wednesday.

wednesday.

דבר טוב שקרה לי היום:
דבר רע שקרה לי היום: (אגב, בשבוע וחצי הקרוב אני לא פה, אז תרגישו חופשי להקפיץ, ולפתוח את של ראשון ורביעי הבאים.)

../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לי היום: מממ... הייתי אצל ווסקו עם שזפ ואז אצל גל, שזה תמיד נפלא. והתברר לי שמחר בבוקר אני ביבנה
דבר רע שקרה לי היום: התברר לי שאני מחר צריכהה לקום מוקדם, עד שהלכתי לעזור להרים ת'תערוכה, הם כבר לא היו שם, התארגנתי נפשית ונרגילאית לים, שבסופ לא נסענו. אבל מה זה משנה כל זה? מחר הולכים לנמנם!

Z A M i

New member
יום קצת מיותר..

דבר טוב שקרה לי היום: משמרת שכ'ונה..קמתי מאוחר..ולא הייתי צריכה לעזור לאמא לנקות.
דבר רע שקרה לי היום: מחצתי קצת את הגידול שיצא לי מהעגיל בגבה(שנמצא שם כבר חצי שנה), ועכשיו יוצא ממנו גם דם..והוא התחיל לכאוב..

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

טוב: מחול, זמן איכות עם אבא:p הלכנו לסרט רע: אמא

mor000

New member
יום רביעי בכל זאת

התפטרתי וקיבלתי עבודה חדשה
לחץץץץץץץץ

על אתמול ,

הלילה אצל יפית (שהפך לסוג של תקופת "הבית של יפית")
להבין שבאמת אני צריך להתחיל לעבוד כי אני מבזבז טו מאצ'.

nils11

New member
הממהממהממ

דבר טוב שקרה לי היום: השפרצתי על חניכים שלי מים כשהמדריכה שהדריכה איתי עשתה להם דמיון מודרך:) דבר רע שקרה לי היום: נגמרה הפסחת, בהלוך הקאתי ליד חניכים שלי וזה לא היה כיף במיוחד=\ זה על אתמול אגב:p

חמדונה

New member
על יום רביעי

דבר טוב: כלום. אולי זה שהצלחתי להירדם בשבע בערב ולישון עד הבוקר. דבר רע: כל דבר מהרגע בו התעוררתי ועד הרגע בו נרדמתי, מלבד השתי דקות שקט שהיו לי כשהשתנתי.

היום ?

טוב: סגרתי 5 ימים רצופים בעבודה! כפרעל המשכורת שלי החודש. נעמה ומור כאן
וגיליתי שיש לי חינם לבוםבמלה אתמול (תודה רבה לך
, אגב.) לא טוב: החדר מבולגן ואין לי אומץ לסדר אותו.

ב י ז י

New member
אמממ היום,

דבר טוב שקרה לי היום: זמן איכות עם מורקי וצ'וקי בת"א, היה כיף דבר רע שקרה לי היום: סתם באתי לביצפר, יום המרוכז שהיה אמור להיות לי היום בוטל ולא יידעו אותנו :\

ליאןןן

New member
יום חמישי ../images/Emo13.gif

- פקחתי את עיניי בבוקר למראה הכנרת, וחייכתי כל היום :)
- חזרתי לרעננה ולמציאות..

אדם ק

New member
.

דבר טוב שקרה לי היום: נסעתי לאילת... דבר רע שקרה לי היום: למזלי... לא היה...

למעלה