WEC 31- מומלץ! (אין ספוילרים)

favor

New member
WEC 31- מומלץ! (אין ספוילרים)

אתמול התקיים אירוע בארגון ה-WEC. לפני התוצאות קצת הסבר. מדובר בארגון צעיר וכשרוני, יש שם הרבה לוחמים שרשומים כדור העתיד של ה-MMA. הנה רשימת הלוחמים מהאתר, שימו לב למאזני ה-MMA הנפלאים למרות שרובם לא נלחמים ברמה הגבוהה ביותר כמו ב-UFC למשל: http://www.wec.tv/index.cfm?fa=Fighter.home אם אתם תשימו לב, התבנית מאוד מזכירה את התבנית של ה-UFC ולא רק ע"פ האתר אלא ע"פ הרבה מאוד דברים, גם בזירה וגם מבחוץ. WEC נחשבת לחברת בת של ה-UFC (או במושגים הנכונים: אחות), כלומר שניהן עומדות תחת בעלות זופה (ZUFFA). מה שאומר שבעתיד סיכוי גדול שנראה את הכוכבים עוברים לאוקטגון הגדול יותר של ה-UFC. מה שכן, ל-WEC אין דוויזיית משקל כבד וכמו כן יש לה דוויזיית Featherweight ו- Bantamweight שנחשבות למשקלים נמוכים מאוד שאין בכל ארגון, מה שעושה אותה לאיכותית. אחד השמות הגדולים בארגון הוא פאולו פיליו (שנלחם ב-WEC 31 ועליו נדבר מאוחר יותר). פיליו הוא כמובן ברזילי בעל חגורה שחורה בג'יו ג'יטסו ברזיליאי, מדובר בלוחם עם עמידה טובה ומתאגרף מהרמה הגבוהה ביותר. פיליו כמובן הוא לא עוד לוחם עתידי כי כבר השם הולך לפניו, יש לו עבר משגשג מאוד בפרייד ונצחונות על לוחמים כמו: ג'ו דורקסן, ריו צ'ונן, מורילו רואה ועוד. ע"פ שרדוג מדורג פיליו במקום השני בעולם אחרי אנדרסון סילבה המדהים בקטגוריית המשקל הבינוני, בזכות מאזן 15-0. פיליו כמובן הוא אלוף הארגון בתואר הבינוני ויצטרך להגן עליו נגד צ'יל סונן ב-WEC 31. אך... מבלי לגנוב את ההצגה, המיין אבנט של הערב הקרב ששם האירוע חקוק תחתיו הוא קרב האליפות למשקל ה-Featherweight בין האלוף הנצחי משהו והאלוף הבלתי מעורער (שמחזיק אותו תואר גם בארגון KOTK) יוראיה (Urijah) פייבר לבין הלוחם בעל השם היהודי: ג'ף קורן. פייבר מחזיק ברקורד של 19-1 עם הפסד בודד לטייסון גריפין הידוע לנו מה-UFC. ומי שבוודאי מכיר את המשקלים האלו יודע שקורן הוא לא עוד סתם לוחם, האיש שנלחם בכל זירה אפשרית בגלובוס מגיע עם סדרת נצחונות מאוד מרשימים תחת הקטגוריה בעל רקורד של 28-8-1. עוד קרב מעניין מאוד הוא המפגש בין יינס פוליבר לבין לבין קוב סוואנסון. פוליבר הוא לוחם UFC לשעבר בעל 9 קרבות בארגון (ועוד 4 בפרייד) איש שנלחם ברמות הגבוהות ביותר, ואיש שניצח בעבר את בי ג'יי פן. פוליבר מגיע אחרי הפסד ב-UFC לפן שנקם בו. מנגד, קוב סוואנסון הוא עוד אחד מהלוחמים המבטיחים של WEC אחד שיודע לעשות קצת מהכל, ולגמור קרב בכל דרך אפשרית, מגיע למשוכה הקשה בקריירה שלו נגד לוחם ידוע. לסוואנסון מאזן מרשים של 11-1, ההפסד היחיד היה הקרב הראשון שלו, מה שאומר שיש לו 11 נצחונות רצופים. פוליבר, מתוך 30 הקרבות בקריירה שלו 18 הסתיימו כבר בסיבוב הראשון, האם תהיה הכרעה מהירה? רוצים עוד? האלוף הכבד ביותר של הארגון, אלוף ה-LH, דאג מארשל יפגוש את אריאל גנדולה הבלתי מנוצח והאיש שניצח את גארי פדילה ב-WEC 27. יש למה לחכות. ההמשך.. מיד

favor

New member
האירוע

(אגב, ייתכנו טעויות כתיבה בשמות, כמו לדוגמא: פולבר ולא פוליבר לכן אני את הקארד המלא אכתוב בעברית) 1. Brian Bowles Vs. Marcos Galvao 2. Ian McCall Vs. Charlie Valencia 3. Alex Karalexis Vs. Ed Ratcliff 4. Bryan Baker Vs. Eric Schambari 5. John Alessio Vs. Todd Moore 6. Doug Marshall Vs. Ariel Gandulla http://www.dailymotion.com/relevance/search/Doug+Marshall+/video/x3qyfy_wec-31-doug-marshall-vs-ariel-gandu_extreme 7. Paulo Filho Vs. Chael Sonnen http://www.dailymotion.com/relevance/search/Paulo+Filho/video/x3qy5y_wec-31-paulo-filho-vs-chael-sonnen_extreme 8. Cub Swanson Vs. Jens Pulver http://www.dailymotion.com/relevance/search/Cub+Swanson/video/x3qy4j_wec-31-jens-pulver-vs-cub-swanson_extreme 9. Urijah Faber Vs. Jeff Curran http://www.dailymotion.com/relevance/search/Urijah+Faber/video/x3qymx_wec-31-urijah-faber-vs-jeff-curran_extreme צפיה מהנה. על התוצאות נדבר מאוחר יותר.

favor

New member
דעות שלי (ספוילר כמובן)

בסך הכל ב-4 קרבות האלו ראינו 2 קרבות שהסתיימו מהר בצורה מלהיבה בהכנעות, ועוד 2 קרבות לדעתי נפלאים אבל קורעי לב. ראשית בקרב של פיליו. ממש לא ברור לי למה השופט עצר את הקרב, האם זוהי שוב פוליטיקה מאחורי לוחם שלא רוצים לשבור לו את המאזן המושלם או מפני שהשופט החליט שהמצב מסוכן עבור סונן. אני מקווה מאוד לגביי האפשרות השניה. פיליו ממש לא היה בקרב בסיבוב הראשון וסונן עשה עבודה נהדרת, אבל ככה זה שאתה נלחם מול אמן ג'יו ג'יטסו ברמה של פיליו, הוא צריך לא יותר משניה כדי לנצל טעות. הנה עוד קרב שפולבר מכניע את היריב בסיבוב הראשון, הפעם רק 34 שניות עברו. וכמו שהשדר אמר שם לסוואנסון, ברוך הבא לרמה הגבוהה. איזה קרב נפלא בין פייבר לקורן. קורן לקח את הסיבוב הראשון בקלות, בסיבוב השני פייבר הגיע כבר יותר מחושב. הוריד את קורן לקרקע, פתח לו את הראש עם מרפקים מכוונים, דחף אותו ללינץ' וניצח בגילוטינה יפייפיה. בסך הכל אם האירוע נגמר ונשאר טעם של עוד זה אומר שהאירוע היה נהדר. מקווה לעוד כאלו בעתיד.

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

אירוע מעולה, ממש נהנתי. פילהו שוב לא הרשים... משהו קרה לו מאז שהוא עזב את פרייד... אבל ככה רוב הלוחמים של פרייד שהיגרו לארה"ב(קרו קאפ, שוגן,נוייגרה...), אבל לפחות הוא מנצח. הדוויזה של הLHW מאוד חלשה בWEC גנדולה לא היה ראוי לקרב עם דאג מארשל, זאת דוויזה מאוד עמוקה ויש המון לוחמים מעולים בעולם בLHW שהWEC יכולים להביא ואני אשמח עם דאג מארשל יקבל אתגר יותר קשה בקרב הבא שלו. אני כ"כ שמחתי שג'נס פולבר השתיק את החוצפן הזה במהירות, קאב סוואנסון היה צריך לתת יותר כבוד לג'נס, הוא אלוף הLW הראשון של הUFC נלחם בכל העולם מול לוחמים כמו טקנורי גומי ובי ג'יי פן, אין מקום לחוסר כבוד הזה. גם לא היה מובן לי הבוז של הקהל, אבל שיהיה... והמיינאיבנט היה ממש טוב ג'ף קורן הפתיע לטובה, אבל יוריאה פייבר פשוט מדהים!!! איזה לוחם יצירתי ומעולה!! אני מחכה בקוצר רוח לקרב שלו עם ג'נס פולבר

למעלה