חולמת על אווזים
New member
we should be dancing, yea!
טוב, חברים תל אביביים, עזרה בבקשה, ודי דחופה! אני והג'ירף החלטנו בינינו לבין עצמנו שאנחנו רוצות לצאת לרקוד הלילה... הבעיות, כמובן, רבות מספור... אני מוכנה להתגבר על הקטע של האלכוהול, להתחיל לשתות מוקדם, להפסיק לשתות מוקדם, וכל הבולשיט, אני מוכנה להתגבר על הנהיגה הלילית הכה שנואה עלי, וגם על שריר התאומים שלי שעושה קולות של דאבת...
(מילה חדשה, שאני המצאתי, נא לא לתקן!) אבל אני רוצה להינות! כמובן, שכמו תמיד, אני המופקדת על מציאת הבילוי המושלם (למרות שיש להודות שהג'ירף באמת קצת יצאה מגידרה כדי להועיל, בשונה מבילויים אחרים בחיי, שבהם כל הסימוכין נתלה עלי, ואם אני לא סיפקתי את המענה לכל הבעיות- כלום לא קרה, פשוט כך...), וכבר שעות רבות חופרת באינטרנט למציאת המסיבה שתענה על צרכינו, שהם: נראה לי שאנחנו לא רוצות להיות מוקפות נערים שהיינו יכולות, מבחינה טכנית לפחות, להיות אימותיהן (כן, בגיל 13 כבר אפשר להכנס להריון, לא?) נראה לי שאנחנו רוצות שתהיה מוזיקה טובה, ואם זו דרישה גדולה מדי- לפחות נחמדה... נראה לי שאנחנו רוצות שהכניסה לא תהיה יקרה מדי (למרות שזו מגבלה שבקצת כושר שכנוע אפשר לפתור
) נראה לי שאנחנו רוצות שיהיה שם אלכוהול איכותי, ולא כזה שמחלקים בחינם- כי מה על מה שבא בחינם משלמים בחמרמורת נוראית, כידוע. או שפשוט מקום שהייתם בו ואתם ממליצים... אנא מכם! שתפוני במידע שאתם מחזיקים... (נשמח גם למצטרפים מוכרים...)
טוב, חברים תל אביביים, עזרה בבקשה, ודי דחופה! אני והג'ירף החלטנו בינינו לבין עצמנו שאנחנו רוצות לצאת לרקוד הלילה... הבעיות, כמובן, רבות מספור... אני מוכנה להתגבר על הקטע של האלכוהול, להתחיל לשתות מוקדם, להפסיק לשתות מוקדם, וכל הבולשיט, אני מוכנה להתגבר על הנהיגה הלילית הכה שנואה עלי, וגם על שריר התאומים שלי שעושה קולות של דאבת...