wake up, man!

wake up, man! ../images/Emo6.gif

יאללה, בואו נפתח שירשור ובוא כל אחד יספר: א' - על דבר שמח שקרה לו החופש. ב' - על דבר מעצבן שקרה לו החופש. ג' - על דבר מצחיק שקרה לו החופש. ד' - על מה התיכנונים לימים הבאים של החופש. קדימה, 'חת שתיים.

gloom

New member
1,2,3 פיפי על הראשXD../images/Emo66.gif

א- דבר שמח*מגרד את הראש* העונה של דרגון בול חזרה סוף סוף ב- דבר מעצבן
אמא שלי לא מרשה לי לסוע לת"א כדי לפגוש את חברה שלי ( תודה לדיתוש שאיפשרה אופציה, במחיר של 4 שעות תחקור אצל אמא שלי) ג- דבר מצחיק
שדיברתי עם 4 אנשים היום בו זמנית (אמא, חבר בפלא, חברה בטלא וחבר באי סי) ד- תיכנונים לסיים לקרוא את תרנגול כפרות והדגלונים העומדים שלהם (והמבין יבין-דיתוש-) להתחיל את הארי פוטר, לנסות לסיים את הבוק ריפורט של הלנה הכורתת עצים ולנסות לפגוש את חברה שלי

דיתוּש

New member
רעיון סבביש../images/Emo13.gif

דבר שמח שקרה לי החופש-חידשתי קשר עם ידיד שאני מאוד אוהבת
דבר מעצבן שקרה לי החופש-לא קרו דברים מעצבנים החופש דבר מצחיק שקרה לי החופש-טוב פה יש סיפור שלם... עשיתי בייביסיטר לשכנה שלי שיש לה מרפסת, והבאתי את חברה שלי שלא יהיה לי משעמם. אז ישבנו במרפסת (הילדים כבר ישנו עמוק...), ופתאום היא רואה שתי יונים מסתכלים עלינו, יושבות על המאוורר במרפסת שלה... אז התחלנו להביא כריות, יצאנו מהמרפסת והעפנו אותם בהרבה רעש והרבה צחוק... חחח
תכנונים-מחר תל-אביב, פגישה עם ידיד שאני נורא אוהבת וידיד אחר שיש לנו קצת בעיות אבל לא נורא, וזהו. חוצמזה לישון. והרבה.

../images/Emo85.gifלכל הלא מקובלים../images/Emo153.gif../images/Emo139.gif

אל תספרו על התוכניות שלכם, לא מעניין אותנו אם סבתא הזמינה אתכם לשתות שוקו
בחמש אחה"צ
|ירושלים|

חזירות!

אם זה לא מעניין אותך אז אל תקראי...! ועוד משהו- אל תפתחי הודעה חדשה אם אין לך נושא.. תודה.

זה לא שאני לא מקובלת אבל בכל זאת..

הלא מקובלים לא חייבים להיות חנונים מסכנים שהחברה הכי טובה שלהם זה סבתא שלהם
יש גם ילדים רגילים שפשוט אולי אין להם הזדמנות לבוא למסיבות כי יש בתי ספר שיש בהם ילדים מכמה שכונות או יישובים ולא כולם יכולים להגיע, או ילדים שחושבים שהם מוזרים, כי הם עושים משהו לא כמו כולם, ויש גם את אלה שדיברו פעם אם ילד לא מקובל והחרימו אותם, ויש גם כאלה ש"מלכת הכיתה" שונאת אותם ומחרימה אותם, וזה לא אומר שהם מרובעים חנונים

gloom

New member
פרכחה ירושלמית../images/Emo66.gif

מירושלים באים רק אנשים נחמדים קחי לדוגמא אותי ואת דיתוש אל תהיי פרחה כי מתחת לכל פרחה-מסתתרת כונפה

gloom

New member
אני לא אוהבערבים../images/Emo66.gif

ומה זה משנה עם השם ערבי
לערבים יש אכלה אוכל וסבתא שלי באה מסודן והשניה מטוניס אני פשוט אומר שהערבים הם בדיוק כמו ערסים אם יהייה לי כוח אני יעשה כאן השוואה

אהמ..

דבר משמח שקרה החופש? עשיתי קניות. דבר מעצבן שקרה לי החופש? הייתי חולה
דבר מצחיק שקרה לי? לא קרה.. תיכנונים לחופש? אני חושבת שזה בעיקר ללמוד כי יש 2 מבחנים חשובים: אחד ביום ראשון ואחד ביום שני.. אוף
המשך חג שמח ממה שנשאר ממנו!!

../images/Emo186.gifטוב..............

הדבר הכי שמח שקרא לי החופש...הופעתי במופע נוסף של בית ספר למוזיקה שאני לומדת בו...כל העיר ראתה אותי... הדבר הכי מעצבן...
העיפו אותי ליומיים מצ'אט נענע, הדבר הכי מצחיק...
לא זוכרת...נראה לי שלא קרה כזה דבר בחופש הזה, והתכניות שלי לשאר החופש
קודם כל לסיים לכתוב את הסיפור" סוד מלך הצללים" שאני כותבת, דבר שני... לבלות כמה שאפשר
ודבר הכי אחרון ... לא נשארה לי בררה אלא לעשות את טונה שיעורי הבית שנתנו לנו לחנוכה, ועוד לא נגעתי בהם.
.........

°bubels°

New member
טוב../images/Emo66.gif

הינה אני מתחילה... חברה כימעט הכי טופה שלי בגדה באמון שלי (התחילה עם החבר שלי ובוגדת בידיד הכי טוף שלי שהוא בעצם חבר שלה!!! אמממ... קנו לי מתנות לכבוד המומולדת שלי..!! הצקתי להורים שלי ולמשפוחה שלי חי חי חי חי חי חי חי חי חי...!! יש לי די הרבה שיעורים לעשות ואני די מפגרת בחומר ועוד לא נגעתי באף אחד מהם
והלכתי לטופדן 3 פעמים אתמול... אני יודעת ספרדית שותפת (דודה שלי לימדה אותי היא נולדה במכסיקו סיטי) והיא לימדה אותי מאז שהייתי קטנה/תינוקת ואני יודעת 4 שפות אנגלית- שותפת לגמרי, ספרדית-די שותפת, עברית- בערך שותפת!! ואני טסה עוד שבוע למכסיקו..
!!!
I LOVE Y ALL

S H I L G I

New member
אוקי דוקי../images/Emo9.gif

פיצי באה אליי לישון בערך 4-5 ימים, וגם הלכתי להופעה של היהודים!!
אממ דבר מעצבן? עבודות..עבודות..עבודות..
"את גורמת לי להרטיב את הפילטר!!"
וגם-"מה את אומרת!!!"-"מה שאתה שומע!!!" (אל תשאלו)
תכנונים? לישון הרבה

gloom

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo66.gif

אני חייב לשאול מה הקטע של הפילטר...

למעלה