Weekend's Watch לסופש של 13-15/02/2025 👨‍⚕️

dilly snake

Active member
FBI IN, שני פרקים של FBI MW, וויל טרנט, DOC, אלזבת' , the pitt, לייט נייט.

פודקאסטים, תוכן של כישור הזמן.

לחזור לקרוא ספרים מהספרייה?

keren or5

Well-known member
להמשיך את כל הסדרות שהתחלתי באמאזון פריים:
פליבג עונה 2
good omens - עונה 2
homecoming
them

ראיתי כבר הכל:
Mr. & Mrs. Smith - זה היה ממש מעולה, הרבה יותר ממה שחשבתי שיהיה. אם מישהו שוקל אם לראות אני ממליצה
my policeman - סרט- ברור שאהבתי!, הארי סטיילס גיי, מה יש לא לאהוב

snirf

Active member
היום כנראה להמשיך הארלם3 באמזון, ומחר מקווה להספיק לראות קצת ולריה4 שעולה מחר בנטפליקס :-]

בנוסף, במהלך השבוע שעבר צפיתי ב-
|טי-וי|קופה ראשית- הפרק השבועי
|טי-וי|קוגל - סיימתי
|טי-וי|אהבה חדשה
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|טי-וי|שלומי6-
הפרק השבועי
|טי-וי|הארלם3 באמזון
|נטפליקס|100 שנים של בדידות- עשיתי בינג'. הפקה מרשימה שעושה חסד ונאמנה לספר! 👌למען האמת- חושב שרק מי שקרא- יוכל לאהוב/להתחבר אליה...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך:
עונה 2 של טד לאסו (אפל TV+)

פרקים שבועיים של:
Invincible
Your Friendly Neighborhood Spider-Man
(ראיתי כבר)
Severance
Dexter: Original Sin
(פרק סיום עונה)
SNL
(אין השבוע)
Going Dutch
זהו זה
קופה ראשית
St. Denis Medical
Doc
School Spirits
Mythic Quest
Georgie & Mandy's First Marriage

Clean Slate (אולי אנסה)

בנוסף הערב אני הולך לראות את סרט קפטן אמריקה החדש

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+)

ופודקסטים
וספרים - אוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים) ולהתחיל עוד משהו חדש ואני עדיין לא בטוח מה

didalf

Well-known member
my policeman - סרט- ברור שאהבתי!, הארי סטיילס גיי, מה יש לא לאהוב
I KNOW RIGHT???|מאוהב||מאוהב||מאוהב|

אה נזכרתי בעוד סרט גיי (הפעם חמוד וכיפי לא קורע לב) באמזון שאולי תהני ממנו - Red White And Royal Blue.
(אני וניק אובססיבים לספר כבר שנים והסרט יצא מאד חמוד)

ואוף אם את כבר באמזון הייתי ממש שמחה אם היית רואה דייזי ג'ונס והסיקס אבל מצד שני אני לא רוצה להציק לך כי אני יודעת שזה רק מייצר אנטי ככה זה היה עובד עליי לפחות חח.
אבל אני חייבת לפחות פעם אחת להסביר למה כשצפיתי וחשבתי מי מחברי הפורום אולי יאהב חשבתי עלייך.
(אפילו שאם אני אהבתי את זה זה כנראה לא מספיק מופרע וחולני בשבילך:-D)
ואחכ אני אסתום לנצח מבטיחה.
חשבתי שאולי תאהבי כי יש כאן אנשים דפוקים שעושים דפוקים אבל אי אפשר שלא לאהוב אותם בכל זאת, סוג-של-שיפ בעייתי ודפוק אבל ממש יפה וזה אפילו מורכב יותר, ואחוות בנות מפתיעה.
אולסו לאדעת אם רלוונטי לך אבל שירים ממש טובים.
וזהו מעכשיו סיימתי להציק מבטיחה ביי

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+)
אני יודעת שזאת רשימת השקרים שלך אבל בחייאת תראה מיי אולד אס!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הארי סטיילס גיי
ידעתי שכל השמועות על לארי סטילינסון נכונות
|נטפליקס|100 שנים של בדידות- עשיתי בינג'. הפקה מרשימה שעושה חסד ונאמנה לספר! 👌למען האמת- חושב שרק מי שקרא- יוכל לאהוב/להתחבר אליה...
קראתי אבל לפני מיליון שנה ואני לא זוכר ממש כלום. אני מקווה שאני עדיין אוכל להתחבר.
אה נזכרתי בעוד סרט גיי (הפעם חמוד וכיפי לא קורע לב) באמזון שאולי תהני ממנו - Red White And Royal Blue.
לחלוטין
אני יודעת שזאת רשימת השקרים שלך אבל בחייאת תראה מיי אולד אס!
זאת לא תהיה רשימת שקרים אם אני בעצם אצפה במשהו בה

keren or5

Well-known member
|מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב|וגם הסוף כ"כ עצוב! ;-(

האמת שזה הציע לי את זה ממש אחרי הסרט הזה וזכרתי שאת וניק כתבתם על זה, סבבה אני אראה את זה גם...
ואוף אם את כבר באמזון הייתי ממש שמחה אם היית רואה דייזי ג'ונס והסיקס אבל מצד שני אני לא רוצה להציק לך כי אני יודעת שזה רק מייצר אנטי ככה זה היה עובד עליי לפחות חח.
חחח סבבה, אני אנסה את זה!

Lhuna3

Well-known member
תוכניותי
Severance עונה 2 פרק 5.
דקסטר original sin פרק 10 ואחרון! (לעונה ואני מקווה שגם לסדרה)
ושכחתי גם שעוד לא צפיתי בפרק השבוע של מסע אגדי.

והשקרים הרגילים?
להמשיך עונה 2 של Shrinking.
דוקטור הו 2005 עונה 2 לסיים.
אולי אנסה להתחיל את משחק הדיונון עונה 2.
אולי לנסות את הסדרה הקוריאנית עם המספר 8 שמיקי כתבה עליה.

ספר: סיימתי את שני הספרים הראשונים בטרילוגיה All for the game, שנקראים The Foxhole Court ו-The Raven King, והתחלתי את הספר השלישי שנקרא The King's Men (אני ב-20% שלו).

נערך לאחרונה ב:
למעלה