WAKE UP MAN!!!

WAKE UP MAN!!!

לא... זאת לא פרסומת לקפה, זאת תחינה נואשת לעזרה. עובר יום ועוד יום (יום ועוד יומיים) ואני לא מצליח להתעורר מתי שאני רוצה... אני מכוון את השעון שעה לפניי שאני אמור להתעורר ולא מצליח להשאיר את העיניים פתוחות. ניסיתי לעשות כפיפות בטן על הבוקר, זה רק עשה אותי יותר עייף במקום לעורר אותי. ניסיתי להתיישב, להתחמם מול המפזר חום, הצליל שלו הרדים אותי ומצאתי את עצמי 10 דקות לאחר מכן שרוע על המיטה (אבל היה לי יותר חם). ניסיתי לשים לעצמי כמה שעונים מעוררים (שעון יד, פלאפון, שעון עם סנוז) ועדיין מצאתי מספיק כוח כדיי לכבות את כולם אבל לא להתעורר. תמיד יוצא שאני מתעורר רק שאין לי ברירה יותר... עוד 5 דקות שינה ואני מאחר להרצאות וגם אז אני מתלבש בטירוף ומתעורר רק בחצי הדרך לטכניון! אנא עזרו לי, חלקו איתי את חוכמתכם ואת כישורי המיטה שלכם (אילו שקשורים להתעוררות) תודה

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מה עם לישון יותר? (השיטה שלי היא פשוט לוותר ולא ללכת לאף מקום!) אפשר גם להשלים שעות שינה בצהריים. ארמ,. ארמ,. ארמ,. תבקש ממישהו שיחביא לך את השעונים (במקום שבו ישמעו אבל לא יראו) ותצטרך לחפש אותם. לאכול על הבוקר גושי סוכר (
) להשאיר את החלון פתוח (לי האור מפריע, המהמ.) לשפוך על עצמך מים. להשיג חתול> השעון המעורר הטבעי הכי טוב בעולם^^

תשובה

לישון יותר לא אפשרי אני לא יכול להשלים שעות שינה בצהריים כי אני חוזר רק בערב הבייתה אין מישהו שיחביא לי את השעונים כי אני גר רק עם שותף ולא נראה לי שיש לו חשק לשחק מחבואים סוכר לפי מה שידוע לי לא משפיע עליי, לפחות לא בטווח המידי ואור לא מפריע לי ולשפוך על עצמי מים... אני לא חושב שזה יטיב איתי, למרות שעל בטוח יהיה יעיל תודה

danny girl

New member
../images/Emo42.gif לקום../images/Emo70.gif

אמ.. לפי מה שהבנתי זה לא ככ"כ עזר לך אבל בכל מקרה.. מה שמעיר אותי זה בעיקר הרעש בבית, כי כולם מתארגנים על הבוקר.. ובלילה הרדיו נשאר פתוח ככה שאם אני מתעוררת בבוקר בגלל הרעש, אני לא חוזרת לגמרי לישון אם יש שיר טוב. חוץ מזה, אני מסדרת את השעון המעורר כך שיצלצל כל 5 דק' כפול 9 פעמים. זה סיוט. בפעם ה-8 אתה קם, וב-9 מתעצבן שזה עוד פועל. בימים שאין אנשים בבית ואין רעש, אני מתקשרת לשעון הדובר בלילה ומבקשת שיעירו אותי. בלילה שמה את הטלפון על השולחן ככה שחייבים לקום מהמיטה כדי לענות לטלפון!

חוק שעון השרשרת

השעון הראשון ימקום על השידה ויגרום לך לקום מהמיטה, בהפרש של דקה מהצלצל שלו יתחיל לצלצל השעון במקלחת (שיהיה חזק יותר) ויגרור אותך למקלחת שם תצחצח שיניים ולהתקלח, בהפרש של חמש דקות ממנו יצלצל שעון במטבח שיגרום לך (בתקווה) לאכול. ושעון אחרון חזק במיוחד בארון שיגרום לך להתלבש. אפשרות ב: תשכור מכי"ת בנים לעת הצורך ותאמר לה לעבוד איתך על הזמנים אפשרות ג: בנה מכונת זמן

כן אבל

רק לשלוש שנים אחרי זה מישהו מחליף אותה. (זה רק אני או שמישהו לא הבין את הבדיחה של ללכת לגור במחנה צבאי?)

../images/Emo140.gif

לשטוף את הפנים במים חמים ואחרי זה ישר במים קרים זה מעורר ישר...

V e n e r a

New member
בגלל זה עוברים לנווה אמריקה

בוילר דולק כל הלילה ולא משלמים חשמל....
בקשר להתעוררות, זה ממש עתודאי אבל תבקש מאמא שתתקשר אליך בבוקר ותזיין לך תשכל עד שיעבור לך כל חשק לחזור לישון... עובד אצלי מעולה.

../images/Emo152.gifבוקר טוב!

התעוררתי עכשיו >.> אני לא יודעת מה איתך, אני מכוונת לעצמי שעון מעורר ל-6:50 כי אני צריכה לקום ב-7:00, וגם היו כאן רעיונות שגם אני משתמשת בהם- רעש של בני הבית האחרים ועוד... אני ממליצה לך לישון יותר בימי חופש, לדוגמא שבתות... וכל יום גם ללכת לישון שעה לפני השעה שאתה הולך לישון בה כל יום... אתה יכול גם לישון במהלך היום, זה מונע ממך להיות עייף בבוקר. טוב, אני מניחה ששום רעיון לא יעזור לך כרגע, רק קמתי, ישר הלכתי למחשב ואפילו לא שמתי משקפיים
^_^ חן

למעלה