Watashi wa Yoav desu

yoavyoav

New member
Watashi wa Yoav desu

אהלן, קוראים לי יואב, ונדהמתי לגלות שיש פורום כזה, כי מאז ומתמיד מאוד נמשכתי לתרבות היפנית ולשפה היפנית. אפילו ניסיתי כמה פעמים ללמוד יפנית, אבל עכשיו זה קצת בעייתי בגלל שאני בצבא והכל. לפני שלוש שנים הייתי ביפן וזאת הייתה חוויה ממש יוצאת דופן, שאני אשמח לספר לכם עליה. מה הייעוד של הפורום הזה? אני מאוד הייתי רוצה ללמוד יפנית, העניין הוא שאני חייל וזה קצת בעייתי. התנאים שלי מעולים ויש לי המון זמן חופשי ככה שאני יכול לקחת די קורס, אבל השעות של המשמרות שלי אינן קבועות, ככה שאני לא יכול להתחייב ליום מסוים בשבוע. שיעורים פרטיים ליפנית היו יכולים להיות הפתרון האידיאלי, אבל הבעייה היא שלא מצאתי מורים פרטיים ליפנית. מישהו מכיר אחד כזה? בכל מקרה, אני אשמח לשמוע עוד עליכם - חובבי יפן כמוני.

yoavyoav

New member
ואללה?

אני אומנם ירושלמי, אבל תוכלי לתת לי עוד פרטים?

neko

New member
בדיוק בשביל זה יש פורום -

לעזור לאנשים ללמוד בזמן ובקצב שלהם. יש לך בינתיים המון קישורים וכמה מאמרים להתחיל איתם, ואם יש לך שאלות, יש לך את הפורום.

yoavyoav

New member
2 שאלות:

1. איך נכנסים למאמרים והכל? 2. יש לכם אולי מידע על שיעורים פרטיים, כי אין כמו שיעורים שבהם נוכל אשכרה לשמוע יפנית וללמוד איך להגות נכון את המילים.

neko

New member
אין פשוט מזה...

בראש העמוד יש לך טאב כחול עם אפשרויות: ראשי, פורום, מאמרים, קישורים וכו'. אחת מהאפשרויות היא "לוחות" שאמורים להכיל פרטים של מורים פרטיים וקורסים בקרוב.

למעלה