We Are Family

IIIIBarcodEIIII

New member
We Are Family

WE ARE FAMILY 2003 יום שישי 5/12 מועדון הברקוד - שוקן 24 ת"א YIDcore הופעה אחרונה בהחלט 7%MindUsage All Seeing I Istra Domine Wrong Direction No Regrets ארחי פרחי Jinx KME DJ Sherman: Punk-Rock, Ska, Oldschool, Funk-Metal DJ Guy: Hardcore, Metal מתחיל ב- 21:00 40 ש"ח מחירה מוקדמת 50 ש"ח בכניסה גיא 054-829192 דוריס 051-569780 גל 055-661360 אבירם 064-322112

7precent

New member
חושבים שהבסיסט של רד הוט טוב?

חכו שתשמעו את הבסיסט של 7%MindUsage לס קלייפול הישראלי

swan k

New member
תרדו ממנו

הם רק מפרסמים את ההופעה! ותאמינו לי, לא הכל שחור לבן יש הרבה להקות כאלה ממש מעולות! תבדקו- www.skate.co.il לא צריך את הצ'יליז בארץ עם הופעות כאלו! מממ הגזמתי..... אבל באמת שווה לבדוק

m a n k o

New member
חחח עידן באת

לעשות שמות בפורום פה... :) אבל ראסמי אנשים הבסיסט שלהם מזיין את פלי...

lollapalooza

New member
פלי../images/Emo35.gif טוב../images/Emo35.gif לאאאאא...

סתם אחד... פלי אדיררררררררררררררר

טובבבבב

נוווו מי זה פלי בכלל אפילו הבאסיסט של לינקין פארק לוקח אותו.... דיי לז**ן תשכל אין היום בעולם בנאדם אחד שעושה סלאפ פאנק יותר טוב מפלי ופלי עוד נותן את זה ברגש לפי דעתי פלי הכי טוב בכלליות אבל יש כאלה שחולקים עלי בזה אבל אם יש סיבה עיקרית שאני אוהב תרד הוט זה פלי הבאסיסט הכי טוב שמנגן כיום!!!! ואת זה אני עוד אומר מבלי לדעת אפילו למה אתה מתכוון

country joe

New member
תגיד...

את ג'קו פסטוריאס שמעת? ואת בוצי קולינס? ואת מייק וואט? ומה עם לס קלייפול?

כולם מעולים אני בטוח

למרות שאת הרוב אני לא מכיר אבל על הסלאפ פאנק אף אחד לא יכול עליו

Queen Of Rain

New member
למה זה שירשר לפה..?

בכולופן זה היה מיוחס להודעה של קאנטרי ג'ו 2 -3 שרשורים קודם, ואם נעמיד דברים על דיוקם אז השעה הייתה 18:00

7precent

New member
אנשים!

תבואו להופעה הזאת, או אחרת או שתחכו לאיפי שלנו שייצא בעוד כ4 חודשים ותראו על מה אני מדבר..... הבנאדם המציא את ה sad slap

למעלה