רואים שזה קליפ של לאסה... לא לטעמי ממש, אני לא כלכך אוהב קליפים. אני מעדיף לדמיין מה שבא לי באותו הרגע כשאני שומע שיר. אחרי שאני רואה קליפ זה בדרך כלל הורס לי את השיר. אבל בתאבון שיהיה
האמת היא שאני לא אוהב את ההתייחסות של סטיבן לדברים מודרניים במיוחד. (בחורה בעלת סטייל emo כלשהו, מחוברת לאייפוד , ומרגישה numb לחברה....) זה דבר שאני לא מורגל אליו מפורקיופיין, התייחסות לנושאים כאלה . נושאים מיינסטרימים.
פוקוס על משהו כמה שניות שמעוררות תמיהה וככה זה בקליפים שלהם, לפי מה שמתואר גם יראו לך את התמונה. (אייפוד וכו') קליפים זה לא הצד החזק שלהם, למרות שFoabp לא רע
השיר הכי אהוב עליי מהאלבום. ציפיתי ליותר השקעה אם יהיה לו קליפ. זה מעצבן כזה שהוא מפורש יותר מדי ישירות כזה. סטיבן שר על האייפוד- רואים אותה מחזיקה אייפוד. לגזור את התמונות- היא גוזרת אותן... אולי באמת אין דרך אחרת להציג את השיר, אבל לא יודע... זה נראה לי קליפ סתמי כזה.
וכן, אני מסכים שכל שאר הקליפים שלהם דיי גרועים. אני גם לא מבין בשביל מה להפיק קליפים, אם אין בהם כל שימוש... זה לא שהם שולחים אותם לMTV/VH1 או כל ערוץ טלויזיה אחר בשביל שישדר אותם...