שאלתי את עצמי אם זו תהיה הכותרת של השבוע.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המלחמתי הזה?
נכון, אבל אני מסמל את הדברים שאני בטוח לא אגיע אליהם בירוקנמאס לי שכולכם מעתיקים משבוע לשבוע רשימה עצומה שאתם לא באמת הולכים לצפות בה. תתחילו להגיד אמת!!
נכון, גם אני פיספסתי את זה היום רביעיארץ נהדרת של אתמול כי שכחתי שהיה
בדיוק לזה התכוונתי. אם לא תגיעו לזה אל תכתבו ישקרניםנכון, אבל אני מסמל את הדברים שאני בטוח לא אגיע אליהם בירוק
וללונה ואורן יש קטגוריה נפרדת עבורם
טוב היה את המערכון של הריקודי עם ובקטע שהיא זרקה רשימה עצומה של שירים מומצאים בכיתיארץ נהדרת של אתמול כי שכחתי שהיה
מה שהיה הזוי זה שזה הסתיים ב"המשך יבוא"טוב היה את המערכון של הריקודי עם ובקטע שהיא זרקה רשימה עצומה של שירים מומצאים בכיתי
דווקא את זה אני לא אוהבת זה נורא צעקני אני צריכה להנמיך נורא את הטלוויזיה בקטעים שלו.חוץ מזה אלי פיניש מעולה בתפקיד דודי אמסלם (לא שאני יודע עד כמה זה בכלל קרוב לאדם האמיתי, זה פשוט מצחיק נורא)
מחר אין פרק של ארץ נהדרת (לפחות לפי הלוח שידורים של יס)ארץ נהדרת של אתמול כי שכחתי שהיה
Challenge Excepted נכנסת לVOD בזה הרגע.אז אם את מכירה סרטים כאלה ביס (לא חייב עלילה גאה) אז אני אשמח לשמוע
קחי בחשבון שאני לא רואה סרטים אז תמליצי גם על סרטים שאת חושבת שבטוח ראיתי
לעד מהאהובים עלי ביותר בקטגוריית הקומדיה הרומנטיתנוטינג היל
כן החודש עשיתי איתה הכרות(את יודעת שיש קטגוריה שלמה של רומנטיקה כן?
ממממ אין יותר מידי קשר. נראה לי שזה בעיקר התרגום העברי. וגם קצת כי שניהם עוסקים בידידות רבת שנים שבסוף מתפתחת למשהו רומנטי. אבל לא באמת יש קשר.עכשיו שאני יודעת שיש קשר וזה לא סתם התרגום של סרט בעברית וגם כי נהיה לי קראש ענק על מג ריאן
לאואחריו את האנה מונטנה (רגע זה עם כריס הבעל של לונה ?)
אה אופסי .ידעתי את זה אבל לרגע שכחתיאה חח הבנתי מאיפה הבלבול. מיילי יצאה עם ליאם המסוורת', האח של כריס. והם הכירו בסרט אחר, "השיר האחרון".
אז לא האנה מונטנה כי אני שונאת אותופה זה עם ההוא ממקגוויר ומהקליפ יו בילונג ויט' מי של טיילור (היא גם מופיעה פה לשיר קטן וגם כתבה שיר אחר)
חחחח למה מה הוא עשה לך?אז לא האנה מונטנה כי אני שונאת אותו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.