WAZE - GPS יש איזה קאצץ'?

ת i מ ר

New member
WAZE - GPS יש איזה קאצץ'?

לדעתי ה GPS מושלם. יותר טוב מכל תוכנת ניווט ומכל מפה שהשתמשתי בה. אם ככה למה היא בחינם? יש איזה קאץ' כאן? סלקום מבקשת 25ש"ח בחודש לנווט שלהם שמצאתי אותו פחות ידידותי. I GO רוצים 10 שקלים לחודש והמפות שלהם לא ממש מדוייקות, באיזור הצפון הן ממש לא מעודכנות. מעניין...

shlox

New member
אין קאטצ'

Waze התחילה את דרכה כפרוייקט קהילתי (בשם FreeMap, למי שזוכר), בו החברים עצמם מיפו את כבישי הארץ. הקהילה התרחבה והלכה, התוכנה התעדכנה ובשלב מסוים היא עברה לשם Waze ועברה שינוי עצום באיכות התוכנה. למרבה השמחה היא נשארה חינמית. אם אני מבין נכון, הם מתפרנסים מפרסום של חנויות וחברות שונות (למשל, במשך הנסיעה אפשר לראות לוגואים של ארומה, סופר פארם, אלדן וכדומה).

DToNAToR

New member
ונשאר להם מיפוי ביד

שגם אותו, כמובן, ניתן למכור אם ירצו בכך.

voguemaster

New member
אגב

אם יש לך חבילת גלישה (ואני יודע שיש לך
) אז סלקום נוויגייטור אמור לעלות 10 ש"ח בחודש. לפחות כך זה היה כשדיברתי עם מוקד אינטרנט בפעם האחרונה..

ת i מ ר

New member
יש לי חבילת גלישה ללא הגבלת הנפח במהירות 2.8m

בעלות של 129 ש"ח לחודש. נוויגייטור עולה 19 ש"ח וזה כולל המתנה נעימה ו VOD סלקום. בכל מקרה אני צריך להגיע ל 148 ש"ח כדי להנות מהחזר מלא על מחיר המכשיר בסך 62 ש"ח לחודש. אני לא מדבר עם המכשיר אז ככה שזה יוצא לי טוב התשלום הזה למרות שאני לא משתמש בנוויגיטור.

meytall0

New member
אני ממליצה לך לקרוא שוב את החוזה..

מנסיוני (המר מאוד..) עם חברת סלקום- הזיכוי לא מתקבל בחשבונית, אלא בזמן אויר סלקום. מה ז"א: שאת 62 השקלים אתה לא מקבל מסך כל החשבונית- חיובי גלישה/ תוכנית, אלא שעליך לדבר עד סך של 62 ש"ח ואותם אתה לא תשלם. לא הגעת לסך של דיבור של 62 ש"ח, תקבל זיכוי עד כמה שהגעת. לפני מס' חודשים רכשנו אבי ואני 3 מכשירי מיילסטון מסלקום, והובטח לנו זיכוי בחשבונית. הקלטתי את כל השיחות, את מעמד העסקה וכל שיחה שבוצעה למוקד שירות. מכיוון שלא רואים זאת בחשבונית הראשונה, כי היא חלקית, עובר יותר מחודש וחצי עד שמגלים שהזיכוי לא התקבל.. כשפניתי לחברה הם טענו ש"חתמת. זו בעיה שלך. זה כתוב בחוזה ולא משנה מה הנציגים אמרו לך" אבל כשהגשתי להם דיסק עם כל ההקלטות של יותר מ-10 נציגים שהבטיחו את אותו הדבר, הם התקפלו, קיבלו בחזרה את 3 המכשירים, וזיכו אותי עד השקל האחרון... מקווה מאוד בשבילך שמה שהובטח לך יקויים. מיטל

AYELET1

New member
התוכנה חייבת להישאר חינמית עפ"י חוק

היא בנויה ומבוססת על תוכנת הקוד הפתוח open street map ועל פי תנאי הרשיון של התוכנה הזו, כל מה שבנוי עליה חייב להישאר חופשי. לא בטוחה שהם יכןולים למכור גם את המפות עצמן. ולמי שמעוניין- כתבתי סקירה על התוכנה הזו בגרסת האנדרואיד http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=496 איילת, פורום ניווט ו-GPS http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2232

למעלה