Weekend To Send Us
שאלון סופשבוע..

itzikch

New member
Weekend To Send Us ../images/Emo32.gif שאלון סופשבוע..

שיר השבועי של אינקובוס: שיר השבוע לא של אינקובוס: אלבום השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: תיכנונים לסוף שבוע:

itzikch

New member
אויש לא יצא טוב הטופיק ,נו העיקר שאתם מבינים.

AeroFan

New member
../images/Emo170.gif

שיר השבועי של אינקובוס: Punch-Drunk שיר השבוע לא של אינקובוס: Kelly Clarkson- Never Again אלבום השבוע: Travis- The Boy With No Name וגם Morning View תוכנית השבוע: Heroes סרט השבוע: דז'ה וו הטרמפיסט תיכנונים לסוף שבוע: היום יום הולדת לחבר מהבסיס באיזה מועדון ומחר ל'ג בעומרררררר על החוף

orit a3at

New member
עונהההה

שיר השבועי של אינקובוס: Smile Lines שיר השבוע לא של אינקובוס: Teddy Geiger - Air Dry אלבום השבוע:Teddy Geiger - ubderage thinking תוכנית השבוע: veronica mars 3 סרט השבוע: הארי פוטר וגביע האש...ראיתי אותו בהוט.... אוחחח אני מתה עד יולי..... יאללה שהספר השביעי יצא כבר.... תיכנונים לסוף שבוע: מקווה להשתזף קצת בים....

itzikch

New member
איך לא ראית הירוס ?!?!?! עונה בפנים

שיר השבועי של אינקובוס : Wish You Were Here שיר השבוע לא של אינקובוס: Kings Of Leon - On Call אלבום השבוע : נלך עוד פעם על ספיידרמן 3 אחלה סאונדטראק תוכנית השבוע: הירוס הולי שיטטטטטטטט פרק 20 ענקקקקקקקקקקקקקקקק, גם אבודים פרק 19 ענקקקקקקקקקקק!!!!!! סרט השבוע: תאמת עוד לא ראיתי סרט השבוע , אבל אני רוצה ללכת לראות ספיידרמן 3 !!! תיכנונים לסוף שבוע: אולי באמת נלך קצת לים , אבל מחר לג בעומר חח אני לא חוגג אני עובד :O נעשה קצת כסף

itzikch

New member
סליחה אני משנה את השיר השבועי של אינקובוס ל :

ח פשוט אני שמעתי מלא שירים , נדבקתי לחידוש של גוון סטפני וברנדון - Message In A Bottle מלכה ומלך בשיר אחד !

L A D Y B U G 2

New member
Kings Of Leon - On Call

שיר השבועי של אינקובוס:
when it come
שיר השבוע לא של אינקובוס:
MOTP- MUSE
אלבום השבוע:
Make yourself
תוכנית השבוע:
---
סרט השבוע:
ראיתי אתמול את Sunrise (שמש)
תיכנונים לסוף שבוע:
שינה טובה.

noynav

New member
בואנה איציק!

מה אתה מעתיק ממנו שמות לפינה? XD סתם נו. זה נחמד, אני מודה ^.^ שיר השבועי של אינקובוס:pardon me, הוא תקוע לי בראש כבר כמה ימים, אבל גם redefine שהיה ממש כיף לשמוע באורבן היום ^.^ סתם ככה. שיר השבוע לא של אינקובוס: lacuna coil- out truth אלבום השבוע: לא יודעת. תוכנית השבוע: שני הפרקים החדשים של הירו ולוסט היו פשוט מדהימים. הוווווי פיטר, הווווווי. ^.^ ~מאוהבת~ סרט השבוע: ממ בתכלס אין. תיכנונים לסוף שבוע: ללמוד למתמטיקה לצערי, מגן ביום שני -_- אבל נו, היה אורבן מוטומיוזיק, אז זה פסדר :)

noynav

New member
אוי אני סוגדת לך.

כמו שהוא לפני 5 שנים או עכשיו?

Incubus Creep

New member
היי, די עם הספוילרים):

יש כאלה פה שלא מורידים פרקים.. ובקשר לשאלון שיר השבועי של אינקובוס: לא יודעת, נממ כולם:p שיר השבוע לא של אינקובוס: Staind - Outside אלבום השבוע: S.C.I.E.N.C.E תוכנית השבוע: גיבוריםD::: סרט השבוע: לא יודעת.. לא זוכרת שראיתי סרט... תיכנונים לסוף שבוע: אתמול הייתי במוטו מיוזיק אבל היו מלא אנשים והיה חם אז אחרי שקניתי פוסטר של ג'וני דפ משודדי הקאריביים הלכנו משם חברה שלי ואני לשנקין ברגל, שם גם קניתי ג'ינס וקשת חמודה ואז עשינו פניה לא נכונה ובמקום להגיע לתחנת אוטובוס הגענו ליםXD אז נישארנו שם שעה ואז חזרנו ברגל מהים דרך בן יהודה עד לבית שלה שקרוב לאבן גבירול! כמה הלכנו... ואגב, הלכנו ברגל מהבית שלה גם למוטו מיוזיק.. קיצר הרגליים שלי הרוגות אבל היה כל כך שווה את זה! וכשהייתי בשנקין היו פוסטרים אז שאלתי את המוכר אם יש של אינקיובס והוא אמר לי שנראה לו שיש לו אחד אז התחלתי להפוך את כל הפוסטרים במשך חצי שעה ולא מצאתי): חח כמה חפרתיXD שבוע טוב^.^

orit a3at

New member
יווווווווווווו ראיתי עכשיו פרק 20

אחחח פיטר השווה הזה גם כשהוא נראה כאילו עברה עליו משאית.... איזה חמוד הירו נאקמורה שלפני הפיצוץ....

למעלה