מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הטננטי הזה?
או סופסוף בחירה שווהמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הטננטי הזה?
![]()
לא זמין למה ככה לא יפה???והעוקץ: החזרה איכשהו כבר עונה 3 אמור לעלות היום באמזון אני תיכף אוודא שגם באמזון ישראל.
www.instagram.com
תמיד עדיף לא לעשות דברים כאלה בסוף שבוע אם יש אפשרות באמצע שבועתיכננתי לנסוע לשדות הפרחים בשבת אבל יש לי חופש מהעבודה היום והחלטנו שיהיה פחות people-y היום, אז זה.
דברי בשמותספר(נטשתי את מס' 3 מהספרייה לטובת מס' 1 מההזמנה שעשיתי ביום שלישי.)
בהחלטאו סופסוף בחירה שווה
![]()
אוי, הספקתי לשכוח שזה סוף העונהאז יש סיום עונה של כישור הזמן.
נשמע כמו המלצה של רעות.קניתי ספר בשם HIM אז אולי אבל אולי לא.
יש הרבה סרטים יפים. השאלה היא איך יודעים שהם יפים לפי שרואים אותם.ולאדעת יש סרט יפה ביס/נטפליקס/אמזון/דיסני/אפל?
תספרי מה את חושבתאז נשארו לי פרקים שבועיים של Your Friends & Neighbors
איך איסטר נכנס לזה?אבל גם יש איסטר אז נראה אם אספיק את כל אלה לפני.
תתבייש לך שזאת בכלל הייתה התלבטותבהחלט
(אם כי כמעט בחרתי בקונאן אובריאן)
דווקא לא, אבל שאלתי אותה אחכ והיא כמובן מכירהנשמע כמו המלצה של רעות.
תספרי איך זה.
זה ה-בעיה שלי.יש הרבה סרטים יפים. השאלה היא איך יודעים שהם יפים לפי שרואים אותם.
מופאסה סביר. מואנה 2 שמעתי שמשעמם לא ראיתי.אישית אני רוצה לראות את מופאסה (בגלל לין מנואל מירנדה) ומואנה 2
נכוןשכחתי באמת שלונה ודיוויד טננט חוגגים יומולדת כמעט ביחד, איזה כיף לכם!
(זה כמו אני ובעלי!)
וואי אני צריכה גם שירדו בי בשביל משימות כאלה (אגב יש שירות שנקרא משהו כמו "הקרציה מפולניה" שרציתי פעם להרשם אליו אבל היה לי יקר מידי).התוכנית הכי חשובה שלי הייתה לסדר את הארון שלי כי זה היה אסון מה שהלך שם, אז זימנתי את אחותי לעזור לי (לרדות בי) ועכשיו הוא מסודר ויש בו מקום לדברים חדשים![]()
כמה אנשים?ובשבת על האש שאיכשהו גדל להרבה מאד אנשים יותר מליל הסדר![]()
איזה ילדות פרחים יש לנו פה.תיכננתי לנסוע לשדות הפרחים בשבת אבל יש לי חופש מהעבודה היום והחלטנו שיהיה פחות people-y היום, אז זה.
שמעתי על זה דברים טובים. ממליצה?אז נשארו לי פרקים שבועיים של Your Friends & Neighbors
איך את חוגגת איסטר?אבל גם יש איסטר אז נראה אם אספיק את כל אלה לפני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה שזה אמיתיוואי אני צריכה גם שירדו בי בשביל משימות כאלה (אגב יש שירות שנקרא משהו כמו "הקרציה מפולניה" שרציתי פעם להרשם אליו אבל היה לי יקר מידי).
21. (אבל מתוכם 5 ילדים תינוק)כמה אנשים?
מה הכיף בזה?דברי בשמות
את כבר איזה חודש לא התקדמת, נראה לי שאפשר להכריז שעזבת את זה.For All Mankind - אני עדיין רק בהתחלת פרק 3, באמת רציתי לנסות אבל לא הצלחתי להתקדם. מרשה לעצמי להשאיר את זה לצ'אנס עוד השבוע לפני שמוותרת.
נכון?! לגמרי גאונה!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה שזה אמיתי
איזה גאונה מי שפתחה את זה אשכרה לעשות מזה כסף![]()
חחחחחחחחחחחחחחווי זה באמת יקר.
אגב אין סיכוי שזה היה עובד עליי זה רק היה עושה לי אנטי והייתי חוסמת אותה.
פשששששש יפה יפה.21. (אבל מתוכם 5 ילדים תינוק)
כמו בליל הסדר, זה כאילו משפחה די קרובה זה פשוט שכולם מכפילים את עצמם עם בני זוג וילדים.
זה לא נגמר עד שהגברת בעלת הגוף הבסדר-גמור-כמו-שהוא שרה.את כבר איזה חודש לא התקדמת, נראה לי שאפשר להכריז שעזבת את זה.
אני לא חושב שיש שום סדרה שאפשר לראות שני פרקים ואז אחרי חודש להמשיך.
לפחות כשתאמרי שויתרת אני אוכל לספר לך מה קורה בהמשך.
בגלל זה מראש לא הייתי נרשמת אפילו אם זה היה חינם.אני מאמינה שהעובדה ששילמתי לה כסף הייתה מונעת ממני לחסום אותה. אבל האמת שאני לא בטוחה בזה![]()
האם אין מצב שדווקא קריאת ספוילר על משהו שמוצא חן בעינייך יתן לך מוטיבציה לצפות?ואני לא יודתע אם אני אסכים לקרוא ספוילרים גם אחרי שאכריז שויתרתי, כי בעקרון זה סדרה שכן יש לה פוטנציאל טוב לעניין אותי, אז אני ארצה בטח לשמור לי לעתיד את האופציה (גם אם 99% שאחרי שויתרתי זה כבר לר יקרה).
חחחחחזה לא נגמר עד שהגברת בעלת הגוף הבסדר-גמור-כמו-שהוא שרה.
ואני לא יודתע אם אני אסכים לקרוא ספוילרים גם אחרי שאכריז שויתרתי, כי בעקרון זה סדרה שכן יש לה פוטנציאל טוב לעניין אותי, אז אני ארצה בטח לשמור לי לעתיד את האופציה (גם אם 99% שאחרי שויתרתי זה כבר לר יקרה).
אוקי, אולי זה גם מה שאני חשבתי.האם אין מצב שדווקא קריאת ספוילר על משהו שמוצא חן בעינייך יתן לך מוטיבציה לצפות?
בעקרון כן, לדברים כלליים, נגיד מה שמשך אותי לצפייה בסדרה פרינג' זה היה משהו שהבנתי מדילן, שהוא בעצם ספוילר (כללי, אבל בעיני עדיין) לסדרה, אבל אם לא הייתי יודעת אותו אז לא הייתי צופה בה.האם אין מצב שדווקא קריאת ספוילר על משהו שמוצא חן בעינייך יתן לך מוטיבציה לצפות?
האם זה משהו מעבר למה שכתבתי פה למעלה? (אם כן אז אל תפרט)אוקי, אולי זה גם מה שאני חשבתי.
וכן, יש לחלוטין ספוילר שהוא מצד אחד מאוד כללי ומצד שני גם די גדול, שחשבתי שאם אני אגיד אז זה יהיה גורם מדרבן
זה הדבר שהתכוונתי לכתוב, אבל כמובן שיש עוד הרבהבעקרון כן, לדברים כלליים, נגיד מה שמשך אותי לצפייה בסדרה פרינג' זה היה משהו שהבנתי מדילן, שהוא בעצם ספוילר (כללי, אבל בעיני עדיין) לסדרה, אבל אם לא הייתי יודעת אותו אז לא הייתי צופה בה.
בעניין של For all mankind המוטיבציה בעצם כבר קיימת, כלומר אני חושבת שאני יודעת שהם מתיישבים על מאדים ואני רוצה להגיע לזה. רק ההתחלה האיטית שמה לי מחסום.
האם זה משהו מעבר למה שכתבתי פה למעלה? (אם כן אז אל תפרט)
תספרי מה את חושבת
[Your Friends & Neighbors] אוקיי אז עד כה שודרו 3 פרקים. זה די חביב. יש קאסט אחלה. באופן אישי לא הייתי מכריזה על זה כצפייה חובה. זה סבבה, לא מעבר.שמעתי על זה דברים טובים. ממליצה?
איך את חוגגת איסטר?
השותפה שלי כמובן נידבה אותי להכין כל מיני דברים שלא בא לי להכין. אני מצידי משתמשת בתירוץ של ״פסח אז אי אפשר חמץ״ אפילו שטכנית בראשון זה כבר לא פסח אבלאיך איסטר נכנס לזה?
למדתי מעדימון!איזה ילדות פרחים יש לנו פה.

עדימון גאה וזה מהמם!למדתי מעדימון!
היה יפה
![]()
![]()
![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.