מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הפרואני הזה?
ראיתי שקימל סוף סוף חזר. כבר התחלתי לתהות אם קרה לו משהו.לייט ניייט,
עדיין יש?אולי אולימפיאדה?
זאת באמת סדרה כבדה. עד כמה שהיא הייתה מעולה אני לא מדמיין את עצמי אי פעם עושה צפייה חוזרת.ויש מצב שבא לי לנסות סופסוף את המגן. אז אולי.אז ניסיתי באמת אבל מהר מאוד מאוד הבנתי שלא באמת בא לי עכשיו על דבר כזה וזה כבד לי גם, אז אולי יום אחד, אבל לא בעתיד הקרוב.
אוי, 1988 הייתה ידועה בתור שנה גרועה מאוד לספרות הפנטזיה. אם זה לא ברור, אני מתבדח.ספר?
צריכה מאוד אסקפיזם אז התחלתי ספר פנטזיה בשם "על חוד הסייף" שכתוב שזכה בפרס הספר הפנטזיה הטוב של השנה לשנת 1988 או משהו כזה, אבל אני ממש מנסה ולא מצליחה להבין על מה ולמה. דמויות לא מעניינות ולא ברורות. סביבה ימי-ביניימית דמיונית אבל חוץ מזה לא יודעת למה זה נחשב פנטזיה אפילו כי בינתיים אין שם כלום שלא יכול היה להיות במציאות. כנראה אנטוש, ואחפש משהו אחר שוב.
מתקרב לסוף הבאפיווס. מה דעתך בנתיים על עונה 5 של אנג'ל?אנג׳ל (5.08 ואילך),
נשמע כאילו התחלת עם איזו שיחת טלפון סתמית או משהו והקלדת אותה בטעות.מה שתגידו, מי זאת.
היא בטח מתכוונת לפראלימפים. כרגע יש כבר תשע מדליות.עדיין יש?
בקצב של פרק בשבוע, כי אמנם מסתבר שכן יש לי VOD, אבל הוא לא כולל את הסדרה הזאת אז ראיתי רק את פרק 1 בינתיים.אולי להתחיל מבטלים את דגלאס (אני לא קלטתי באיזה קצב לונה רואה בסוף)
אתה צוחק אבל זה באמת ההסבר ההגיוני היחיד!אוי, 1988 הייתה ידועה בתור שנה גרועה מאוד לספרות הפנטזיה. אם זה לא ברור, אני מתבדח.
הוא עושה את זזה כל שנה, לוקח חודשיים חופש ואז יש מנחים אורחים(זה מזכיר לי שעוד לא ראיתי את המונולוג מהיום).ראיתי שקימל סוף סוף חזר. כבר התחלתי לתהות אם קרה לו משהו.
אני כבר ממש כמעט לא רואה
של הנכים.עדיין יש?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.