Weapon Zero

Silver Surfer

New member
Weapon Zero

אתמול קניתי חוברת של weapon zero עם silver surfer, אין לי שום מושג מי אלה weapon zero, אז אם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע עליהם זה יהיה יותר מנדיב מצידו.

תשובה

החוברת שקנית היא אחת מתשע חוברות (פרקים 1 - 8 + חוברת 1/2 שניתן היה להזמין מ- Wizard) של crossover בין Marvel לבין Topcow שהתרחש מפני כמה שנים. האויב שהביא אותם יחד היה Mephisto.

Silver Surfer

New member
אממ,

אתה יכול לתת לי עוד מידע על weapone zero? אני אף פעם לא קראתי שום חוברת שלהם אז אין לי שום מידע עליהם (רק הכוחות שלהם והשמות). ד"א מי זה מפיסטו הזה? הוא אוייב של weapone zero?

effigy

New member
אתה מתבלבל בין הכותר לחברה

top cow היא חברת בת של Image יש לה כותרים אחד אחד ביינהם וויטצ´בלייד דראקנס (שיצא החודש בגרסה המחודשת) פת´ום ולפי דעתי הכי טוב רייסינג סטארס... זה של JMS וכל מה שלJMS טוב

comicsgirl

New member
אם כבר...

בוויטצ´בלייד עסקינן אז יש לי כמה שאלות קטנות: 1. האם וויטצ´בלייד עדיין נמכר בארה"ב? 2. יש לי שתי חוברות של וויטצ´בלייד ולא הבנתי בהן משהו. בכל אחת מהן יש איזה שלושה סיפורים בערך והם לא מתקשרים אחד לשני! אפשר להסביר לי מה קורה? 3. אני מצרפת תמונה בה נראית שרה פזיני בלי הוויטצ´בלייד. אני יודעת שהיא רצתה להפטר ממנו כי הוא כל הזמן גרם לה לרצוח אבל איך היא נפטרה ממנו בסוף ואיך יאן קיבל אותו? מקווה לתשובות.

Silver Surfer

New member
לא התבלבלתי

פשוט לא הבנת כ"כ מה שאלתי, ביקשתי מידע על weapon zero כי אף פעם לא קראתי חוברת שהם מופיעים בה (עכשיו יותר ברור?).

למעלה