Weekend's Watch לסופש של 02-04/01/2025 🧝‍♂️

didalf

Well-known member
ארץ נהדרת של אתמול
הספינאוף של דקסטר - לא ממש הבנתי אבל אני חוששת שהם מניאקים והולכים להעלות את זה רק לVOD של יס ולא לסטינג. מה שאומר שאני תלויה בשידור בערוץ הלינארי כמו איכרה. שמתי הקלטה ליתר בטחון.
ולהמשיך במרתון הטירון שלי|מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך עונה 2 של דוקטור הו

להמשיך Secret Level (אמזון)
להמשיך Dream Productions (דיסני+)
מאה שנים של בדידות (נטפליקס)

פרקים שבועיים של:
Going Dutch (פרק ראשון של סדרה)
Dexter: Original Sin
קופה ראשית
זהו זה
Brilliat Minds
(ראיתי כבר)
Star Wars: Skeleton Crew (ראיתי כבר)
Creature Commandos (ראיתי כבר)
Earth Abides (כנראה אחכה שהכל יצא)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2

חוץ מזה אני עושה פרויקט סדר גדול בבית עם רגישות זמן כי אני צריך לפנות כמה דברים בשביל הזזה של כמה רהיטים

ופודקסטים
וספר(ים)

Lhuna3

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הטולקיני הזה?
גם טולקין הוא אקס של טיילור סוויפט????????

תוכניותי:
דוקטור הו 2005 עונה 2 להמשיך (הפעם באמת)
דקסטר original sin פרק 5 בעצם אין פרק, נראה שמעכשיו זה בימי ראשון.
אולי אנסה להתחיל את משחק הדיונון עונה 2. (עוד לא התחלתי ועדיין מתלבטת)

ספר: להמשיך את The Evolutionary Void הספר השלישי בטרילוגיית ה-Void.
הספינאוף של דקסטר - לא ממש הבנתי אבל אני חוששת שהם מניאקים והולכים להעלות את זה רק לVOD של יס ולא לסטינג. מה שאומר שאני תלויה בשידור בערוץ הלינארי כמו איכרה. שמתי הקלטה ליתר בטחון.
אויש :-D אבל רגע איך בסטינג אמורים להשיג את קצב השידור של ארה"ב? מה עם 4 הפרקים שכבר שודרו?
חוץ מזה אני עושה פרויקט סדר גדול בבית עם רגישות זמן כי אני צריך לפנות כמה דברים בשביל הזזה של כמה רהיטים
"עם רגישות זמן"? ומה זה אומר פרויקט סדר גדול? וכמה זמן זה יקח לך? הכל בסופ"ש הזה או בהמשכים?

didalf

Well-known member
:-D:-D:-D:-D
(טימותי שאלמה לא אקס של טיילור סוויפט כן? רק ג'ייק ג'ינלהול)
[הסוד האמיתי הוא שמאז סופש סוויפטי הוא בוחר אנשים שיש להם יומולדת בסופש. במקרה לג'ייק היה יומולדת שבוע אחרי טייילור]

אויש :-D אבל רגע איך בסטינג אמורים להשיג את קצב השידור של ארה"ב? מה עם 4 הפרקים שכבר שודרו?
ראיתי שמשודר ביס אקשן בשבת אז פרק בשבוע אני מניחה ולא משיגים, נשארים בפיגור|שפם|

Lhuna3

Well-known member
[הסוד האמיתי הוא שמאז סופש סוויפטי הוא בוחר אנשים שיש להם יומולדת בסופש. במקרה לג'ייק היה יומולדת שבוע אחרי טייילור]
אה אוקיי חחח
ראיתי שמשודר ביס אקשן בשבת אז פרק בשבוע אני מניחה ולא משיגים, נשארים בפיגור|שפם|
אוקיי זו התנהגות מעצבנת מצידם!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אקס מיתולוגי.
טיילור היא אחת מהואלאר, יצורים שמיימיים שקיימים כמעט מאז תחילת היקום. והיא צברה הרבה אקסים בזמן הזה.
אוקי, גם זה הסבר.
אגב, גם לאסימוב היה יום הולדת בסופש הזה, וגם לדקס שפרד. אבל טולקין הוא הכי סביר בתור אקס.
דוקטור הו 2005 עונה 2 להמשיך (הפעם באמת)
באמת באמת?
אוקי אני אראה כי זה מתאים מאוד לצפייה תוך כדי סידור
"עם רגישות זמן"? ומה זה אומר פרויקט סדר גדול? וכמה זמן זה יקח לך? הכל בסופ"ש הזה או בהמשכים?
יש לי הרבה ארונות בבית והחלטתי להזיז אחד מהם לחדר אחר. וגייסתי את אבא שלי ואחיין שלי שיוכלו לעזור לי בזה מחר בצהרים. אז אני צריך לסיים עד אז לפנות את הארון שאני רוצה להזיז וגם לפנות את האזור שאני רוצה שהוא יהיה בו שזה אומר לסדר עוד כמה דברים על מנת שאני אוכל לעשות את זה וגם כל מיני דברים בדרך.
יהיו המשכים כי חלק מהעניין זה שאני חושף כל מיני דברים שהיו קבורים לי בארון ואני אצטרך לעבור עליהם ולמיין אותם לגבי מה לזרוק ומה לא. כלומר חלק אני זורק כבר עכשיו, אבל עדיף שאני אעבור יותר יסודי.
דקסטר original sin פרק 5 בעצם אין פרק, נראה שמעכשיו זה בימי ראשון.
מה זה החרא הזה?
לא שבאמת אכפת לי מהסדרה הזאת כל כך.
לא במיוחד שווה מאמץ בנתיים.
אולי אנסה להתחיל את משחק הדיונון עונה 2. (עוד לא התחלתי ועדיין מתלבטת)
שמעתי ביקורות מאוד רעות על העונה הזאת אז אני נוטה יותר ויותר לכיוון של לוותר עליה.

didalf

Well-known member
אוקיי זו התנהגות מעצבנת מצידם!
ממש!

טיילור היא אחת מהואלאר, יצורים שמיימיים שקיימים כמעט מאז תחילת היקום.
עד פה נכון, טיילור היא יצור שמיימי בהחלט.

וואלה.
טוב זה לא מאמץ זה רק לכוון הקלטה זה לא דודים עדיין.

Lhuna3

Well-known member
יש לי הרבה ארונות בבית והחלטתי להזיז אחד מהם לחדר אחר. וגייסתי את אבא שלי ואחיין שלי שיוכלו לעזור לי בזה מחר בצהרים. אז אני צריך לסיים עד אז לפנות את הארון שאני רוצה להזיז וגם לפנות את האזור שאני רוצה שהוא יהיה בו שזה אומר לסדר עוד כמה דברים על מנת שאני אוכל לעשות את זה וגם כל מיני דברים בדרך.
יהיו המשכים כי חלק מהעניין זה שאני חושף כל מיני דברים שהיו קבורים לי בארון ואני אצטרך לעבור עליהם ולמיין אותם לגבי מה לזרוק ומה לא. כלומר חלק אני זורק כבר עכשיו, אבל עדיף שאני אעבור יותר יסודי.
פששש פרויקט רציני, בהצלחה! (בעצם היום זה מחר בצהריים אז אולי כבר סיימתם להזיז את הארון).
[דקסטר אוריג'ינל סין] אני מסכימה, אבל אני מנסה בכוח להתעניין בה כי אין לי שום דבר אחר חדש לראות כרגע.
שמעתי ביקורות מאוד רעות על העונה הזאת אז אני נוטה יותר ויותר לכיוון של לוותר עליה.
היא הייתה ממש טובה לדעתי, וגם לדעתה של בת הזוג שהרבה פחות סבלנית לסדרות ממני
עכשיו אני רק עוד יותר לא יודעת להחליט.

למעלה