We Will Rock You Freddie בTottenham Court Road.
O Oukami Kun New member 24/7/05 #3 הו, זה ממש מוכר לי... ../images/Emo3.gif נה-נה בננה על כולכם. אני ראיתי את המחזמר. אני כל-כך שמח שעשיתי את זה *.*
הו, זה ממש מוכר לי... ../images/Emo3.gif נה-נה בננה על כולכם. אני ראיתי את המחזמר. אני כל-כך שמח שעשיתי את זה *.*
O Oukami Kun New member 25/7/05 #7 *מת* *בייסורים* [הא, זאת הקנאה מדברת. סתם, ליטל, מה אכפת לך, את במילא תופיעי שם בעוד עשר שנים, סיכמנו על זה, לא?]
*מת* *בייסורים* [הא, זאת הקנאה מדברת. סתם, ליטל, מה אכפת לך, את במילא תופיעי שם בעוד עשר שנים, סיכמנו על זה, לא?]
ר רינגו סטארית New member 26/7/05 #9 אה, ואני כבר חשבתי שמישהו מאמין בי גור לך ניצי. ונוי, את תהיי מעולה בשביל זה.
ה האריסונית New member 26/7/05 #10 אחח ליטול ליטול תלמדי ממני ואל תחשפי את חלומותייך הגדולים ביותר בפני ניצי,במיוחד לא כשהוא שוכח איך קוראים לך ארגגגגג. ליטול,את לא מתכוונת לזה.כלומר-את לא רוצה לשמוע אותי שרה
אחח ליטול ליטול תלמדי ממני ואל תחשפי את חלומותייך הגדולים ביותר בפני ניצי,במיוחד לא כשהוא שוכח איך קוראים לך ארגגגגג. ליטול,את לא מתכוונת לזה.כלומר-את לא רוצה לשמוע אותי שרה
ה האריסונית New member 26/7/05 #12 אולי לא../images/Emo3.gif תתמודד... זהו,חרם,לא מקשיבה לרדיו ניצי יותר
ר רינגו סטארית New member 27/7/05 #13 רק לא רדיו ניצי!../images/Emo3.gif ואיך נחליף כינויים? לעולם לא אוותר על הרינגוסטארית שלי
ה האריסונית New member 27/7/05 #17 לא,אתה לא זה שמור לי ולחברה שלי לינוי אני נוי,מה מסובך כל כך?!ארגגג