weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Greebo

New member
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

*רץ במעגלים בחדרו הקטן* weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *עוצר לנשום* weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee עובדים על להפוך את בשורות טובות לסרט קולנוע!! הבמאי הולך להיות (נכון לעכשיו) טרי גליאם! (ביים את "בראיין כוכב עליון" אם אני לא טועה..) הסרט היה אמור להיות סרט של 60 מיליון דולר...אבל לא הצליחו להשיג תקציב...אז עכשיו הופכים אותו לסרט של 38 :\ אני כבר לא יכול לחכות... אפילו כשדי ברור שזה יצא עוד כמה שנים טובות... נ.ב : המאמר הוא מ2002... הוא די מעניין... לדוגמא..לא היה לי מושג שניל גיימן הפך את התסריט של הנסיכה מונונוקי מיפנית לאנגלית...

Death of Rats

New member
יש לי בשורות לא טובות בשבילך ^^;

הפרויקט עוכב (אמ, נזרק?) כי טרי גיליאם מעדיף לעשות סרט על אגדות האחים גרים(!!!). אבל יהיה טוב. אולי למישהו יבוא לעשות מזה אנימה

Greebo

New member
בעעעעעעעע

עוקב שמוקב... מישהו חשב על זה! וסרט לא לוקח יותר מדי זמן לעשות...מקסימום הוא יוכל להתחיל לעבוד על הסרט הזה עוד שנה וחצי +.... so.... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

DviRincewind

New member
*שם לך רגל*

באמת, באמת שאתה לא צריך לשמוח מזה. גם ממורט רצו לעשות סרט, ו...

Greebo

New member
לא לשמוח?

כשאחד מהספרים שאני הכי אוהב הולך להפוך לאחד מהדברים שאני הכי אוהב? ע"י אחד מהבמאים הקומיאים היותר טובים שיש? אני לא רואה שום דבר רע כאן... אני תמיד חשבתי שזה חומר פשוט אדיר לסרט...בזמן שקראתי את הספר בפעם המי יודע מה לא הפסקתי לדמיין אך זה יכול לעבור לקולנוע, אילו זויות צילום הייתי מישתמש, אילו שחקנים וכו.. זה אחד מהספרים עם הפוטנציאל ה"ספר לקולנוע" הכי גדול שאני יכול לחשוב עליו...

מ א ג ר ט

New member
צודק בהחלט!

קחו את הדוגמא הכי טובה מבחינתי- הארי פוטר. אני פעם באמת הייתי מעריצה קטנה של הספר הזה, קראתי מלא פעמים, הייתי מדברת עליו עם חברות... אחרי שהפכו אותו לסרט והתחילו ממש למסחר את העניין התחלתי לשנוא את הספר וכל מה שקשור אליו. חוץ מזה שיצא סרט גרוע. לא חבל?

The Mad Hatter

New member
למה?

יש הרבה עיבודים לסרט שטובים מהספר. אבל את בשורות טובות *אסור* להפוך לסרט! אם יהיה סרט, אני אלך אליו מאה אחוז, אבל אני מאד לא בעד הרעיון. רוב הקטעים הטובים בספר הם קטעי "קריינות" ואין שום סיכוי שבעולם שהסרט יהיה טוב כמו הספר. הרבה רעיונות יאבדו וזה פשוט לא יהיה אותו הדבר. ורק לחשוב על לראות את בשורות טובות באולם מלא ילדי יסודי במסיבת סיום שנה עושה לי רע..:(

DviRincewind

New member
לא לזה התכוונתי

אני מאוד בעד להפוך את הספר לסרט. זה יקדם מאוד את פראצ'ט בארץ לדעתי. התכוונתי לא לשמוח כי זה בחיים לא ייצא לפועל... מדברים על זה כבר שנים...

Greebo

New member
party poopers....

הארי פוטר היה סרט מחורבן בגלל סיבה אחת בלבד : יציר הגיהנום סוגד השטן הקרוי בפי בני תמותה כריס כולומבוס... הוא פשוט.....גרוע.... וברצינות, אני היחיד שחשב שהנעימה נושא של הארי פוטר דומה בצורה חשודה לנעימת נושא של שכחו אותי בבית? אני ממש מצפה לראות את השלישי עם הבמאי ההוא (אלפונזו קוראון אני חושב..) הוא במאי נחמד... חוץ מה...טרי גילאם>השאר... ולפי הכתבה הבנתי שזה לא הולך להיות כל כך כמו הספר... נ.ב : בשביל להימנע מילדים בכיתה ג', פשוט ללכת או ב11 בבוקר ביום בית ספר, או להצגה של 9-10....למרות שאז, אם אין לכם מזל, יש ערסים מטומטמים...שזה יותר גרוע אם לומר את האמת :\

ויימס

New member
אנחנו לא רוצים להרוס לך,

זה פשוט שזה לא הולך לקרות. לפחות לא בעתיד הקרוב. זה נתקע די ממזמן. והדבר הטוב בקשר לסרט מ'בשורות טובות' זה שאני די בטוחה שילדים מכיתה ג' (כמו גם ערסים מטומטמים) לא ממש יתרגשו ממנו. הארי פוטר פופולרי, עולם הדיסק- לא. לא בישראל בכל אופן. העניין הוא שכשהתחלתי לקרוא את ההודעה שלך חשבתי שחוזרים לעבוד על זה, ואז קלטתי שלא. באסה...

smadarbi

New member
פוטנצאייל

אין ספק שכיף לחשוב על ספר מדהים כל כך שהופך להיות סרט אבל מה שתמיד אני אישית הכי אהבתי בספרים של פראצ'ט זה ההומור והבדיחות שחביוית בסגנון הכתיבה שלו ההערות הצינינות הקטנות שהוא זורק בין לבין וההערות השולים שרק עליהן אפשר לעשות פרומוים שלמים, אז איך יתרגמו את זה לסרט?? איך יעשו את כל קטעי הבדיחות על קווין ( המעולות) ועל ההומואיות שלא מודגשת של אזריפאיל וכו'... זה פשוט לא יעבוד נ.ב. האחים גרים כבר סיים להצטלם לדעתי ...

ויימס

New member
זה עדיין יהיה מגניב אם יעשו מזה סרט

והוא אשכרה יהיה טוב, ז'תומרת. ברור שהם יצטרכו לשנות הרבה דברים אבל זה לא אומר בהכרח שהסרט יהיה גרוע.

The Mad Hatter

New member
P:

חח..קראתי את זה בראיון של פראצ'ט. הייתי בטוחה שהוא צוחק, אבל מתברר שזה נכון.. *_*

ויימס

New member
וזה כזה...

איך לעזאזל הם התכוונו לעשות מזה סרט בלי מוות? הקטע היחיד שאפשר לעשות זה כשמורט ואיזבל רבים והוא אומר לה שהגבות שלה נראות כמו זחלים והיא אומרת שהרגליים שלו עקומות או משהו כזה, ואז בסוף הוא אומר, "לפחות את יכולה להשתמש בפינצטה." וזהו בערך!

limilu

New member
אני אני אני!

כן, אני מציירת אנימה טוב. מצורפת תמונה שציירתי, אם זה יצליח. וכן, זה מטושטש, אבל רואים את הרוב. תגידו שזה חמוד.

Death of Rats

New member
זה נחמד ../images/Emo13.gif(זהירות, שונן איי ^^;)

אהבתי את הדבר בפינה השמאלית העליונה. זה שנראה כמו הגור של הגרוק (רק עם מבט יותר סימפטי, כמובן ^________^). ציירתי כמה פאנארטים לבשורוטו, אבל הם די מעפנים לדעתי. כשיהיה אחד ממש טוב אני אפרסם. בינתיים יש רק את זה
, שהיא קינקי ויסקלו אותי קשות עליו (כי אין פה פאנגירל או סתם כאלו שקוראות סלאשים). אבל אני אוהבת אותה כי ההבעות יצאו טוב
זה יחסית ציור לא כל כך טוב שלי לדעתי, בגלל שהתרכזתי בפוזה המסובכת-יחסית ולא כל כך באיך שהם נראים...

למעלה