהוויתו,הוא מקום לכמות של אנשים,ולא של בנאדם אחד..וזה שאני המנהלת זו בהחלט לא סיבה להשאיר לי לחשוב על פרוייקטים ולפתוח נושאים חדשים לדיון,למרות שאני מבינה שיש בעיה כשמדובר בפורום ללהקה לא פעילה מזה 33 שנה,וגם שהרבה יותר קל לענות לנושא שכבר קיים מאשר להשתתף באחד. שלא תבינו אותי לא נכון,אני לא מפנה נגד אף אחד אצבע מאשימה,ואולי בכלל זו אשמתי בגלל איזושהי אווירה שאני "הנחיתי"...בכל אופן צריך להבין שזה הפורום של כולם,ושסביר להניח שבשלב מסוים אני אגיע ככה לשחיקה(למרות שלפעמים אתם לא רואים את זה,אבל נעשית גם הרבה עבודה מאחורי הקלעים) ואז באמת הפורום ייכנס לתרדמת,אלא אם נמנע את זה מבעוד מועד. מצטערת אם "הפלתי" את זה עליכם עכשיו,אבל זה משהו שאני מרגישה כבר די הרבה זמן,אם כי,שוב,לאחרונה בהחלט חל שיפור. סתם נקודה למחשבה.

אלרוס

New member
פולקערס לשלטון (וזה לא מרד)

צודק, הפורום ישנוני וצריך לפתוח יותר טופיקים, לעשות את החידון השבועי ולא הדו שנתי (מאיה?), ובקשר לצ'אט זה פשוט לא נוח ב9 כל יום, אפשר לעשות את זה 3 פעמים בשבוע וזה יהיה יותר נוח לכולם.

i love lucy

New member
בקשר לחידון

אני נערת החידון היום... כמובן עם עוזרים אבל לא נורא... חחח מתי נוח לכולם?

אלרוס היקר....יקר מאוד אפילו...

אם שמת לב מאז שאני מנהלת לבד את החידון אין לי כ"כ פנאי אליו.... שבוע שעבר לוסי כתבה ושבוע הבא ברווז גומי לקחה על עצמה את החידון שבוע לאחר מכן אני אתכנן משהו מעניין. לפי דעתי זה יותר מעניין כי הסיגנון של השאלות שונה וגם זה נותן לחברי הפורום קצת אחריות ולא רק להתלונן על מה שאחרים עושים....

לא נכון!!!!!!!!

אוקיי, להלן "דברי הימים" שלי בנושא: אמנם אני חדשה פה, ולא מכירה את הפורום מספיק, אבל! אני קיבלתי את הרושם שהפורום הזה מתנהל מצויין וחשוב מזה- מתנהל באופן טבעי. למה הכוונה? הכוונה, היא שאי אפשר לצפות מפורום, שיתנהג כמו הורמונים של נער בן 16, כלומר- יפעל ללא הפסק, וייצר כל היום עוד ועוד. זה אך טבעי שיש ימים יותר פורים ויש ימים פחות פורים בפורום. לפעמים הוא מתעורר לחיים לאיזה שבוע, ולפעמים קצת שוקט. זו דרכו של עולם, וזוהי וודאי דרכו של פורום. אי לכך ובהתאם לזאת, אני חושבת שכל הדיבורים על "מותו בטרם עת" של הפורום מיותרים, הוא פועל בסדר גמור. הרעיון שלי בקשר להחייאת הפורום, הם פשוט להפסיק לדבר עליו בצורה כזו ולזרום עם מה שיש...

חחח...את לא צריכה להיות מומחית

כדי להצחיק אותי... מספיק שתהיה לך עגבנייה ביד (ע"ע החתימה שלי...)

למעלה