מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הטולקיני הזה?
גם טולקין הוא אקס של טיילור סוויפט????????מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הטולקיני הזה?
אויש אבל רגע איך בסטינג אמורים להשיג את קצב השידור של ארה"ב? מה עם 4 הפרקים שכבר שודרו?הספינאוף של דקסטר - לא ממש הבנתי אבל אני חוששת שהם מניאקים והולכים להעלות את זה רק לVOD של יס ולא לסטינג. מה שאומר שאני תלויה בשידור בערוץ הלינארי כמו איכרה. שמתי הקלטה ליתר בטחון.
"עם רגישות זמן"? ומה זה אומר פרויקט סדר גדול? וכמה זמן זה יקח לך? הכל בסופ"ש הזה או בהמשכים?חוץ מזה אני עושה פרויקט סדר גדול בבית עם רגישות זמן כי אני צריך לפנות כמה דברים בשביל הזזה של כמה רהיטים
גם טולקין הוא אקס של טיילור סוויפט????????
ראיתי שמשודר ביס אקשן בשבת אז פרק בשבוע אני מניחה ולא משיגים, נשארים בפיגוראויש אבל רגע איך בסטינג אמורים להשיג את קצב השידור של ארה"ב? מה עם 4 הפרקים שכבר שודרו?
אה אוקיי חחח
(טימותי שאלמה לא אקס של טיילור סוויפט כן? רק ג'ייק ג'ינלהול)
[הסוד האמיתי הוא שמאז סופש סוויפטי הוא בוחר אנשים שיש להם יומולדת בסופש. במקרה לג'ייק היה יומולדת שבוע אחרי טייילור]
אוקיי זו התנהגות מעצבנת מצידם!ראיתי שמשודר ביס אקשן בשבת אז פרק בשבוע אני מניחה ולא משיגים, נשארים בפיגור
אקס מיתולוגי.גם טולקין הוא אקס של טיילור סוויפט????????
אוקי, גם זה הסבר.
(טימותי שאלמה לא אקס של טיילור סוויפט כן? רק ג'ייק ג'ינלהול)
[הסוד האמיתי הוא שמאז סופש סוויפטי הוא בוחר אנשים שיש להם יומולדת בסופש. במקרה לג'ייק היה יומולדת שבוע אחרי טייילור]
באמת באמת?דוקטור הו 2005 עונה 2 להמשיך (הפעם באמת)
יש לי הרבה ארונות בבית והחלטתי להזיז אחד מהם לחדר אחר. וגייסתי את אבא שלי ואחיין שלי שיוכלו לעזור לי בזה מחר בצהרים. אז אני צריך לסיים עד אז לפנות את הארון שאני רוצה להזיז וגם לפנות את האזור שאני רוצה שהוא יהיה בו שזה אומר לסדר עוד כמה דברים על מנת שאני אוכל לעשות את זה וגם כל מיני דברים בדרך."עם רגישות זמן"? ומה זה אומר פרויקט סדר גדול? וכמה זמן זה יקח לך? הכל בסופ"ש הזה או בהמשכים?
מה זה החרא הזה?דקסטר original sinפרק 5בעצם אין פרק, נראה שמעכשיו זה בימי ראשון.
לא במיוחד שווה מאמץ בנתיים.הספינאוף של דקסטר - לא ממש הבנתי אבל אני חוששת שהם מניאקים והולכים להעלות את זה רק לVOD של יס ולא לסטינג. מה שאומר שאני תלויה בשידור בערוץ הלינארי כמו איכרה. שמתי הקלטה ליתר בטחון.
שמעתי ביקורות מאוד רעות על העונה הזאת אז אני נוטה יותר ויותר לכיוון של לוותר עליה.אולי אנסה להתחיל את משחק הדיונון עונה 2. (עוד לא התחלתי ועדיין מתלבטת)
ממש!אוקיי זו התנהגות מעצבנת מצידם!
עד פה נכון, טיילור היא יצור שמיימי בהחלט.טיילור היא אחת מהואלאר, יצורים שמיימיים שקיימים כמעט מאז תחילת היקום.
וואלה.לא במיוחד שווה מאמץ בנתיים.
האמת אם את מוכנה בעצם לראות סדרה אז אני צריך להיות רק מעודד.טוב זה לא מאמץ זה רק לכוון הקלטה זה לא דודים עדיין.
היא הייתה ממש טובה לדעתי, וגם לדעתה של בת הזוג שהרבה פחות סבלנית לסדרות ממנישמעתי ביקורות מאוד רעות על העונה הזאת אז אני נוטה יותר ויותר לכיוון של לוותר עליה.
פששש פרויקט רציני, בהצלחה! (בעצם היום זה מחר בצהריים אז אולי כבר סיימתם להזיז את הארון).יש לי הרבה ארונות בבית והחלטתי להזיז אחד מהם לחדר אחר. וגייסתי את אבא שלי ואחיין שלי שיוכלו לעזור לי בזה מחר בצהרים. אז אני צריך לסיים עד אז לפנות את הארון שאני רוצה להזיז וגם לפנות את האזור שאני רוצה שהוא יהיה בו שזה אומר לסדר עוד כמה דברים על מנת שאני אוכל לעשות את זה וגם כל מיני דברים בדרך.
יהיו המשכים כי חלק מהעניין זה שאני חושף כל מיני דברים שהיו קבורים לי בארון ואני אצטרך לעבור עליהם ולמיין אותם לגבי מה לזרוק ומה לא. כלומר חלק אני זורק כבר עכשיו, אבל עדיף שאני אעבור יותר יסודי.
[דקסטר אוריג'ינל סין] אני מסכימה, אבל אני מנסה בכוח להתעניין בה כי אין לי שום דבר אחר חדש לראות כרגע.לא במיוחד שווה מאמץ בנתיים.
שמעתי ביקורות מאוד רעות על העונה הזאת אז אני נוטה יותר ויותר לכיוון של לוותר עליה.
עכשיו אני רק עוד יותר לא יודעת להחליט.היא הייתה ממש טובה לדעתי, וגם לדעתה של בת הזוג שהרבה פחות סבלנית לסדרות ממני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.