we should be dancing, yea!

we should be dancing, yea!

טוב, חברים תל אביביים, עזרה בבקשה, ודי דחופה! אני והג'ירף החלטנו בינינו לבין עצמנו שאנחנו רוצות לצאת לרקוד הלילה... הבעיות, כמובן, רבות מספור... אני מוכנה להתגבר על הקטע של האלכוהול, להתחיל לשתות מוקדם, להפסיק לשתות מוקדם, וכל הבולשיט, אני מוכנה להתגבר על הנהיגה הלילית הכה שנואה עלי, וגם על שריר התאומים שלי שעושה קולות של דאבת...
(מילה חדשה, שאני המצאתי, נא לא לתקן!) אבל אני רוצה להינות! כמובן, שכמו תמיד, אני המופקדת על מציאת הבילוי המושלם (למרות שיש להודות שהג'ירף באמת קצת יצאה מגידרה כדי להועיל, בשונה מבילויים אחרים בחיי, שבהם כל הסימוכין נתלה עלי, ואם אני לא סיפקתי את המענה לכל הבעיות- כלום לא קרה, פשוט כך...), וכבר שעות רבות חופרת באינטרנט למציאת המסיבה שתענה על צרכינו, שהם: נראה לי שאנחנו לא רוצות להיות מוקפות נערים שהיינו יכולות, מבחינה טכנית לפחות, להיות אימותיהן (כן, בגיל 13 כבר אפשר להכנס להריון, לא?) נראה לי שאנחנו רוצות שתהיה מוזיקה טובה, ואם זו דרישה גדולה מדי- לפחות נחמדה... נראה לי שאנחנו רוצות שהכניסה לא תהיה יקרה מדי (למרות שזו מגבלה שבקצת כושר שכנוע אפשר לפתור
) נראה לי שאנחנו רוצות שיהיה שם אלכוהול איכותי, ולא כזה שמחלקים בחינם- כי מה על מה שבא בחינם משלמים בחמרמורת נוראית, כידוע. או שפשוט מקום שהייתם בו ואתם ממליצים... אנא מכם! שתפוני במידע שאתם מחזיקים... (נשמח גם למצטרפים מוכרים...)

אישון36

New member
בתור מי שאוהב לרקוד

אבל...שנות השישים...........אין לי מה להציע חוץ משנות השישים - אבל זה ממש לא מה שאת מחפשת. האם ידעת שבריקודי שנות השישים - אסור לעשן ? אין אלכוהול ? הריקודים מעט מסובכים ? אישון. לא מתאים.

bioc1

New member
לא להתקרב למתחם יד חרוצים בת"א

אלא אם כן אתן אוהבות ערסים.... ל GB באים בעיקר חנונים וסטודנטים אבל השתיה שם זוועתית כי היא מוזלת. בהרצליה יש אוכלוסיה (קצת, אבל רק קצת יותר נחמדה). רוב המקומות לא גובים כניסה.

bioc1

New member
בקיצור הדרישות שלך גבוהות מדי.

אולי תנסו את ויסקי א- גוגו בנמל...זה אמור להיות מקום פלצני ונטול ערסים.

מקומות טובים יש

בהרצליה
אוכלוסיה טובה ואפילו בוגרת
מוזיקה מעולה
כניסה חופשית ומשלמים רק על השתייה (ו / או האוכל
) בקיצר כדאי ורצוי

bioc1

New member
אני עדיין יוצאת...יצאתי היום

אבל זה נגמר אחרי רבע שעה כשהבנתי שבלי לנשום זה יהיה קצת קשה....

bioc1

New member
אז זהו....שלא

חוץ מזה לא דיברתי על סיגריות אלא על צפיפות...

purplegiraff

New member
מה יהיה אתנו...

אז כמו שזה נראה להיות נוותר אין ספק שהמלצותיכם ישמרו לזמן אחר! איזה בילוי פרובינציאלי קטן להיום. עצלנויות תזוזה אנחנו... ובמיוחד שאני לפחות ממש לא ששה להיות במקום אחר כשסוף סוף יורד כאן גשם! הפלא, הפלא, הריח... המחסור הגדול שמתמלא באדמה. אני צריכה להרגיש את זה כאן. לא שם.

magenta73

New member
טיפ-

לא יוצאים בשישי בלילה. בטח לא לרקוד. האוכלוסיה לא משהו... ימי שבת בלימה-לימה נחמדים, לאחרונה שהייתי זה התחיל מבוגי לאייטיז לניינטיז וכו'... ממש מסיבת כיתה כייפית. יש גם ליינים של "מסיבות כיתה" כאלה בימים אחרים, ובכל מקרה - לפני שיוצאים תמיד צריך לבדוק בנט, כי כל פעם המוסיקה משתנה.

BABELICIOUS

New member
אני חולה על "מסיבות כיתה". אוי הנוסטלגיה

יש גם מועדון רק של שנות ה- 80 (נראה לי) ברח' לבונטין, שכחתי את שמו שזה גם סטייל "מסיבות כיתה"

BABELICIOUS

New member
המקום שאני אוהבת לרקוד בו....

לילה בר בבן יהודה, במרתף. גם דיסקו שנות השמונים, שנות ה- 90 ושל היום. הדאנס הטוב לדעתי.

בסוף יצאנו בב"ש, היו מלא עארסים,

והגיל היה 22+, אבל מה-זה נהננו!!! בלי פלוצלך, ובלי כל הבולשיט- אני פרחה, זה ידוע, אני נהנית להיות מוקפת עארסים
חייבת לסייג, שיתכן שזה בגלל העובדה ששתינו מלא לפני כן, בבית של חברים (פטנט מעולה לעניים, ולכאלו שרוצים בסוף הערב לנהוג הביתה...). נראה לי שמצאנו לנו את המועדון שלנו, עוד לחשו לנו שביום ד' יש מסיבות סטודנטים, שיתכן ששם נוכל להנות גם בלי אלכוהול
בקיצור- איזה כיף לי, יש לי מקום לרקוד בו בב"ש

purplegiraff

New member
ברקה

שהתחילו לעשות אחלה מסיבות למרות שנראה לי שזה קצת על חשבון ההופעות המעולות שפעם הם היו מביאים. את לא בת"א?? שאני אגיד תל אביבים הדרימו? לא יודעת אם כדאי להביא לפה את תל אביב... האמת, מהנסיון שלי לתל אביבים יש קושי רב לפתח תנע בכיוון דרום...

purplegiraff

New member
אה וטעיתי!

הנה אני רואה שיש שם הופעה של עמיר לב השבוע- יוצר מדהים! והתלבטות גדולה אם ללכת להופעה שלו או של איתי בלטר המשובח ב"עשן הזמן". ובככל זכוכיות! אם את בב"ש- תעשי היכרות עם המוסד המבורך שנקרא "עשן הזמן", תופעה משובחת ומצוינת ביותר!

bioc1

New member
חבר שלי היה מתקלט שם פעם...מקום חמוד

הוא היה מגיע כמו גדול מרמת גן לבאר שבע.

purplegiraff

New member
BS RULLES!!!!, או שיר הלל לב"ש ולסינגליות

חדשה שגורמת לי להתחיל להנות שוב מדברים כאלה... בתור אחת שלא יצאה לרקוד במסיבות ב"ש מאז הסטונדטיאליות אני ממש ממש מופתעת... לטובה!! לא שאז לא היה כיף, היו אחלה מסיבות סטודנטים בהמון מקומות שכרגע נראה שפחתו ומהטעימה הסטודנטיאלית הקטנה שטעמנו אתמול נראה כי כל הסטודנטים נהיו מה- זה חננות, חבל"ז....(או שגם אני הייתי חננה אז וכשבאו למסיבות שכ"כ נהניתי בהן אנשים בני 30+ הם גם הסתכלו עלינו ונבהלו....יכול להיות) בתור אחת שבילתה בעיקר בשרון בהרצליה ובת"א ב8 חודשים האחרונים אני מופתעת לגלות, להזכר ולשמוח- שאין כמו בבית! בינתיים לא ראיתי מסיבה אחת במרכז שהיתה יותר טובה מזו של אתמול (חוץ ממסיבות טבע כמובן, אבל זה סיפור אחר לגמרי...) לא שהייתי בהרבה מסיבות- אך האנשים שהייתי אתם טענו שאלה היו המקומות השווים. ואין, אין אין כמו עארסים באר שבעים! כל עוד הם לא עסוקים בפלילים (סתם סטיגמה מרושעת...) הם הכי הכי! אין פוזה ואין ניכור... איזה כיף!

למעלה