Weekend's Watch לסופש של 20-22/02/2025 🦀

dilly snake

Active member
האמת שאין לי חשק לראות כלום וגם אתמול לא ראיתי כלום כי היה לי וירוס של 24 שעות והרגשתי על הפנים כל היום(וגם היום, אבל מסיבות אחרות).

שלושת ה-FBI(כולל שני פרקים של MW), אלזבת', שיקגו MED, חוק וסדר טורונטו כוונה פלילית, DOC, וויל טרנט, THE PITT, סטיבן קולבר.

פודקאסטים ביוטיוב(?).

ספר(6 מהספרייה, למרות שגם לקרוא אין חשק).

Lhuna3

Well-known member
תוכניותי
Severance עונה 2 פרק 6 אבל אני מתחילה להיות עצבנית עליהם.

והשקרים הרגילים?
להמשיך עונה 2 של Shrinking.
דוקטור הו 2005 עונה 2 לסיים.
אולי אנסה להתחיל את משחק הדיונון עונה 2.
אולי לנסות את הסדרה הקוריאנית עם המספר 8 שמיקי כתבה עליה.

ספר: מניחה שאסיים את The King's Men (אני ב-80% שלו), השלישי בטרילוגיה All for the game.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Invisible Boys - סדרה אוסטרלית להטבית. בהנחה שיהיו כתוביות
Zero Day - אולי

להמשיך:
עונה 2 של טד לאסו (אפל TV+)

פרקים שבועיים של:
Invincible
Your Friendly Neighborhood Spider-Man
(פרקי סיום עונה)(ראיתי כבר)
Severance
SNL
(ספיישל 50 שנה)(ראיתי כבר)
Going Dutch
זהו זה
קופה ראשית
(ראיתי כבר)
St. Denis Medical
Doc
School Spirits
Mythic Quest
Georgie & Mandy's First Marriage
Win or Lose
(שני פרקים ראשונים של סדרה חדשה)
Yellowjackets (שני פרקים ראשונים של עונה חדשה)

בנוסף הערב אני הולך לראות את סרט קפטן אמריקה החדש

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass, The Guest
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+)

ופודקסטים
וספרים - The Ghost of Buxton Manor (אני כבר ב10% בערך) ואוטוקורקט של אתגר קרת (שזה סיפורים קצרים)

didalf

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הברימורי הזה?
מאושר|פטיש|

האמת שאין לי חשק לראות כלום וגם אתמול לא ראיתי כלום כי היה לי וירוס של 24 שעות והרגשתי על הפנים כל היום(וגם היום, אבל מסיבות אחרות).
תרגישי טוב|חיבוק|

אוי לא מה עשו לך?:-D

ניקולס אתה לא ראית סרט מארוול ביום הבכורה?:-0

Lhuna3

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הברימורי הזה?
כי מישהו צריך לנחם אותה אחרי שהמעריצה מספר 1 שלה בכל הזמנים עברה הלאה למישהי אחרת!
(אני יודעת שרובנו כאן בפורום עוד לא התאוששנו מהעניין הזה, אז אני לא יכולה לדמיין אפילו איך דרו עצמה מרגישה)

didalf

Well-known member
עוד ועוד מסתורין בלי להתחיל לתת תשובות, ומתחיל להתעורר החשש שלא יהיו תשובות מספיק הגיוניות וטובות.
נשמע מנג'ס|נחמה|

כי מישהו צריך לנחם אותה אחרי שהמעריצה מספר 1 שלה בכל הזמנים עברה הלאה למישהי אחרת!
(אני יודעת שרובנו כאן בפורום עוד לא התאוששנו מהעניין הזה, אז אני לא יכולה לדמיין אפילו איך דרו עצמה מרגישה)
לגמרי:-D

LeR@nch

Well-known member
שיקגו׳ז, ניתוק, מסע אגדי, הצהובות, הבוגדים, אלזבת׳, רוחות רפאים, פרק אחרון לגמרי של קוברה קאי והמשך מלקולם באמצע.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי, תרגישי טוב לא משנה מה הסיבה.
ותכיני את עצמך כי תכף מתחילים הסדרות החשובות של מרץ.
ספר: מניחה שאסיים את The King's Men (אני ב-80% שלו), השלישי בטרילוגיה All for the game.
יאייי
ניקולס אתה לא ראית סרט מארוול ביום הבכורה?:-0
זה מהמקרים הידועים שבהם אני מעתיק מהשבוע הקודם ושוכח חלק מהשינויים שאני אמור לעשות.
כלומר - ראיתי שבוע שעבר. ולא היה לי משהו במיוחד לומר על זה.
(חוץ מזה שיש לסרט קשר לסדרה שאת אמורה להתקדם איתה בימים האלו)
זה רשמי? הנחתי שזה רק סטוץ קצר.
עוד ועוד מסתורין בלי להתחיל לתת תשובות, ומתחיל להתעורר החשש שלא יהיו תשובות מספיק הגיוניות וטובות.
הייתי רוצה לנחם אותך באמירות שזה לא יקרה, אבל...
אולי זה לא יקרה.
לפחות אין כאן את הקטע של סדרות כמו אבודים שרק מכניסים עוד ועוד שאלות חדשות.

אגב, זה מזכיר לי שאת מר רובוט לא המשכתי מעבר לעונה 2, אני תוהה האם שם בסוף הרגיש שיש מספיק הגיון בהכל, כי זה בהחלט התקדם לכיוון הלא ברור.

didalf

Well-known member
(חוץ מזה שיש לסרט קשר לסדרה שאת אמורה להתקדם איתה בימים האלו)
איך קפטן אמריקה קשור לשרינקינג? אה תוך כדי שכתבתי נזכרתי חח

כלומר - ראיתי שבוע שעבר. ולא היה לי משהו במיוחד לומר על זה.
וואו אם אפילו אתה לא התלהבת זה כנראה ממש מעפן.

זה רשמי? הנחתי שזה רק סטוץ קצר.
אתה לא איתנו הא?

dilly snake

Active member
אוי, תרגישי טוב לא משנה מה הסיבה.
לא הרגשתי טוב היום ביון היתר בגלל החדשות. אבל הלכתי לעבודה למרות שאתמול הייתי סמרטוט לגמרי(כן, הלכתי חצי חולה לראות עוד אנשים חולים).
ותכיני את עצמך כי תכף מתחילים הסדרות החשובות של מרץ.
יש ראיון (שעוד לא קראתי) עם צ'ארלי קוקס ו-ווינסט ד'ינופריו ב-EW. והם מפרסמים גם מלא דברים בפייסבוק.

והם גם מקדמים את כישור הזמן עונה 3 בלי הפסקה.

זה נהיה עבודה במשרה מלאה לעקוב אחרי מה קורה.

LeAnnDyIan

Well-known member
רציתי למחות ולהגיד שאני אפילו אצפה בסרט שלה בסופ״ש כדי לחגוג. אבל זה יהיה שקר.
אני לא אצפה וגם לא באמת אכפת לי.
ז״א יש איזו פינה קטנה בלב ששמחה בשמחתה אבל זהו בערך. הלב שלי שייך לאחרת.
אבל אני בטוחה שלדרו לא אכפת כמו לך כי אוברי היא הילדה של דרו|לב| היא מפרגנת לנו.

למעלה