WAKE UP people

°AmandA°

New member
WAKE UP people../images/Emo70.gif

בגלל שכולם פה די רדומים... ואין הרבה חדש על נו דאוט שאפשר לדבר עליו... אז הדרך הטובה ביותר להעביר את הזמן בינתיים היא בשאלון! שם: כינויים: כינוי ברשת: תאריך לידה: מין: כיתה: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: אורך שיער: תחביבים: מוזיקה: תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיה: פאדיחה: כאב: טראומה: פחד: משאלה: זיכרון רע: זיכרון טוב: בן אדם של לילה או יום: רגישה לדיגדוגים? יש לך גשר? יש לך משקפיים עדשות? מה תרצה להיות כשתגדל? צבע אהוב: צבע שנוא: זיכרון הילדות הכי חזק שלי: היום הכי גרוע בחיים שלי: היום הכי טוב בחיים שלי: הדבר הכי חשוב לי בחיים: חג אהוב: אוכל מועדף: אוכל שנוא: שתייה מועדפת: שתייה שנואה: קינוח מועדף: עוגה מועדפת: חיה מועדפת: אוהב/ת ספורט? ספורט מועדף: קבוצת ספורט: ספורטאי אהוב: איפור: מכונית: טעם גלידה: מגזין: מספר מזל: ותרנית או עקשנית? עונה אהובה: נעליים: בשר: תוספת לפיצה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר מועדף: סרט דיסני מועדף: סרט מועדף: דיסק אהוב: שחקן מועדף: שחקנית מועדפת: זמר או להקה מעודפים: הדבר הכי נועז שעשיתי: הדבר הכי טיפשי שעשית: פריט לבוש מועדף: ההמצאה של כל הזמנים: האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? האם בגדו בך? האם היית מאוהב? האם ראית את הבית הלבן? האם עישנת? האם שתית אלכוהול? האם שיחקת מונופול? האם ראית את "טיטאניק"? האם עשית דיאטה? האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? האם טסת? האם שטת? האם נסעת ברכבת? האם עברת תאונת דרכים? האם שיחקת בברביות? האם פגשת פעם סלבריטי? האם שברת פעם עצם? האם שברת למישו תלב? האם שברו לך את הלב? האם עברת על החוק? האם נרדמת בשיעור? האם הלכת מכות? האם שנאת את עצמך? האם את מאמינה בגורל? האם את מאמינה באלוהים? מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חום או קור? לישון או לקום? חוף או הרים? פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? תות או בננה? פוף או כורסה? שיר שגורם לי לצחוק: שיר שגורם לי לבכות: השיר של כל הזמנים: מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? כמה אחים יש לך? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? את מי היית לוקח לאי בודד? מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? בוקר, ערב או צהריים? מה הדבר שהיית רוצה לקבל? הפרח המועדף עליי? אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? מהו החפץ הכי חשוב לך? עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת?

°AmandA°

New member
me../images/Emo9.gif

שם: קרן
כינויים: אמממ... אין כל כך...
כינוי ברשת: °AmandA° תאריך לידה: 20/5/89 מין: נקבה
כיתה: ט' מזל: שור מידת נעליים: 38 גובה: 1.60 ומשו... צבע שיער: חום אורך שיער: בינוני... קצת אחרי הכתפיים... תחביבים: לשיר
, לשמוע מוזיקה, לנגן בגיטרה, אינטרנט, לראות סרטים... מוזיקה: בעיקרון אני מתחברת כמעט לכל סוגי המוסיקה חוץ מ-מזרחית, אלקטרונית ורוק כבד
תכונה טובה: אממ.. חברה טובה
תכונה רעה: חוסר ביטחון עצמי חולשה: כלבים
אובססיה: סרטים (במיוחד לסיפור אהבה בלתי נשכח
אני זוכרת את התסריט בעל פה
, סדרות טלוויזיה, וזהו נראה לי... פאדיחה: לא יודעת... כאב: כשאני רואה חתולים וכלבי רחוב...
טראומה: כשהייתי קטנה כמעט טבעתי בים... פחד: מוות משאלה: חחח נדוש... להיות מאושרת
בן אדם של לילה או יום: יום
רגישה לדיגדוגים? אמממ.. כן... יש לך גשר? היה
יש לך משקפיים עדשות?
מה תרצה להיות כשתגדל? הייתי רוצה להיות זמרת... אבל הסיכוי שזה יקרה
... צבע אהוב: שחור, כחול, ורוד צבע שנוא: ירוק היום הכי גרוע בחיים שלי: אין כזה... היום הכי טוב בחיים שלי: כל הימים שהייתי בארה"ב הדבר הכי חשוב לי בחיים: המשפחה
חג אהוב: פסח אוכל מועדף: גלידה
אוכל שנוא: בשר
שתייה מועדפת: אייס קפה! שתייה שנואה: אין... קינוח מועדף: גלידה עוגה מועדפת: שוקולד חיה מועדפת: כלב
אוהב/ת ספורט? אממ... בערך..
ספורט מועדף: כדורסל קבוצת ספורט: מכבי תל אביב ספורטאי אהוב: אין איפור: לא אוהבת... רק באירועים מיוחדים אני שמה צללית וגלוס... מכונית: חולה על החיפושיות החדשות
טעם גלידה: ריבת חלב מגזין: ראש 1 מספר מזל: אין ותרנית או עקשנית? עקשנית עונה אהובה: חורףףףףף נעליים: נעלי ספורט
בשר: צימחונית גאה
תוספת לפיצה: אמממ.. בדרך כלל בלי כלום.. לפעמיים זיתים... ארץ אהובה: ארה"ב
עיר אהובה: בארץ? בחו"ל? בארץ - ראשל"צ ובחו"ל - ספרינגפילד
ספר מועדף: סיפור אהבה בלתי נשכח
סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה סרט מועדף: יש מלאאאא.... סיפור אהבה בלתי נשכח
, אפקט הפרפר, שר הטבעות, ירח דבש מטורף, how to deal, את מטורפת אתה חתיך ועוד מלא... דיסק אהוב: טרג'יק
, songs about jane של מארון 5, stripped של כריסטינה שחקן מועדף: צ'אד מאריי, שיין ווסט, טראנט פורד, אורלנדו בלום, אדם ברודי, אשטון קוצ'ר שחקנית מועדפת: קייט הדסון, קירסטין דאנסט, מנדי מור, בריטני מארפי זמר או להקה מעודפים: נו דאוט, מארון 5, כריסטינה, gavin degraw, all american rejects, גוד שרלוט, מישל בראנץ' הדבר הכי נועז שעשיתי: לא זכור לי... הדבר הכי טיפשי שעשית: כנ"ל פריט לבוש מועדף: נעליים ההמצאה של כל הזמנים: מחשב האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? לא האם בגדו בך? לא האם היית מאוהב? לא האם ראית את הבית הלבן? כן
כשהייתי בארה"ב האם עישנת? לא
האם שתית אלכוהול? אממ כן.. בירה... האם שיחקת מונופול? כן האם ראית את "טיטאניק"? כן האם עשית דיאטה? ניסיתי לעשות דיאטה... האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? כן... מזמן... האם טסת? כן האם שטת? כן האם נסעת ברכבת? כן האם עברת תאונת דרכים? לא טפו טפו טפו
האם שיחקת בברביות? כן האם פגשת פעם סלבריטי? כן האם שברת פעם עצם? לא האם שברת למישו תלב? לא האם שברו לך את הלב? לא האם עברת על החוק? לא האם נרדמת בשיעור? לא האם הלכת מכות? לא האם שנאת את עצמך? כן האם את מאמינה בגורל? לא יודעת... האם את מאמינה באלוהים? כן מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? שניהם חום או קור? קור
לישון או לקום? לקום חוף או הרים? הרים פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? סירופ מייפל תות או בננה? תות
פוף או כורסה? פוף שיר שגורם לי לצחוק: hey ya - outkast שיר שגורם לי לבכות: cry - mandy moore השיר של כל הזמנים: don't speak!!! מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? נאמנות, להיות שם כשאני צריכה אותה מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? אממ... אצלי זה הקול
לא יודעת למה...
וגם חוש הומור כמה אחים יש לך? 0 מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? רואה טלוויזיה אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? כן! גיטרה! את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי והמשפחה
מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? פלאפון
אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? ציפור בוקר, ערב או צהריים? ערב מה הדבר שהיית רוצה לקבל? הפרח המועדף עליי? ורד לבן אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? ליאן וליאור אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? גלידה
מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקים שלי
עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? לא... מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת... מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? היום מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה אפילו... התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? לא... וואי לקח לי שעה למלא את זה

dilan angel

New member
נכוןןן../images/Emo99.gifסיפור אהבה בלתי נשכח

הההה----סרטטטט
גמני זוכרת אותו בעל פה יוווווו בא לי לראות אותו שוב
שין ווסט
אווץץ כזה חמוד

°AmandA°

New member
כן../images/Emo70.gifשיין ווסט../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif גאדדדדדד

איזה בן אדם מושלםםםםםםם
וואי.. אפשר לעשות נחל מכל הדמעות שבכיתי מהסרט הזה...

פזית9

New member
תשובות שלי

שם: עדי כינויים:דו, דודי, די, גופה,גמדה כינוי ברשת:פזית9, פזית!!!, פזית המקורית תאריך לידה:28.2.90 מין: נקבה... נראה לי כיתה:ח מזל:דגים מידת נעליים:37 גובה: 1.52 צבע שיער:חום צבוע אורך שיער: בינוני תחביבים: לנגן בלוסי וציפי, לשמוע מוזיקה ולדבר עם חברים מוזיקה: היהודים, אביב גפן, כנסיית השכל,בוטן מתוק בקרקס, נירוונה, נו דאוט ועוד.... תכונה טובה: יודעת כשמשקרים לי תכונה רעה:לא יודעת לשקר-אבל זה גם טוב חולשה: עיינים אובססיה: לגיטרות שלי פאדיחה: כשפגשתי את תום מהיהודים הצירוף מילים היחיד שהוצאתי מהפה הוא:"תום זה אתה?" והוא קלט שאני מתרגשה אז הוא חיבק אותי ודיבר איתי איזה 5 דקות כאב: כשעוזבים אותי טראומה: כשעוזבים אותי-זה קרה לי כל כך הרבה פעמים פחד: מכרישים משאלה: לעשות את מה שאני אוהבת- מוזיקה. זיכרון רע: - זיכרון טוב: חיבוק מאנשים שאני אוהבת בן אדם של לילה או יום: לילה רגישה לדיגדוגים? לא ממש יש לך גשר? לא יש לך משקפיים עדשות?לא מה תרצה להיות כשתגדל?לא יודעת לא מתעסקת בעתיד, רק בהווה וגם זה יותר מידי בשבילי
צבע אהוב: שחור ואדום צבע שנוא: תכלת זיכרון הילדות הכי חזק שלי:אני ואח שלי כשקטפנו תירס היום הכי גרוע בחיים שלי: לא זוכרת היום הכי טוב בחיים שלי: הימים בהולנד,זה בא לי בזמן כל כך טוב הדבר הכי חשוב לי בחיים:אנשים שאוהבים אותי ואני אותם חג אהוב: פסח...כל כך הרבה חופש אוכל מועדף:שניצל תירס אוכל שנוא: אבוקדו שתייה מועדפת:קולה ובירה שתייה שנואה:- קינוח מועדף:- עוגה מועדפת: - חיה מועדפת: נמר וחתול אוהב/ת ספורט?נאאא ספורט מועדף: כלום קבוצת ספורט: בכדורגל מכבי תל אביב ספורטאי אהוב:- איפור: עיפרון שחור מכונית:מה אני נראת לכם? מוסכניקית? טעם גלידה:שוקולד ותות מגזין:- מספר מזל:9 ו3 לפעמים ותרנית או עקשנית? ותרנית עונה אהובה:חורף נעליים:אולסטר או יחפה בשר:בשר=רצח! תוספת לפיצה:או זיתים או כלום ארץ אהובה:ישראל והולנד עיר אהובה:תל אביב ובאר שבע ספר מועדף:שקרים שסיפרתי לעצמי,באודולינה סרט דיסני מועדף:מולאן ובמבי סרט מועדף: אבודות והוזות דיסק אהוב:היהודים- פחד מוות שחקן מועדף:אין שחקנית מועדפת:ג'ליה רוברטס זמר או להקה מעודפים: היהודים ונירוונה הדבר הכי נועז שעשיתי:צבעתי שיער...חחח... הדבר הכי טיפשי שעשית:צבעתי שיער פריט לבוש מועדף:חולצה של קורט ההמצאה של כל הזמנים:מחשב האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? לא האם בגדו בך? לא האם היית מאוהב?כן האם ראית את הבית הלבן?נופ האם עישנת?כן לפעמים אבל זה לא טוב האם שתית אלכוהול?יאפ האם שיחקת מונופול? יאפ האם ראית את "טיטאניק"?כן 5 פעמים וזה בגלל שחברות הכריחו אותי האם עשית דיאטה?יאפ האם אי פעם עשית אמבטיית קצף?יאפ האם טסת?כן להולנד האם שטת?לא האם נסעת ברכבת?כן האם עברת תאונת דרכים?לא האם שיחקת בברביות?אני שנאתי את הדבר הזה, הייתי אוכלת אותן האם פגשת פעם סלבריטי?כן האם שברת פעם עצם? לא האם שברת למישו תלב?כן פעמיים האם שברו לך את הלב?נראה לי שלא האם עברת על החוק?לא האם נרדמת בשיעור?כן האם הלכת מכות?כן האם שנאת את עצמך?מעדיפה לא לענות האם את מאמינה בגורל?לא האם את מאמינה באלוהים?לא מעדיפה גלידה בכוס או בוופל?בכוס שקיעה או זריחה?שקיעה חום או קור?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים? חוף פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד?שוקולד תות או בננה? תות פוף או כורסה?פוף שיר שגורם לי לצחוק:לא זכור לי שיר כזה שיר שגורם לי לבכות:אביב גפן-השיר שלנו,אביב גפן-המכתב, היהודים-מלחמה שקטה, היהודים-הימים שלנו. השיר של כל הזמנים: היהודים- הלחמה שקטה. מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? כנות מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? שיער ארוך ועיניים כמה אחים יש לך?2 בנים מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חושבת איזה עוד יום הולך להיות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?חושבת אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? גיטרה- לוסי וציפי את מי היית לוקח לאי בודד? גיטרה, דיסקמן וחברה מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית?פאלפון אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? נמר או חתול בוקר, ערב או צהריים?ערב ואם אפשרלילה מה הדבר שהיית רוצה לקבל?חיים חדשים הפרח המועדף עליי? מה אני גננת? אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? ניקול ותום אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? צהריים מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרה עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו?לפני כמה ימים מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני עוד יחזור התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת?לא ולא נראה לי שמישהו קרא את כל זה....

בחורה כלבבי!

i'll be back? (מצבה!!) סנילים שכמותכם! מישו זוכר אותי? (רגע ריגשי) אני מזל דגים! מה אתם רוצים?! (טוב. בכלל הייתי צריכה להיות מזל טלה. אבל נולדתי לפני הזמן) אני רוצה קורט בחיים. ועוד מעט יהיו לי מליין שרוכים. ויהיה לי את כל הזמן בעולם להחליף שרוכים לאולסטאר כמה שאני רוצה! אוהבת (אתם שונאים אותי!!! - באמת?!?) -

NoWords

New member
../images/Emo12.gif גררר

מה יש לכולם פתאום, דופקים שאלונים וסקרים בפורומים
נווו טובבבבבבבבב, רק למען הפורום
שם: נעמה כינויים: אוי זה מביך
כינוי ברשת: NoWords תאריך לידה: 25-9-89 מין: נקבה כיתה: ט מזל: מאזניים מידת נעליים: 29 גובה: 168 משו כזה צבע שיער: שטני אורך שיער: לא ארוך, לא קצר תחביבים: לצייר, לשמוע מוזיקה, לטייל, לצלם, לישון מוזיקה: הכל בא בחשבון חוץ ממזרחית וקלאסיקה - הרבה כריסטינה
תכונה טובה: תומכת, חברותית, כנה תכונה רעה: ביישנית - אבל לא תמיד חולשה: חתולים אובססיה: מממ לא יודעת פאדיחה: אני לא ממש זוכרת, אבל תמיד יש כאב: סבים וסבתות שלא הכרתי טראומה: אין אחת מסוימת פחד: מקום נטוש משאלה: לפגוש את כריסטינה אגילרה. זיכרון רע: רעידות בטיסה לטורקיה
זיכרון טוב: בצפר יסודי בן אדם של לילה או יום: גם וגם רגישה לדיגדוגים? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים עדשות? לא מה תרצה להיות כשתגדל? לא ידוע עדיין צבע אהוב: כתום ושחור צבע שנוא: חום זיכרון הילדות הכי חזק שלי: חוג שחייה וטניס היום הכי גרוע בחיים שלי: אין הכי היום הכי טוב בחיים שלי: מחכה לו שיבוא הדבר הכי חשוב לי בחיים: משפחה (גם החתולים שלי!)
חג אהוב: חנוכה - יאמ יאמ סופגניות אוכל מועדף: ג'חנון ופיצה אוכל שנוא: חצילים וקישואים שתייה מועדפת: קולה שתייה שנואה: קפה קינוח מועדף: גלידה טעימה עוגה מועדפת: תפוחיםםם חיה מועדפת: כל מה שבמשפחת החתולים
אוהב/ת ספורט? יאפ ספורט מועדף: שחייה קבוצת ספורט: אין מועדפת ספורטאי אהוב: גם אין איפור: מקסימום פס בעין וליפגלוס מכונית: כל מה שזז - נחמד טעם גלידה: עוגיות/פירות יער/ריבת חלב מגזין: אין אחד מועדף מספר מזל: 4 ותרנית או עקשנית? ותרנית
עונה אהובה: חורף נעליים: ניו בלאנס (גם נייק סבבה) בשר: המבורגר תוספת לפיצה: פטריות ארץ אהובה: ארה"ב/אוסטריה עיר אהובה: ניו יורק/מנהטן/לונדון גם מדהימה ספר מועדף: ממ פו הדב?
סתםםם... עוד חיבוק אחד סרט דיסני מועדף: אלדין (גם מלך האריות מושלם) סרט מועדף: תמיד אני מסתבכת בשאלה הזו כי יש המון דיסק אהוב: Stripped שחקן מועדף: בראד פיט, ג'וני דפ, וין דיזל
שחקנית מועדפת: לודעת זמר או להקה מעודפים: כריסטינה
נו דאוט
דסטניז צ'יילד
הדבר הכי נועז שעשיתי: ליטפתי צ'יטה
הדבר הכי טיפשי שעשית: לא יודעת פריט לבוש מועדף: ג'יננננננס ההמצאה של כל הזמנים: טלפון האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? לא האם בגדו בך? לא האם היית מאוהב? כן האם ראית את הבית הלבן? כן האם עישנת? לא האם שתית אלכוהול? לא ממש האם שיחקת מונופול? כן האם ראית את "טיטאניק"? כן האם עשית דיאטה? כן האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? כן האם טסת? כן
האם שטת? כן האם נסעת ברכבת? כן (אף פעם לא נסעתי בישראל)
האם עברת תאונת דרכים? לא האם שיחקת בברביות? כן האם פגשת פעם סלבריטי? כן האם שברת פעם עצם? לא האם שברת למישו תלב? לא חושבת האם שברו לך את הלב? כן
האם עברת על החוק? חחח נראה לי האם נרדמת בשיעור? כן האם הלכת מכות? לא משהו רציני האם שנאת את עצמך? קצת האם את מאמינה בגורל? לא האם את מאמינה באלוהים? לא מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה? זריחה הרבה יותר מיוחדת לדעתי חום או קור? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? שוקולד תות או בננה? תות פוף או כורסה? פוף שיר שגורם לי לצחוק: שירים בהודית
שיר שגורם לי לבכות: אני לא בוכה מאף שיר.... השיר של כל הזמנים: Gloria Gaynor - I Will Survive מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? תמיכה, הומור, ונאמנות מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? אויש כמעט הכל כמה אחים יש לך? 2 מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחצחצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? חושבת אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את אחים שלי מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? מסטיקים אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? נמר בוקר, ערב או צהריים? ערב זה אחלה מה הדבר שהיית רוצה לקבל? כרטיסים להופעה של כריסטינה או פגישה אישית איתה? משהו כזה
הפרח המועדף עליי? חמניה
אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? עוד לא סגורה על זה.... אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? מקדונלדס מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת אם יש כזה עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? חחחחחחחחחחחחחחח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חודש מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני שבוע מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? עברה לעולם טוב יותר
התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? לא ממש

dilan angel

New member
../images/Emo45.gifרעיו מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

באמת אנשים
חיבים להעיר את הפורום.. נכון,אין חדש על נו דאוט,אבל זה פורום..לא חייבים לעסוק רק בנו דאוט אפשר לשרשר אוף חופשי
אמממ טנקס על השאלון
אני אקרא ואענה על הכל מחר
אין לי זמן עכשיו

dilan angel

New member
../images/Emo41.gifME../images/Emo41.gif

שם: שיר
כינויים: שוש,שושי כינוי ברשת: dilan angel תאריך לידה:24.6.89 עוד חודש בדיוק אנשים
לא לשכוח
מידת נעליים: 37 גובה: אמממ אני נמוכנה טילים
1.53 צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוף תחביבים: הרבה מוזיקה: פופ בעיקר,סקא,היפ הופ,סול,בלאק מיוזיק,פאנק,רוק(לא כבד),אלטרנטיב ועוד.. תכונה טובה: אמממ נראה לי ביישנות אם זה טוב בכלל תכונה רעה:מבריזנית
חולשה: אממ חולשה
כשמעליבים אותי מן הסתם אם בכלל אובססיה: לניו יורק וארצות הברית
פאדיחה: כל יום יש פאדיחה אחרת.. טראומה: קלטתי שהמורה לתנך בלי חזייה:-{ לא ישנתי לילות
:-{ פחד: חושך..
משאלה: אמממ לאמשנה זיכרון רע: סאמר סקול עם שירה..חחח שירה אני יודעת שאת קוראת את זה-זה היה פשוט רע תודי
גם לך יש סיוטים... זיכרון טוב: לא זכור לי.. בן אדם של לילה או יום:לילה שונאת ת'בוקר רגישה לדיגדוגים? מ-א-ו-ד
יש לך גשר? כן אבל עוד חודשיים אני מורידה
יש לך משקפיים עדשות? עדשות מה תרצה להיות כשתגדל? וואלה אין לי שמץ צבע אהוב:שחור צבע שנוא: חום זיכרון הילדות הכי חזק שלי: הייתי רבה מכות בגן...אחח כיף חיייםם
היום הכי גרוע בחיים שלי:אממ לא זכור לי משהו ספציפי היום הכי טוב בחיים שלי: גמלא
הדבר הכי חשוב לי בחיים:מיי דוג,אממ הדיסקים שלי חחח אין לי משהו ממש חשוב חג אהוב: עצמאות
אוהב/ת ספורט?נננאאאא ספורט מועדף: בלעעעע קבוצת ספורט: עעעעעע ספורטאי אהוב: האחיות ויליאמס
איפור: רק שחור בעיניים מכונית: חיפושית רולז
טעם גלידה: וניל מגזין: קוסמו פוליטן,סוון טין מספר מזל: 26 ותרנית או עקשנית? ותרנית עונה אהובה: קיץ
נעליים: באפלו
מן הסתם..חייבת בגלל הגובה שלי ארץ אהובה: ארה"ב
עיר אהובה: ניו יורק
סרט דיסני מועדף: פוקאונטסססססס
סרט מועדף: נערה בהפרעה,המלאכיות של צ'ארלי,סיפור אהבה בלתי נשכח
דיסק אהוב:וואיייי קשההההה
אמממ את כל הדיסקים שלי
אני חולה עליהם..אבל אני הכי הרבה חורשת על סטריפד של כרסטינה
שחקן מועדף: ג'וד לאו
שחקנית מועדפת: אנג'לינה ג'ולי,דרו ברימור,ג'סיקה אלבה,מנדי מור זמר או להקה מעודפים: ננננננננחחשו הדבר הכי נועז שעשיתי: צרבתי דיסק
הדבר הכי טיפשי שעשית: אני
עושה דברים טיפשיים
פריט לבוש מועדף: אני בלאקרית אז כל דבר ששחור
ההמצאה של כל הזמנים: דיסקמן
האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? קודם כל שיהיה מישהו
מיצידי שגם יזרוק אותי
האם היית מאוהב?נואפ
האם ראית את הבית הלבן? נואפ האם עישנת? נואפ האם שתית אלכוהול?נווואפפפ האם שיחקת מונופול? יאפ האם ראית את "טיטאניק"?יאפ יאפ האם עשית דיאטה? אמממ יאפ אבל לא משהו תפריטים בלאגנים..לשמור כזה האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? כשהייתי קטנה האם טסת? יאפ יאפ האם שטת? יאפ יאפ האם נסעת ברכבת? יאאאאאפ האם עברת תאונת דרכים? יאאאאאאאאאפפ האם שיחקת בברביות? נואפ
שונאת ברביות:-{ בללעעס
האם פגשת פעם סלבריטי?יאפ האם שברת פעם עצם? נואפ האם שברת למישו תלב?יאפ האם שברו לך את הלב? יאפ אבל כשהייתי קטנה האם עברת על החוק? יאפ האם נרדמת בשיעור? יאפ יאפ יאפ האם הלכת מכות? יאפ כשהייתי קטנה האם שנאת את עצמך? יאפ האם את מאמינה בגורל? יאפ האם את מאמינה באלוהים? לפעמים מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה?שקיעה
חום או קור? חום
לישון או לקום? לישוןןןןןן
חוף או הרים? חוף פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? מיייייייפל תות או בננה? תות פוף או כורסה?פוף שיר שגורם לי לצחוק:דורי מת שיר שגורם לי לבכות: יש מלא שיריםם מרגשים כאלה שלא גורמים לבכות..אבל עושים אותי עצובה השיר של כל הזמנים:קשה להחליט
מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? דונט לאףףף...שיהיה ביישן
כמה אחים יש לך? אח תאום 1 ואח קטן מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון?רואה טי וי אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? גיטרה את מי היית לוקח לאי בודד? מיי דוג
מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? חזייה(
) אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? עורב ילדע מפחידע בוקר, ערב או צהריים?ערב הפרח המועדף עליי? יסמין

NoWords

New member
יש לך אח תאום../images/Emo35.gif

שולט. סתם לא, בטח זה לא כזה כיף אני לא יודעת
שתפי אותי איך זה
גמני גמני גמני
(שונאת חום ואוהבת שחור
)

dilan angel

New member
יאפ..ת'אמת זה סבבה

זה לא כמו אח רגיל... כאילו אנחנו באופי בערך אותו דבר ויש לנו תלפטיה מוזרה כזאת אבל במראה אנחנו הכי הפכים בעולם הוא גבוה-אני נמוכה יש לו צבע עור בהיר-שלי כהה הוא בלונדיני-אני ממש לא אמממ בהכל אנחנו שונים במראה...

NoWords

New member
פשש../images/Emo127.gif

כל התאומים ששמעתי עד היום - לא ממש מסתדרים. ח"ח לכם אחים לא דומים

Secert

New member
חחחחח..שיר כנסי

לא היה כזה גרוע!!! ובפעמים שלא הייתי איתך אז נהניתי=) אעע

ני! ני!

שם: אוראל. :] כינויים: ריילי. כינוי ברשת: ריילי. תאריך לידה: 3.3.1990 מין: נקבה?! (הו. לא! אני גבר!!!!) ---> סתם. אני נקבה גאה. כיתה: ח'. מזל: דגים. (רע) מידת נעליים: 40. (יש לי רגליים ענקיים. ג'איינט!) גובה: 1.65 צבע שיער: ג'ינג'י. אבל הוא ייצבע מחדש בסוף השבוע הזה. (אולי לשאטני) אורך שיער: אחרי התיספורת העצמית שלי, הוא מגיע לי עד לכתפיים. תחביבים: לישון. מוזיקה: נירוונה, נו דאוט, דה קולינג, פאדל, רד הוט, בלינק. מה שבא ליד. (או שלא.) תכונה טובה: אינטיליגנציה. תכונה רעה: קנאות. חולשה: קורט. אובססיה: "הכי גאים שיש". (המחשב שלי עומד על סף קריסה!), אה, כן, וגם אהובתי - אנג'לינה ג'ולי. פאדיחה: התחלקויות. כאב: סבל של אחרים. טראומה: "טיקטאק". (זה חריף!) פחד: עכבישים. משאלה: חיים בשלום. (באמת!) זיכרון רע: האהבה הראשונה. זיכרון טוב: הרדבול האחרון ששתיתי. בן אדם של לילה או יום: בדרך כלל לילה. אבל רק אם אני לא עייפה. רגישה לדיגדוגים? אכן. בערך. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים עדשות? עדשות ראייה. :] מה תרצה להיות כשתגדל? שחקנית או זמרת. אם יהיה מזל, אז שניהם. צבע אהוב: שחור, אדום, לבן. צבע שנוא: ירוק בקבוק, וחום. (בלע) זיכרון הילדות הכי חזק שלי: ל"ג אצל הסבא היקר שלי. היום הכי גרוע בחיים שלי: איזשהו יום בדצמבר השנה. היום הכי טוב בחיים שלי: לא זוכרת. הדבר הכי חשוב לי בחיים: מוזיקה, אושר, בריאות וכמה אנשים נחמדים. חג אהוב: פורים! (שולט.) אוכל מועדף: קוסקוס. (שולטט.) אוכל שנוא: אפונה, בצל. (איכס.) שתייה מועדפת: רדבול! (איזו מין שאלה?!) שתייה שנואה: קריסטל. (יאק.) קינוח מועדף: ארטיק קולה. עוגה מועדפת: יומולדת. חיה מועדפת: צ'יוואווה. אוהב/ת ספורט? בערך.?! ספורט מועדף: משחקי כדור. קבוצת ספורט: בקאהם. ספורטאי אהוב: בקהאם. איפור: הכל. בעיקר אודמים חזקים וצלליות כהות! (ברגעי שיגעון). בדרך כלל בלי איפור. מכונית: לצערי הרב, אין לי ידע בדבר הזה בעל ארבעת גלגלים! טעם גלידה: תות. מגזין: סבנטין! מספר מזל: 7! ותרנית או עקשנית? בדרך כלל עקשנית. :] עונה אהובה: אביב לנצחחחח נעליים: אולסטאר שחורות! (ועוד עם השרוכים בצבעי בגאווה שלי!) בשר: -אני אוכלת בשר בהכחשה- תוספת לפיצה: טונהה. ארץ אהובה: אנגליה כמובן! עיר אהובה: מנהטן כמובן! ספר מועדף: "התפסן בשדה-השיפון" סרט דיסני מועדף: "מלך האריות"! (אני יודעת את כל השירים והסרט בע"פ. אני אובססיבית! ) סרט מועדף: "ראיון עם ערפד" - גם יודעת בע"פ. הייתי חורשת על הסרט ימים ולילות! ("קלאודיה! יופי! פשוט יופי! מי עכשיו יתקן לך את השמלה?) דיסק אהוב: הדיסק הראשון של דה קולינג, הדיסק השני של נירוונה (והאוסף), והדיסק הראשון של אוונסנס. שחקן מועדף: ג'וני דפ כמובן! (ובראדי פיט. :]) שחקנית מועדפת: אנג'לינה ג'ולי כמובן! (וקירסטן דאנסט.) זמר או להקה מעודפים: נירוונה. הדבר הכי נועז שעשיתי: נועז? מה זה נועז? הדבר הכי טיפשי שעשית: טיפשי? מה זה טיפשי? (להתוודות על האהבה שלך. הדבר הכי טיפשי בעולם.) פריט לבוש מועדף: אולסטאר, ושרוכים (מכורה לשרוכים, עוד מעט יהיו לי עוד!). ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה. ואולסטאר. :] (ואנג'לינה!) האם נזרקת אי פעם ע"י מישו? לא. האם בגדו בך? לא. האם היית מאוהב? כן. האם ראית את הבית הלבן? כןןן. האם עישנת? כן. האם שתית אלכוהול? כן. האם שיחקת מונופול? כן.. האם ראית את "טיטאניק"? כןן, ברור! האם עשית דיאטה? כן. האם אי פעם עשית אמבטיית קצף? כן. האם טסת? כן. האם שטת? כן. האם נסעת ברכבת? כן. האם עברת תאונת דרכים? כן. האם שיחקת בברביות? כן. האם פגשת פעם סלבריטי? כן. (ליאת אחירון וכל החראות האלו.) האם שברת פעם עצם? לא. אבל היה לי נקע! האם שברת למישו תלב? לא יודעת. האם שברו לך את הלב? כן. האם עברת על החוק? לא שידוע לי. האם נרדמת בשיעור? לא. האם הלכת מכות? כן. (עם חברה. נהדר.) האם שנאת את עצמך? כן. האם את מאמינה בגורל? כן. האם את מאמינה באלוהים? כן. מעדיפה גלידה בכוס או בוופל? כוס. שקיעה או זריחה? זריחה. חום או קור? קור. לישון או לקום? לישון. (מה השאלה הזו?) חוף או הרים? הרים, ולמרגלותיו חוף! פנקייק עם סירופ מייפל או שוקולד? שוקולד. תות או בננה? תותבננה. פוף או כורסה? פוףף. שיר שגורם לי לצחוק: הרבה הרבה הרבה שירים! בעיקר של הילארי דאף! שיר שגורם לי לבכות: הרבה הרבה הרבה שירים. :/ השיר של כל הזמנים: smells like teen spirit - nirvana מהן התכונות הכי טובות שאתה מעריך בחבר הכי טוב שלך? כנות. מה הדבר הכי מושך בבני המין השני? זרועות וידיים. כמה אחים יש לך? אין.! יאי. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? ממשיכה לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? מלמלת דברים. (אני משוגעת) אתה יודע לנגן בכלי כלשהו? כן. גיטרה (לדעת כמה תווים, זה נקרא לדעת לנגן?!) ואורגן. את מי היית לוקח לאי בודד? אנג'לינה ג'ולי! מהו הדבר שבחיים לא היית שוכח בבית? כסף. (כשאני יוצאת אני חייבת רדבול.! וזה לא זול יקיריי) אם היית חיה כלשהי מה היית רוצה להיות? צ'יוואווה. בוקר, ערב או צהריים? ערב כמובן. מה הדבר שהיית רוצה לקבל? את קורט קוביין ז"ל בחיים. או את אנג'לינה ג'ולי במתנה. :] הפרח המועדף עליי? ורד? אם היו נולדים לך בן ובת איך היית קורא להם? ריילי וטראוויס. אם היית מוצא להורג איזה סעודה אחרונה היית מבקש? קוסקוס. ולקינוח - מסטיק! מהו החפץ הכי חשוב לך? הדיסקמן. עשית פעם ונדליזם מסוג כשלהו? ונדליזם? מה זה? מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמרתי למישו מה השעה. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים. (לא מבחינה רומנטית). מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "קורט קוביין קבור פה." התאהבת פעם במישו דרך הצ´אט, או כל דרך התכתבות וירטואלית אחרת? לא. האם באמת מישו קורא את זה? אני דורשת שיקראו! (סתם, מה אתם מקשיבים לי?!) פליז, פליז, תקראו! (שתיתי יותר מידי רדבול......) אוהבת -

dilan angel

New member
אנג'לינה../images/Emo99.gif

אין עליה באמת
ה--שחקניייתתתת
יש לי בחדר קיר שלם שמוקדש לה

dilan angel

New member
שמעת את "אנג'לינה תיהיה אישתי"

אולי 7000 פעמים
בואי לפורום אנג'לינה

למעלה