Warning!

GD4EVeR

New member
Warning!

היי כולם. וורנינג לא כל-כך גרוע. ברור שהוא לא טוב כמו שלושת קודמיו, אבל יש בו כמה שירים ברמה...

HandsomeDevil

New member
אהמ..

שלושת קודמיו?!, אם זכרוני אינו מתעה אותי, לפני וורנינג יצאו ליום הירוק כחמישה אלבומים מלאים, שלא נדבר על דיסקים מהופעןת, באולינג וכד´...

boomboomnuun

New member
צודק ../images/Emo41.gif

טוב אז אני לא מבינה כמו רוב האנשים פה בגרין דיי אבל אני שומעת אותם ואוהבת את המוזיקה שלהם וחוץ מזה למה צריך לדעת עליהם כלכך הרבה הם עושים מוזיקה טובה וזהו נקודה!!!. כאילו...אני למשל לא ידעתי איך הם נראים מה השמות שלהם ועל מה כל אחד מנגן עד לפני איזה חצי שנה!!!! (טוב זה הי ביטוי עצמי קטן
) אבל מה שאני באמת רוצה להגיד זה ש...וורנינג זה אחלה אלבום ולפעמים אפילו יותר נחמד לשמוע אותו מדוקי ונימרוד (לרוב לא אבל בכל זאת!!!) אה ועוד שאלה... איך עושים חתימה שכזאת???? כולכם כרוביות!!!! ביי ביי נ.נ בע"מ

HandsomeDevil

New member
זה פשוט מאוד...

את נכנסת לכרטיס האישי שלך בתפוז, למעלה, שמאלה, עוד למעלה, ישנה אפשרות לעדכן את הפרטים. את נכנסת יורדת עם סלילת העכבר מטה מטה מטה עד שאת מגיעה לתיבה ריקה בה ניתן לכתוב חתימה אישית התצורף אוטומטית לכל הודעה שלך בפורום זה או אחר בתפוז. לאחר שהכנסת את בגיגי החכמה שלך את יורדת למטה כדי לשמור, עושה טסטינג כזה (רדי כמה הודעות למטה- תראי את שלי) ובודקת אם זה עובד :) _את זה אפילו אני הייתי מבין :)

ilikeualot

New member
למה!?!?!?!?!? (boomboomnoun לשעבר..

תראי זה הולך ככה מה יותר חשוב???? לאהוב את המוזיקה שלהם או לאהוב את מי שהם???? לי זה ברור שלאהוב את המוזיקה שלהם זה יותר חשוב ואני חושבת שגך לך...??? אני אתן לך דוגמא חברות שלי שמעריצות את פייב (איכס!!!) יודעות פשוט הכל עליהם מה הם אוהבעים מה הם שותים ומתי הם מחרבנים (סליחה על הביטוי) והם התפרקו מזמן וזה לא שהם מדברות על המוזיקה שלהם זה שהם מדברות על השרירים של ג´יי (טוב...הוא חתיך עולמי...) אבל בכל זאת זו לא המוזיקה של הלהקה זו הלהקה (ז"ל) עצמה ואותי אישית זה דיי מעצבן...!!! לא ממש צריך להיות אכפת לאנשים מה בילי ג´ו אוכל...אלא אם כן זה קשור למוזיקה אבל...סבבה גם אני קוראת מדורי רכילות!!! תודה למי שעזר לי עם החתימה.... ביי ביי נ.נ בע"מ

HandsomeDevil

New member
גם וגם...

בעקרון, המוזיקה הכי חשובה, ורק אחר-כך מנמסים לברר על הלהקה. אני זוכר את היום הזה... זה היה בכתה ו´, שלושה ימים אחרי היומולדת, אבא לקח אותי לצליל בקניון חיפה ושם, שם קניתי את הגרין דיי הראשונים שלי... זה היה דוקי, נמרוד ו..סבג´ גארדן (למה שחר, למה?!). (הו, נוסטלגיה..)

ilikeualot

New member
GD...the start!!! ../images/Emo85.gif

אני התאהבתי בגרין די בגלל אחותי ובסוף יצא שגנבתי ממנה את כל הדיסקים שלהם היה מש כיף...

תראי אחרי הכל ...

ברור שיותר חשוב לי המוזיקה. אבל אישית אני לא יכולה להנות יותר מדיי זמן מהמוזיקה בלי לדעת מ-י מנגן ומ-י שר... כי בעצם הם הלהקה עצמה... וחוצמזה הם הלהקה האהובה עליי.. איך אני לא אדע לפחות איך קוראים להם?

למעלה