מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השאלאמאי הזה?
יפה אני מבינה שנתתי לך רעיון חדש לכותרות האלה.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע השאלאמאי הזה?
כן, זה יהיה אקסים של טיילור מהעבר, העתיד ויקומים מקבילים.יפה אני מבינה שנתתי לך רעיון חדש לכותרות האלה.
קראתי עכשיו קצת על הספר הראשון ונשמע מעניין. אבל אני אולי לא בנוי למד"ב כבד לאור ההיסחבות הנוראית שלי עם children of ruinספר: התחלתי את The Evolutionary Void הספר השלישי בטרילוגיית ה-Void.
ואני לתומי חשבתי שלא הגבת לי על 1X11 כי אתה כבר לא אוהב אותי.Brilliat Minds (דוחה צפיה)
כן, זה יהיה אקסים של טיילור מהעבר, העתיד ויקומים מקבילים.
זה באמת חבל בשבילך. אבל עוד יותר חבל לי שאתה לא מוכן לנסות אפילו ספרי מד"ב "קלים" וקצרים יותר, כי יש כאלו שאני בטוחה לחלוטין שאתה תאהב.קראתי עכשיו קצת על הספר הראשון ונשמע מעניין. אבל אני אולי לא בנוי למד"ב כבד לאור ההיסחבות הנוראית שלי עם children of ruin
אני הצצתי לתוך מה שכתבת על הפרק וראיתי שלא אהבת ולכן אני דוחה. אני אצפה בו לפני שהסדרה תחזור מההפסקה.ואני לתומי חשבתי שלא הגבת לי על 1X11 כי אתה כבר לא אוהב אותי.
אמרתי מתישהו שאני לא מוכן לנסות.זה באמת חבל בשבילך. אבל עוד יותר חבל לי שאתה לא מוכן לנסות אפילו ספרי מד"ב "קלים" וקצרים יותר, כי יש כאלו שאני בטוחה לחלוטין שאתה תאהב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.