לדעתי
כמו שכבר נכתב- וואן לוב הם סאונד מעולה, לדעתי ביו קיי קלאש האחרון אפילו הגיע להם לזכות אבל כשנכנסים לזירה עם חיות מלחמה כמו אדיס ואל פי אז וואן לוב בהחלט לא קשורים בשיט לדבר הזה, הבעיה היום היא שלפעמים פרומוטרים שוכחים את הבדלי השנים בין הסאונדים, סאונד שקם בשנת 99 וחתך את באונטי לפני שנתיים עומד מול סאונד מאמצע שנות השמונים שחתך את באונטי כשהטיון עוד היה חם, אי אפשר להשוות, קלאש צריך לעמוד לדעתי בין סאונדים עם אותו משקל של ותק ולא כי איזה סאונד אירופאי עם אקסטרא כסף חתך כמות דאבפלייטים שאחד שכבר משנות השמונים אוסף אותם עדיין לא הגיע אליו... בלי קשר 2 הבעיות שאני בגללם פחות משתגע מהקלאשים הגדולים היא 1- המיליון ''קאסטום דאבז'' שכל הסאונדים חותכים- לפעמים הם משקיעים את כל האנרגיה בזה שכבר נראה שהם שוכחים שיש להם המנונים שהקהל מחכה להם יותר מכל דבר אחר, 2- ההתעסקות החוזרת והנטחנת אם הדאבים הכבדים הם מקוריים או לא [פויזון דארט טוענים שיש להם ג'יי זי על דאב ואז אחרי כמה זמן צץ ביוטיוב איזה ראיון עם אומן שנשמע כמוהו בצורה מפחידה!, הסיפור על הדאבים של ג'ימי קליף, והרשימה עוד ארוכה במקרים כאלה], הקלאש עובר ל''שלך לא מקורי'' נשמע כבר לפעמים שמו ערס שקנה פולו וחברים שלו אומרים לו שזה חיקוי.... מעניין אותי לדעת לאיזה כיוון הסאונדים ייקחו את הקלאש- אדיס כבר תקופה לא קטנה בפלופ רציני, אולי הגיע הזמן שליון פייס יתאפס על עצמו ויחזור לנגן את ההמנונים במקום להשקיע הקאסטומים שגם ככה לא מי יודע מה... אל פי- הפייבוריטים שלי בקלאש, פומה יודע את העבודה, ואני מאמין שיהיה שמח...