מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הדיקנסי הזה?
וואי טיילור הזאת יצאה עם כל הגדולים, הא?לסוף שבוע הדיקנסי הזה?
וואי טיילור הזאת יצאה עם כל הגדולים, הא?
אה אולי אני אתחיל את זה כי סיימתי את הטירון ואין לי מה לעשות עם חיי יותר (מלבד פרקים שבועיים למה שבוע זה ככ הרבה זמן???????????)להמשיך עונה 2 של Shrinking.
לא אהבת את זה שהצעתי לך?והתחלתי את The Foxhole Court.
וואו ממש חיכית שאני אעלה את זה.וואי טיילור הזאת יצאה עם כל הגדולים, הא?
את כבר לא תפסיקי עכשיו.תוכניותי
Severance עונה 2 פרק 4.
דקסטר original sin פרק 9 אני מניחה.
מילא השקרים האחרים, אבל היית ממש בעניין של שרינקינג. מה קרה?והשקרים הרגילים?
להמשיך עונה 2 של Shrinking.
גם יהיה נחמד, אבל כבר אין לי הרבה תקוות.דוקטור הו 2005 עונה 2 לסיים.
וואי אני כל כך מקווה שתאהבי את זה.ספר: סיימתי את מהספר In Ascension מאת Martin MacInnes אבל די התאכזבתי ממנו.
והתחלתי את The Foxhole Court.
נוור גואוינג טו לט מי פורגט איט
(העיקר בשבוע שעבר כשהייתה לו הזדמנות לבחור מישהו שהוא במקרה גם אקס אמיתי וגם הבנאדם הכי מושלם בעולם הוא פספס)
זה נחמד.היא כן רפרנסה אליו:
it was the best of times the worst of crimes
כן תראי את זה. גם ככה באמת יש לך אפל עכשיו.אה אולי אני אתחיל את זה כי סיימתי את הטירון ואין לי מה לעשות עם חיי יותר (מלבד פרקים שבועיים למה שבוע זה ככ הרבה זמן???????????)
שששששש תני לי סיכוילא אהבת את זה שהצעתי לך?
נוור גואוינג טו לט מי פורגט איט
לא התכוונתי אבל עכשיו ברור שכן(אני מקווה שלא תבדקי מי זאת מיס האווישם ותכעסי עלי)
כן התכוונתי אמרתי לכם שאני אצפה כשיהיה לי אפל.כן תראי את זה. גם ככה באמת יש לך אפל עכשיו.
ובאמת הגיוני שתראי משהו בטלוויזיה.
לא רוצה רוצה שהיא תקשיב לי!שששששש תני לי סיכוי
התחלתי וחיבבתי מאוד, אבל מרגיש לי גם מאוד צפוי במיוחד שכבר קראתי קצת בסגנון.לא אהבת את זה שהצעתי לך?
(מעמידה פני אינטלקטואלית למרות שלא קראתי את זה ואין לי מושג מי זאת)אבל הוא כתב את תקוות גדולות עליה (מיס האווישם מבוססת עליה)
אני יודעתאת כבר לא תפסיקי עכשיו.
אני עדיין בעניין! אבל יצאתי מהשוונג של הבינג' ומתקשה לחזור.מילא השקרים האחרים, אבל היית ממש בעניין של שרינקינג. מה קרה?
כן כי ביקשת חמוד ופיל גוד.התחלתי וחיבבתי מאוד, אבל מרגיש לי גם מאוד צפוי במיוחד שכבר קראתי קצת בסגנון.
חחחחחחחחחחחחחחחשזה לא בהכרח רע כשבא לי משהו קליל, והייתי ממשיכה עם זה, אבל אז ניק מכר את ההמלצה שלו יותר מידי טוב ופיתה אותי לעבור.
ועכשיו אחרי שהתחלתי את הספר שלו והוא מדבר על גברים וספורט ומסתבר שהוא בכלל לא פנטזיה אפילו אז אני לא יודעת מה לעשות. כי מצד שני באמת ניק גרם לזה להשמע ממש טוב ואני עדיין סקרנית לדעת למה.
כמה פרקים נשארו לך?אני עדיין בעניין! אבל יצאתי מהשוונג של הבינג' ומתקשה לחזור.
ובעיקר אני כרגע מבחינה טלוויזיונית אובססיבית על Severance וחוץ מזה ומדקסטר () מעדיפה רוב הזמן לקרוא.
אני לא ממש בטוח מה עשיתי שגרם לזה להשמע כל כך טוב כי נראה לי שלפעמים אני ממש מנסה לשכנע אנשים לראות/לקרוא משהו ולא מצליח.התחלתי וחיבבתי מאוד, אבל מרגיש לי גם מאוד צפוי במיוחד שכבר קראתי קצת בסגנון.
שזה לא בהכרח רע כשבא לי משהו קליל, והייתי ממשיכה עם זה, אבל אז ניק מכר את ההמלצה שלו יותר מידי טוב ופיתה אותי לעבור.
ועכשיו אחרי שהתחלתי את הספר שלו והוא מדבר על גברים וספורט ומסתבר שהוא בכלל לא פנטזיה אפילו אז אני לא יודעת מה לעשות. כי מצד שני באמת ניק גרם לזה להשמע ממש טוב ואני עדיין סקרנית לדעת למה.
לא התכוונתי אבל עכשיו ברור שכן
אגב, זה לא שאני קראתי את הספר. אבל אני כן ראיתי איזה שלושה עיבודים קולנועיים/טלוויזיוניים לסיפור (יצאו איזה 15 במהלך המאה האחרונה). יש כמה שחקניות מעולות ששיחקו את מיס האווישם (הלנה בונהם קרטר, ג'יליאן אנדרסון, אוליביה קולמן בין היתר). תכלס יהיה מדהים אם יעשו גרסה שבה טיילור תשחק את הדמות.(מעמידה פני אינטלקטואלית למרות שלא קראתי את זה ואין לי מושג מי זאת)
לקרואובעיקר אני כרגע מבחינה טלוויזיונית אובססיבית על Severance וחוץ מזה ומדקסטר () מעדיפה רוב הזמן לקרוא.
כן זה באמת די מצחיק. אפילו לך נשאר זמן כשאת רואה שני פרקים בשבוע.כמה פרקים נשארו לך?
וכאילו דקסטר וניתוק זה ביחד שעתיים בשבוע זה לא תירוץ. בטח לא למלכת הבינג'.
זה יהיה מצחיק כשאני שעוד לא התחלתי אעקוף אותך.
מה שמעצבן זה שאת היית ממש מתלהבת מהסיפור הרומנטי הראשי. זה כמו באז וסיימון אבל איכשהו פי עשר יותר דרמטי.לו רק היית קצת פחות פרנואידית וקוראת את התקציר שהוא כתב לי
השבוע לא ראיתי את הפרק ואני מתלבט אם להמשיך. זה לא רע, אבל גם אין משהו שממש מושך אותי להמשיך. (משהו כמו מישהי שכותבת על כל פרק ואני יכול לדבר איתה על הרופא החתיך עם שרשרת חי)DOC(אם אמצע קובץ נורמלי)
האם יש הבדל בין לייט נייט עכשיו ולייט נייט ב2017? כי אני ראיתי מספיק אז ואני לא חושב שזה יחדש לי שום דבר.לייט נייט.
אל תשקרי, אנחנו יודעים שזה לא ביחידספר.
אני לא אוהב ריאליטי.חדשות.
אתה תמיד אשם.אני כנראה קצת אשם כי פשוט ראיתי הכל בלי לעצור ולכתוב.
כפרעליה באמת אהבת חיי והכל היא לא שחקנית גדולה. ורוב בחירות הסרטים שלה גרועותתכלס יהיה מדהים אם יעשו גרסה שבה טיילור תשחק את הדמות.
אבל יש יותר מידי ספורט ואלימות באמצע?מה שמעצבן זה שאת היית ממש מתלהבת מהסיפור הרומנטי הראשי. זה כמו באז וסיימון אבל איכשהו פי עשר יותר דרמטי.
האמת, שאני מתעצלת נורא. אבל בסדר, אם אני אצליח למצוא קובץ נורמלי אני אכתוב על 5.השבוע לא ראיתי את הפרק ואני מתלבט אם להמשיך. זה לא רע, אבל גם אין משהו שממש מושך אותי להמשיך. (משהו כמו מישהי שכותבת על כל פרק ואני יכול לדבר איתה על הרופא החתיך עם שרשרת חי)
כן, טראמפ פסיכי לגמרי ועכשיו יש גם בדיחות על אילון מאסק.האם יש הבדל בין לייט נייט עכשיו ולייט נייט ב2017? כי אני ראיתי מספיק אז ואני לא חושב שזה יחדש לי שום דבר.
אולי דווקא כן, כי אין לי זמן.אל תשקרי, אנחנו יודעים שזה לא ביחיד
גם אני, אבל אני מרגישה שאני כמעט חייבת בגלל החטופים.אני לא אוהב ריאליטי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.