wana get infor

simlev1981

New member
wana get infor

le hitnadvut im im noar o mitbagrim im shetel yesh li ach im shetel beerech 10 shanim asinu et ze be chul yesh li nisayon ve yesh li ambitzia i wana tell u all the implant is the best thing that hapend to him and to the family \ i belive that u can teach kids to talk and if u dont do it its a crime it works it works the only thing is expiriance and time !!!! so hopfully i can help thanks i speake spanish

כיסוף

New member
לפני שנענה לך על התגובה שלך

במטוטה ממך קודם תחלק את ההודעה שלך לכמה חלקים אחד את החלק שכתבת בצרפתית. לסדר כמו שצריך בהתאם לשפה ואל תמשוך את זה באנגלית מדוברת עברית ותמשיך באנגלית השפה המקורית. ו U לא נהוג לקצר אלא לכתוב you אז לא הצלחת לבלבל את האוייב. יש קישורים בפורום תרבות צרפת איך להגות נכון ואם צריך לשים LE או LA יאלללה מאאססאלאממה יא חביבי אשששששששש בידקקקקקקקקקקקק?

Rוני

New member
את כותבת you

באינטרנט? אין לך מה לעשות עם הזמן שלך?
אני כותבת 4 u ועוד כל מיני קיצורים משונים חנוכה שמח

כיסוף

New member
חקקקקקק שמייח

רוני.... יש לי מה לעשות. ודפקא דברים שאת אוהבת לה לה לה לה. אבל רציני אני לא משתמשת בקיצורים האלה. מה עם ה-
שלך? אצלי בכל אופן נראה לי שה -
שלי תיקבור אותי לפניה למזלה נפלה בגן עדן

Rוני

New member
אהממממממ ../images/Emo6.gif

מצבה לא ברור לי היא כבר לא רואה לא שומעת כושלת כל הזמן אבל אני לא יכולה ל"עזור" לה עד שלא אהיה בטוחה שהיא סובלת בינתיים לא נראה לי שהיא סובלת לעומת זה, אנחנו סובלים מהשגעונות שלה

צלף

New member
לא מבין את הקטע שלך ../images/Emo13.gif

האם אתה בודק את ידיעת השפות שלנו
מה יתן ויוסיף לך זה שיודעים או לא יודעים שפה זאת או אחרת...

עמיקמא

New member
ברשותך, אתן תרגום למתקשים:

רוצה לקבל מידע על התנדבות עם נוער או מתבגרים עם שתל. יש לי אח עם שתל בערך 10 שנים. עשינו את זה בחו"ל. יש לי ניסיון ויש לי אמביציה. אני רוצה לומר לכולכם שהשתל הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לו ולמשפחה. אני מאמין שאתם יכולים ללמד ילדים לדבר ואם לא תעשו את זה זה פשע. זה עובד זה עובד. הדבר היחיד הוא נסיון וזמן!!! אז בתקווה שאוכל לעזור תודה אני דובר ספרדית.

0ne Man

New member
תגובה ל"שים לב"

שלום לך, אני ממליץ לך לפנות לארגון שמ"ע, האחראי על חינוך בני נוער לקויי שמיעה וגם מושתלים, ולהציע להם להתנדב אצלם, ואני מאמין שהם יקבלו אותך בשמחה. תוכל למצוא את כתובתם ברשימת הקישורים למעלה. בהצלחה!

למעלה