We Are The Champions !

• פותח הנושא e dor
  • פורסם בתאריך

queen man

New member
ידעתי פשוט ידעתי..!!!!

שqueen הלהקה הבריטית הכי טובה שיש. ביטלס , נותר לכם רק לבכות!!!!

e dor

New member
בוא לא נגזים...

אפילו שקווין יותר טובים לדעתי, ביטלס מצויינים גם !

natali24

New member
ביטלס מול קווין

אני בטח לא הולכת להכנס למלחמה הזו. הביטלס נחשבים, מאז ומתמיד, למעין 'אבות' הרוקנרול. וכפי שלמדתי רבות בשיעורי מוסיקה, לאומנים בכתיבת שירים הבנויים רק על 3-4 אקורדים. ולרוב, אין אקורדים מסובכים. קווין לעומתם, חברים, מישהו פעם הסתכל על האקורדים באיניואנדו? מישהו פעם בדק את המעברים בין הסולמות ב- HEAVEN FOR EVERYONE? זה מורכב הרבה הרבה יותר. אני לא אומרת שמכאן אפשר לומר מי יותר טוב, אבל לדעתי קווין ייצרו מוסיקה הרבה יותר מורכבת ומעניינת.

Oukami Kun

New member
רגע, לפני שאת מתווכחת,

שמעת את סטרוברי פילדס? הטלר סקלטר [בגרסת האלבום, לא גרסת הלייב 8 |מתחלחל|? ביקוז? היא כה כבדה? לכולם יש מה להחביא חוץ ממני ומהקופה [כן, זאת קופה >< הוא מדבר על יוקו
] שלי? האלבום הלבן בכללי? רוקי ראקון [אני ידוע שהאו לא מסובך, פשוט שיר ענק
]? אז יופי ^^;

natali24

New member
אכן

שמעתי כמובן. סטרוברי פילדס הוא אלבום גאוני. פשוט יצירת מופת. וכמה סיפורים כבר שמעתי על ההשפעות שעל פיהן נכתב האלבום (גם השפעות כימיות בין היתר) אבל זה רק סיפורים. חשוב לי לומר, שזו דעתי, ואתם יודעים, על טעם ועל ריח לא מתווכחים. אני חושבת שאם מסתכלים בסה"כ, ביטלס קצת משעממים. לפחות אותי. לקווין יש יציאות טובות, והם יודעים להפיק גם צליל מעניין. ההפקה בכלל יוצאת מהכלל. אותי קווין יותר מעניינים. אני באמת יכולה לשמוע אותם המון המון פעמים. ומעבר לכך אומר, השכלתי היא מוזיקלית. למדתי במגמת מוסיקה, ושעות רובות ביליתי בניתוח שירים ומבנה הרמוני. מעברי סולמות וכו'. מעבר ליציאות שהיו לביטלס, במיוחד ב- סטרוברי כפי שציינת, אצל קווין יש מעברים יותר מעניינים. לא יודעת, קווין אצלי 'נוגעים'.

מסכימה עם נדב וגם...

קודם כל-קווין הושפעו מהביטלס. דבר שני,זו לא חוכמה שיש להם 20 שירים טובים ומסובכים בכל הקריירה שלהם,והשאר משעממים מאד. כמובן שאני לא מתכוונת שיש להם *רק* 20 שירים טובים,אבל הכוונה היא שבניגוד לביטלס-שאני מתה על כל שיר ושיר שלהם-קווין נוטים לשעמם אותי בחלק גדול מהשירים. אגב:אני לא היחידה שחושבת ככה,יצא לי לדבר עם עוד 7 אנשים כאלה וזה די הרבה ביחס לסביבה הקרובה שלי.:)

וואו,טוב שלא ניסחפנוווו

אתה יודע,גם הזמנים משפיעים על מי יכול להרשות לעצמו ומי לא לקנות תקליט...

Chakotay

New member
חח האמת אני לא חושב שאתה

מגזים בכלל...בשבילי לפחות הם לא רואים את הביטלס...

The Walrus

New member
חחח

בשבילי הביטלס לא רואים את קווין... חוץ מרפסודה בוהמית

e dor

New member
אופס, נכון - סליחה

חשבתי שלא התבלבלתי ... והתבלבלתי

למעלה