מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע ההיימורי הזה?
![Man health worker :man_health_worker: 👨⚕️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f468-2695.png)
I KNOW RIGHT???my policeman - סרט- ברור שאהבתי!, הארי סטיילס גיי, מה יש לא לאהוב
אני יודעת שזאת רשימת השקרים שלך אבל בחייאת תראה מיי אולד אס!וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+)
ידעתי שכל השמועות על לארי סטילינסון נכונותהארי סטיילס גיי
קראתי אבל לפני מיליון שנה ואני לא זוכר ממש כלום. אני מקווה שאני עדיין אוכל להתחבר.100 שנים של בדידות- עשיתי בינג'. הפקה מרשימה שעושה חסד ונאמנה לספר!
למען האמת- חושב שרק מי שקרא- יוכל לאהוב/להתחבר אליה...
לחלוטיןאה נזכרתי בעוד סרט גיי (הפעם חמוד וכיפי לא קורע לב) באמזון שאולי תהני ממנו - Red White And Royal Blue.
(אני וניק אובססיבים לספר כבר שנים והסרט יצא מאד חמוד)
זאת לא תהיה רשימת שקרים אם אני בעצם אצפה במשהו בהאני יודעת שזאת רשימת השקרים שלך אבל בחייאת תראה מיי אולד אס!
האמת שזה הציע לי את זה ממש אחרי הסרט הזה וזכרתי שאת וניק כתבתם על זה, סבבה אני אראה את זה גם...אה נזכרתי בעוד סרט גיי (הפעם חמוד וכיפי לא קורע לב) באמזון שאולי תהני ממנו - Red White And Royal Blue.
(אני וניק אובססיבים לספר כבר שנים והסרט יצא מאד חמוד)
חחח סבבה, אני אנסה את זה!ואוף אם את כבר באמזון הייתי ממש שמחה אם היית רואה דייזי ג'ונס והסיקס אבל מצד שני אני לא רוצה להציק לך כי אני יודעת שזה רק מייצר אנטי ככה זה היה עובד עליי לפחות חח.
יאוו כך כך![]()
![]()
![]()
![]()
וגם הסוף כ"כ עצוב!
![]()
יופיהאמת שזה הציע לי את זה ממש אחרי הסרט הזה וזכרתי שאת וניק כתבתם על זה, סבבה אני אראה את זה גם...
חחח סבבה, אני אנסה את זה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.