War Inna East 2011

reality i

New member
דעתי :

ובכן....קינג אדיס ואל פי אינטרנשיונל נפגשו בהמהלך 20 השנים האחרונות לא מעט....2 הסאונדים מניו יורק ....שניהם היו "הסאונדים" לשעבר....תקופת התהילה שלהם התרחשה בעיקר בשנות ה90 , לשני הסאונדים כמות דאפלייט לא מבטלת גם של אמנים חיים וגם של אמנים שעברו מן העולם !! שניהם סאונדים מלחמתיים....אז מה חדש.....? לדעתי האדמה שעליה הם נלחמים....הקהל האירופאי הוא באמת זה שיכול להפוך את הקלאש למרתק.....מפגש כזה בניהם לדעתי עדיין לא קרה על אדמה אירופאית לכן כל תוצאה יכולה לקרות . קינג אדיס מנסים לחזור לסצינה להיות שוב סאונד מדובר ,בנתיים זה לא ממש הולך להם אחרי הפסדים מבישים מול דויד רודיגן בברמודה ומול בלאק קאט במגרש הבייתי בניו יורק , אולי הפעם אדיס יצליחו היכן שסאונדים אמריקאים אחרים נכשלו כמו טאק ניין ,פוייזן דארט ועוד... על וואן לאב האיטלקים אין לי מה לומר הם לא שייכים לקלאש הזה הם נמצאים כמה רמות מתחת לשני הסאונדים האחרים וזה ממש ממש מיותר ,מה שהכי מעצבן וזה מעצבן כי זה בהחלט יכול לקרות הוא שוואן לאב שמגיע ללא יריבות קודמת עם הסאונדים האלו יכול בקלות להגיע לגמר וגם לנצח אותו בזמן ששני הסאונדים מניו יורק יקחו את הדיס בניהם למקומות אפלים.. כבוד להרבלייז איט שמחברים יפה מאוד את תרבות הסאונד קלאש האירופאית עם האמריקאית. מי נוסע....?

tabasco11

New member
לדעתי

כמו שכבר נכתב- וואן לוב הם סאונד מעולה, לדעתי ביו קיי קלאש האחרון אפילו הגיע להם לזכות אבל כשנכנסים לזירה עם חיות מלחמה כמו אדיס ואל פי אז וואן לוב בהחלט לא קשורים בשיט לדבר הזה, הבעיה היום היא שלפעמים פרומוטרים שוכחים את הבדלי השנים בין הסאונדים, סאונד שקם בשנת 99 וחתך את באונטי לפני שנתיים עומד מול סאונד מאמצע שנות השמונים שחתך את באונטי כשהטיון עוד היה חם, אי אפשר להשוות, קלאש צריך לעמוד לדעתי בין סאונדים עם אותו משקל של ותק ולא כי איזה סאונד אירופאי עם אקסטרא כסף חתך כמות דאבפלייטים שאחד שכבר משנות השמונים אוסף אותם עדיין לא הגיע אליו... בלי קשר 2 הבעיות שאני בגללם פחות משתגע מהקלאשים הגדולים היא 1- המיליון ''קאסטום דאבז'' שכל הסאונדים חותכים- לפעמים הם משקיעים את כל האנרגיה בזה שכבר נראה שהם שוכחים שיש להם המנונים שהקהל מחכה להם יותר מכל דבר אחר, 2- ההתעסקות החוזרת והנטחנת אם הדאבים הכבדים הם מקוריים או לא [פויזון דארט טוענים שיש להם ג'יי זי על דאב ואז אחרי כמה זמן צץ ביוטיוב איזה ראיון עם אומן שנשמע כמוהו בצורה מפחידה!, הסיפור על הדאבים של ג'ימי קליף, והרשימה עוד ארוכה במקרים כאלה], הקלאש עובר ל''שלך לא מקורי'' נשמע כבר לפעמים שמו ערס שקנה פולו וחברים שלו אומרים לו שזה חיקוי.... מעניין אותי לדעת לאיזה כיוון הסאונדים ייקחו את הקלאש- אדיס כבר תקופה לא קטנה בפלופ רציני, אולי הגיע הזמן שליון פייס יתאפס על עצמו ויחזור לנגן את ההמנונים במקום להשקיע הקאסטומים שגם ככה לא מי יודע מה... אל פי- הפייבוריטים שלי בקלאש, פומה יודע את העבודה, ואני מאמין שיהיה שמח...

למעלה