מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הסוויפטי הזה?
נערך לאחרונה ב:
אייתת סוויפטי לא נכוןהספוּקי
זה כנראה היה אוטוקורקט של מחשב שלא מודע ליום הולדת של טיילוראייתת סוויפטי לא נכון
למה זה נשמע לי מוכר?מאה שנים של בדידות (נטפליקס)
אהבת? שנאת? היית אדיש?סדרה חדשה Man on the Inside בנטפליקס(סיימתי כבר)
אוקיי אם זה אכן יוצא אז גם אני.Dexter: Original Sin (בקלנדר כתוב לי שהוא ייצא רק ביום ראשון אבל אני מקווה שאורן צודק כאן)
בושה וחרפהזה כנראה היה אוטוקורקט של מחשב שלא מודע ליום הולדת של טיילור
ממליצה מאד מאד (מאד!!!!!!!) על ארקנה. ראיתי את 2 הפרקים הראשונים שלה כשהיא רק התחילה והפסקתי מסיבה לא ברורה, והשבוע התחלתי מחדש וצפיתי בכולה- עונות 1 ו2. היא פשוט מצויינת, אחת מהסדרות הטובות שראיתי. והאנימציה שלה ממש מיוחדת ושונה, בעיקר בעונה 2 כשהיא עולה הילוך. מאד מזכירה את הדברים שעשו בinto the spiderverse השני.כמה דברים בנטפליקס שאני שוקל להתחיל אחד מהם:
Terminator Zero, KAOS, What’s Next: The Future With Bill Gates, Arcane
וגם אולי הסרטים His Three Daughters, הביג ליבובסקי
אני גם מתכנן לראות את The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass
עוד אולי: Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), Rachel Bloom: Death, Let Me Do My Special
הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown
כן, הבנתי שהביקורות עליה מהללות בטירוף ולכן היא מודגשת ברשימה שלי.ממליצה מאד מאד (מאד!!!!!!!) על ארקנה. ראיתי את 2 הפרקים הראשונים שלה כשהיא רק התחילה והפסקתי מסיבה לא ברורה, והשבוע התחלתי מחדש וצפיתי בכולה- עונות 1 ו2. היא פשוט מצויינת, אחת מהסדרות הטובות שראיתי. והאנימציה שלה ממש מיוחדת ושונה, בעיקר בעונה 2 כשהיא עולה הילוך. מאד מזכירה את הדברים שעשו בinto the spiderverse השני.
והיא מצויינת, כבר אמרתי?
סדרה חדשה Man on the Inside בנטפליקס(סיימתי כבר)
מאוד אהבתי. סיימתי אותה בשלישי מאוחר ואז יום רביעי הייתי עסוק בטירוף ואז היום בקושי היה לי זמן לפתוח את השרשור הזה לפני שיצאתי לסרט ורק עכשיו חזרתי.אהבת? שנאת? היית אדיש?
יש גם ספוילר שלי בתגובה #2 בשרשור דיוני סדרות #134סדרה חדשה Man on the Inside בנטפליקס(סיימתי כבר)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.