WCL ליגת הקרבות העולמית של צ'אק נוריס

peergo

New member
WCL ליגת הקרבות העולמית של צ'אק נוריס

זה רק אני, או שעוד מישהו פה די משוכנע שכל הקרבות שם מבויימים? המכות לא נראות מכות, הם בקושי נוגעים שם אחד בשני. הנוקאווטים נראים מבויימים. אני יכול להשבע שראיתי לפני זמן מה מישהו מקבל מכה ללסת ומזיז את הראש לכיוון השני בכלל, ואז לכיוון המכה רק איזה רבע שניה לאחר המכה. הבחור התבלבל... איך זה שיש כל כך הרבה נוקאאוטים בקרבות של 3 דקות(כמו שצ'אק נוריס מבטיח)? צ'אק נוריס עד עכשיו היה שחקן בסרטים של אומניות לחימה. העלו אותו לדרגת בימאי?

sandman2

New member
לא יודע אם זה מבויים

אבל אני יודע שהלוחמים מקבלים הוראות ברורות להיות מאוד אקטיבים ונקנסים שם על פאסיביות

peergo

New member
לי מוזר שלבחורות במשקל 60 קילוגרם יש

נוק אאוט פאוור בתוך 3 דקות. נראה לי שהם מקבלים קנסות עם הם לא נופלים מתי שהבימאי אומר להם. צ'אק נוריס הבטיח לנו הרבה נוקאאוטים בליגה שלו. מעניין איך הוא יכול להבטיח דבר כזה.

doom23

New member
לא נראה לי מבוים

את העונה השנייה לא ממש יצא לי לראות חוץ מפרק שתיים וזה היה נראה סביר לא מובים שמקבלים מכה חזקה אז נופלים חח... העונה הראשונה שכן ראיתי לא היה בכלל הרבה נוק אאוטים פעם ב... בקשר ל3 דקות זה לא קשור אם עייפים או לא .. זה איך פגעה המכה ויש קרבות שניגמר ב10 שניות בMMA

peergo

New member
ברור,אבל..

3 דקות קרב אנשים עדיין ערניים, ההגנה טובה והסיכוי לקבל נוקאווט עם כפפות גדולות של קיקבוקס הוא קטן מאד. אתה לא יכול להשוות ל MMA ששם הכפפות יותר קטנות, האנשים עם נוק אאוט פאוור, ואגרוף או בעיטה לפנים היא אחת מתוך הרבה מאד אפשרויות תנועה. לגברים במשקל 60 קילוגרם אין נוק אווט פאוור וזה נדיר לראות מישהו נופל בקיקבוקס, בטח בסיבוב ראשון(3 דקות). אז על אחת כמה וכמה נשים. יש שם קרבות שממש רואים שאין משקל מאחורי המכות. בדיוק כמו בשידורי הבושידו הישנים של UWFI הכל בכאילו...

למעלה