Wake Upppp
שאלון

Wake Upppp../images/Emo27.gif שאלון ../images/Emo109.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? 5. האם השבוע עבר מהר ? 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? 10. למה ? 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? 19. איזה ספר אתם קוראים ? 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? (השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים)
תהנו

תשובההה

1. מה אתם שותים בבוקר ? חלב! נאמייי 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 5 שניות וחצי (?!) 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? משהו כמו חצי שעה עד 3/4 שעה 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? מממ לא נראה לי.. ואם כן אז אני לא זוכרת =) 5. האם השבוע עבר מהר ? כןן מאווד! 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה מצוין אבל עוד מעט גם ככה יש שבוע חדש.. חחחח 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? כנראה שיהיה בסמינר דו קיום.. אם לא אז משהו משוגע אחר 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שמישהו חמודי יתקשר אליי ויגיד לי שהוא רוצה לבוא. 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? בג'מאייקה.. 10. למה ? כי כיייף שם! יו ראסטה מאן 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? כן איכס קור איכס חורף קיץ שולט! 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? מחממים ייאייי עם אח מגניבה 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? מי לובש מעיל?! 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? שוטי הנבואה (עם לי באוטובוס- מקדונלד'ס =)) 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? אממ לוידעת.. אבל הסרט האחרון: ריקוד מושחת 2! ענק! 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? כזה שלא יתקלקל לעולם 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? עם דודה 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? בבוקר בים בערב בהופעה 19. איזה ספר אתם קוראים ? התחלתי מליון ואולי סיימתי אחד.. =) 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? 0 ייאייי סיימתי =) בלה בלה בלה בלה בלה בלה ביי

nawa

New member
בוא נראה

1. קודם כל משהו קר ואחרי זה נס קפה 2. קר - כמה שניות, חם - 10 דקות 3. זה תלוי, לפעמים אני קם בכוונה מוקדם יותר כדי לקחת את הזמן, לקרוא עיתון וכו' ולפעמים אני קם ויוצא תוך 15 דקות 4. לא 7. טיול לגליל התחתון 8. אמממ, לא יודע 9. שם 10. למה לא 11. לפעמים, אני שונא קור 12. אני שונא קור, כן, מזגן, תנור 13. אני לא לובש מעילים 14. לא זוכר, אבל השיר האחרון היה 15. קצרים 16. מוטורולה 17. טיה 18. מעדכנים את מלאי הדיסקים 19. לא קורא ספרים 20. לא יודע

../images/Emo187.gif../images/Emo26.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? שיש לי זמן אני אוכלת קורנפלקס..אם לא אז שותה חלב 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? כמה זמן כבר לוקח לשתות?! 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? חצי שעה 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא זוכרת=\ 5. האם השבוע עבר מהר ? מאוווד 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה מצויייןןןן יאללה שיבוא כבר פולין..או חופש גדול=] 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אני אהיה בסמינר דו קיום ערבים יהודים.. 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? הופעה של השוטים=] 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? בגליל 10. למה ? כי מקום מושלם 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? קור לא..גשם כע 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? קור זה כייף!! וכמובן שמחממים..מזגן 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? שחור..אפילו שעדין לא לבשתי אותו החורף 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? תומר יוסף 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? טאצ' עליז לסטרייט שיעיז.. 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? *מרימה גבה* 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? טללללל 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? ת"א נראה לי 19. איזה ספר אתם קוראים ? כרגע באדולינה 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? מממ...אף פעם?

Mine!|ג'ירפה|

1. מה אתם שותים בבוקר ? שוקו?חח בשיעור אנגלית אז המורה שלונ נסתה לגרום לנו להגיד כמה מילים שהיא היתה צריכה,והיא שאלה כזה,אז כולם כזה,"נס" ורק אני אומרת כזה,"שוקו?"ואז כולם צחקו,ואז כתבנ אמרה כזה,"מה,אני גם שותה שוקו"
2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 5 דקות? 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ?השעון מצלצל ב6 וחצי..אני יוצאת ב7[הסעה ב7 ו10..]אזז המ חצי שעה:]אבל אני קמה מהמיטה בערך בעשרה ל7..אז:] 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ?חח לא 5. האם השבוע עבר מהר ?השבוע עודלא נגמר!ועד עכשיו,לאא,ממש לא 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ?רע:-\ 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ?המ השבת אני אמורה להיות בקיבוץ שאחותי גרה בו עכשיו..אמור להיות שיא הכיף:] 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?כבר קרה!הצלחתי בספיץ' באנגלית,ובכלל לא תיכננתי מה להגיד קודם,ובמבחן שהייתי אמורה לקבל בו 46 קיבלתי 75! 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ?נראה לי שבסניף..יש לי חשק לארגן ת'הכתרה:] 10. למה ?רשום למעלה:| 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ?לא..אני לא מהאנשים האלה שרגישים לקור 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ?מאוד נהנים!מחממים ת'בית?ת'בית שלי?חח לא נראה לי שזה אפשרי:\אבל תמדי אםשר להדבסק למםזר חום\תנור או להיות מתחת לשמיכה.. 13. באיזה צבע המעיל שלכם ?אין יל מעיל.שונאת,מתעבת מעילים. 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו?וואלה,נמרוד והבודדים..אני מכינה ת'צמי לדיסק סולו של נמרוד שיקלר.. 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה?הממ תנו לאלברט לחיות..בערוצ 24 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ?הטנק של נוקיה 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? עם קונו שלי..:) 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ?וואי.נראה לי שהייתי מבזבזת חלק מהכסף על נסיעות לאיזה מישהו שלא ראיתי שנים[מאז שהוא התגייס,האמת]ויש לו היום השבעה,ואחרי זה הייתי נוסעת לקונו ולוידת,אין לי מושג מה היתיי עושה עם השאר,בומבמלה? 19. איזה ספר אתם קוראים ?וואי ספר מאגניבב בטירוף,רק התחלית אותו,ואני בחיים לא יזכור שמות של ספרים,אבל זה על איזה אחד שהולך לפסיכולוג וזה מאגניב:] 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ?את מה?

../images/Emo110.gifאני אני אני:)

1. מה אתם שותים בבוקר ? שוקו 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? את השוקו- ממששששששש מהר!!! דקה בערך. בכלליות אני שותה גם מהר.. 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? 30 דקות 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא יודעת אם ממש משמעותי אבל חלמתי חלום דיי הזוי ובא לי לשתף:) זה כניראה בהשפעת השבוע האחרון שצילמנו בו סרט סוף סמסטר. אז הסתובבתי עם חברה שלי ואז לפתע הבמאי של הסרט הזה מתקשר ואומר לי שחייביייייייייים לעשות צילומי השלמות בפאצ'וס (המועדון שצילמנו בו) וכל כךךךךךךךךך התעצבנתי ואז בצילומים בכלל התעצבנתי. זה השפיעה עליי היום כי פתאום ראינו שצילמנו משהו לא טוב וכניראה שבאמת נצטרך לעשות צילומי השלמות אבל ממש אין לי כח לזה! 5. האם השבוע עבר מהר ? מאוד!!!!!!!!! 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה לא כזה טוב כי פספסתי מלא דברים ונשארו לי דברים לעשות שעדיין לא עשיתי:S אבל זה טוב כי ככה מתקרב הסוף שנה:) 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אלמד והמון! 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? להתרפא מהצינון שתקף אותי פתאום ושגמד יבוא ויכין את כל העבודות שיש לי לעשות וצברתי, יש לי פשוט המוווווווון!!! 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? לברוח מכאן, ללכת למקום חמים ונעים בלי שיהיה לי קר ונזלת ובלעכס! ללכת לישון שם ולהרגע, לי הידיעה שמחכות לי עבודות רבות לסיים. 10. למה ? כי יש יותר מידי לחץ עליי בזמן האחרון ואני פשוט מרגישה שאני עוד שניה מתמוטטת:S 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? כן 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? לא כשזה מוגזם, לפעמים, מזגן(חימום). 13. באיזה צבע המעיל שלכם ?לבן 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? כנסיית השכל- רוץ ילד (קניתי לפני יומיים:)) 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה?ואאו.. מה זה היה.. בצהריים משהו.. אהה- גיא פינס. 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? לא יודעת..אחד ענק ומגעיל? 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? ידיד שלי מבצפר אחר שגר בעתלית וראיתי אותו אמממממממ לפני חצי שנה בערך.. 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? מסע קניות מטורף:) 19. איזה ספר אתם קוראים ?מדריך הטרמפיסט בגלקסיה (כבר שנה שאני לא מסיימת אותו, אין לי זמן>.<) 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ?שטו? (השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים)

../images/Emo109.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ?
שוקו יאמי
2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? לפעמים 2 דקות לפעמים שעה 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? אנערף.. 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? כן על ידיד שלי וזה גרם לי לדברים מוזרים לגביו 5. האם השבוע עבר מהר ? יותר מידי. 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה בסדר וזהו.
7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אבקר את סבתא
8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? כבר יש לי חיוך על הפנים. 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ?
או במיטה שלי לישון או בצפון 10. למה ? כי אני עייפה וכי בא לי לטייל. 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? לא
12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? אני חולה על החורף, קור זה כיף. תנור בחדר זה שוסססס
13. באיזה צבע המעיל שלכם ? כחול כהה 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? עברי לידר- זה לא אותו דבר. 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? לא ראיתי היום TV 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? אין לי מושג. 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? רועיקי שלי
18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? הרבה הרבה הרבה דיסקים בטאוור רקורדס 19. איזה ספר אתם קוראים ? משמעות החלום ופירושו ועוד איזה ספר של איזה רב. 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? לא יודעת.

תתתמר

New member
me../images/Emo119.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? כוס מים עם מגנזיום 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? דקה 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? "השעון" (אמא) מצלצל ב7 וב7:55 אני יוצאת מהבית 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? חלמתי שאסף (חבר שלי)רודף אחריי בחוף ים..... 5. האם השבוע עבר מהר ? ממש!!! 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? כן וזה טוב 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אני אפגש עם חברה שלי מרעננה שלא ראיתי מהחופש הגדול!!! 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? כבר קרה - אני וחברה שלי הדרכנו סיור לסטף והלך מצוין =] 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? בכנרת 10. למה ? כי אני מתגעגעת למקום הכי מדהים בארץ 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? לפעמים 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? קור זה כיף כשיש מי שיחמם אותך..... =] 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? אין לי מעיל אני פשוט לובשת שכבות 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? אוסף שצרבתי 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? טרה אספרנסה 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? מכשיר סלולרי (ההורים שלי בחיים לא יקנו לי ולמי יש כסף) 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? אמממ שיר חוסה ולילך! 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? הולכת וקונה לי סורק ואת השאר משאירה לשטויות 19. איזה ספר אתם קוראים ? געגועי לקיסינג'ר (בפעם המאה) 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? 3

DidjiT

New member
יו יו יו ../images/Emo125.gif שיר איז אין דה האוס

חחחחח הממ... נתחיל! ------------------- 1. מה אתם שותים בבוקר ?
ביום שבת שוקו, ובכל שאר הימים זה יוצא לי תמיד לשתות מים מהברזיה של בצפר.. 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? שוקו, המוןןןןןןןן זמן. ומים משהו כמו 2 שניות. 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? הממ.. שאלה מעניינת.. השעון מצלצל ב6:40 ואני יוצאת מהבית ב... 7:15.. 35 דקות 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? חלמתי המון המון חלומות משמעותיים השבוע. והם ישארו אצלי.
5. האם השבוע עבר מהר ? מאוד! 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? זה רע, כי זה היה שבוע נחמד עם המון חוויות נחמדות
7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? יתחיל לחשוב איך אני מתארגנת לפולין. 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שאמא ואבא יצאו לטיול ב9 בבוקר. והיאח הידד זה קורה. 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? במיטה.. 10.למה ? כי קר לי. 11.האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? חחחחחח.. כן! 12.האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? אני נהנת מהקור! מחממת את החדר עם רדיאטור.. כה לא משוכללת. [בבילון בבילון
] 13.באיזה צבע המעיל שלכם ? אין לי מעיל.. אני משתמשת במעיל של פאדר והוא מקשמיר שחור. 14.מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? דיסק צרוב שהכנסתי לטיול השנתי עם 70 שירים
15.מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? csi miami באקסטרה הוט. 16.איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? נראה לי שפלאפון, או מנגו. 17.עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? תמר(מהפורום) כי אני מתגעגעת אליה.. ושרון(חברה שלי) כי אני רוצה כבר לראות אותהההה 18.אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? וואו. מאחר וההורים נוסעים, הייתי קונה המון אוכל ושתיה כן כן שיר רוצה להשתכר ועושה מסיבה בערב, אבל מאחר ואין לי המון זמן פנוי ואין לי 1000 ש"ח. זה לא יקרה.
19.איזה ספר אתם קוראים ? כרגע אני לא קוראת ספר. 20.כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? תסלחו לי לרגע אם אני יגיד שאני חושבת שלא ראיתי את זה.

../images/Emo120.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? אללה שוקו בשקית שליטה|שוק| 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? אנערף! 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית? אמא שלי היא השעון המעורר. ובערך חצי שעה 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? שוםדבר מיוחד 5. האם השבוע עבר מהר ? אללה כן. עוד מעט בוםבמלה 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? טוב טוב.... אני מתה לסיים את השבועות האלה של ביצפר 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אולי אצא החוצה 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שיהיה הופעה או משהו ובפוקס אני אהיה שם. 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? בבומבמלה 10. למה ? כי יש שם ים וכייף 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? כן, לבוש חולצות קצרות 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? איכס קור זה הדבר הכי דוחה מתה כבר "שהקיץ יבוא ויחד איתו יבוא האושר הזה שאני כל כך מחכה" 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? יש לי שלושה: חום, שחור וכחול. 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? זה לא אותו דבר -עברי לידר
15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? אסף הראל החתיך. 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? לא אקנה בכלל מכשיר סלולרי, הכי טוב שאין. 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? עם הפורום הזה...אווווו 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? הייתי הולכת לאיזה שוק מגניב, ובלילה הולכת למסיבה או משהו 19. איזה ספר אתם קוראים ? התפסן 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? שו? (השאלון נלקח מפורום סקרים ושאלונים) תהנו תודה נמש נהניתי מכל דקה

../images/Emo107.gif

1. מה אתם שותים בבוקר ? כלום.. אני לא מספיקה אפילו להגיע בזמן לבצפר..
2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? אני שותה נאסטי בשוט אחד
3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ? חצי שעה.. במקרה הטוב 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ? לא זוכרת..
5. האם השבוע עבר מהר ? הכי מהר בעולם! 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? לא כי לא הספקתי למוד למטמתיקה 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ? אני לא יודעת מה איתכם אבל אני הולכת לישוןןןןןןןןןןן
8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ? שחברה שלי תבוא לבקר אותי 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? אצלו בבית.. 10. למה ? 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ? חח לא 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ? אני נהנת מקור.. אבל אני יושנת עם 2 3 שמיכות בלילה 13. באיזה צבע המעיל שלכם ? שחור ואחד בירוק.. 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו? של בוב מארלי 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה? משו שאח שלי הקטן ראה.. 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? המפחיד הזה עם המקלדת.. 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? יריב הידיד הכי טוב שלי 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? נוסעת לאילת 19. איזה ספר אתם קוראים ? אחת עשרה דקות 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ? אפ פעם..

היניי

1. מה אתם שותים בבוקר ?נס 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ?גג 5 דקות 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ?3/4 שעה- שעה 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? לא ברור מה זה היה ?שאני עפה 5. האם השבוע עבר מהר ? ככה ככה 6. אם כן, האם זה טוב ?הממ רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ?די 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ?אולי נלך לים 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?חתימת הסכם שלום 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? המממ במיטה ****** 10. למה ? די 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ?איזה קור? שמש בחוץ (= 12. האם אתם נהנים מהקור ?כע האם אתם מחממים את הבית ?רק אחרי מקלחת..את החדר איך ? המצאה חדשנית- תנור 13. באיזה צבע המעיל שלכם ?שחור וצהוב 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו?המכשפות 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה?חברים 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? ואלה לא יודעת 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? אילן (חחח ברית בשבילך) 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? קונה דיסקים והרבה נעליים 19. איזה ספר אתם קוראים ? הנה אני מתחילה 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ?שו?

../images/Emo112.gif איזה יפה היא

. מה אתם שותים בבוקר ? לא שותה 2. כמה זמן לוקח לכם לשתות ? 3. כמה זמן לוקח לכם מהרגע שהשעון מצלצל ועד שאתם בפועל יוצאים מהבית ?חחח שעה.. 4. האם חלמתם חלום משמעותי השבוע ? מה זה היה ?לא 5. האם השבוע עבר מהר ? הלוואי אני חולה מתה 6. אם כן, האם זה טוב ? רע ? אם לא, האם זה טוב ? רע ? חח מה זה ודאי שזה רע.. אני ח ו ל ה:(( 7. מה תעשו השבת שלא עשיתם בשבת שעברה ?סמינר שכב"ג 8. מה צריך לקרות היום כדי להעלות חיוך על פניכם ?עוד שעה חבר שלי חוזר 9. איפה הכי היתם רוצים להיות עכשיו ? במקום שאנשים בריאים בו 10. למה ? כי אני חולההה 11. האם הקור מונע ממכם לעשות דברים ?חלילה 12. האם אתם נהנים מהקור ? האם אתם מחממים את הבית ? איך ?חחח את מי זה מעניין 13. באיזה צבע המעיל שלכם ?אפור ירוק כזה 14. מה הדיסק האחרון שהאזנתם לו?חח למען הגיחוך... u2.. אבל ישןןן 15. מה התכנית טלויזיה האחרונה שצפיתם בה?אודטה 16. איזה מכשיר סלולרי לא תקנו לעולם ? אממ מייבש שיער? 17. עם מי מזמן לא נפגשתם והיתם רוצים להיפגש ? אתם יודעים מי אתם 18. אם היה לכם זמן פנוי היום ו1000 ש"ח, מה היתם עושים ? אפשר לשמור את זה לשבוע הבא? 19. איזה ספר אתם קוראים ?אני שנה לא מסיימת את הנסיך הקטן 20. כמה פעמים ראיתם את "הללויה" ?אף פעם תהיו לי בריאים

למעלה