didalf
Well-known member
נשמע מדכאנער בתיכון יוצא מהארון זה לא מתקבל טוב. נראה לי שאמור להתרחש בשנות ה90
טוב אתה כרגיל קצת קשוח מידי עם אנשים.מה שאני לא אוהב בסיפור זה שנער התאבד והסיפור עוסק בנער אחר שאומנם נגרר לזה בטעות אבל מרוויח מהסיפור. וזה כזה שקר נוראי שאי אפשר באמת לצאת מזה בדרך טובה כשזה מתברר כשקר אבל גם לא הרגיש שקרה עם זה משהו. ואני ממש אהבתי והתחברתי לדמות של אוון ובסוף די שנאתי אותו ושנאתי את זה ששנאתי אותו.
וכאילו כן הבחור שהתאבד הוא בעצם הכי פחות חשוב בסיפור ואנחנו לא מכירים אותו בעצם. הוא רק "כלי" למה שקורה אחכ, לאוון ולהורים שלו. אבל זה לא מפריע לי כי זה הסיפור שרצו לספר.
אוי זה היה שיר כזה כיפי אבל זה היה ביצוע מעולה.והיה את השיר סינסירלי מי שאהבתי והיה חמוד ומצחיק כזה ואז קלטתי שהם מדברים בשם בחור שהתאבד. ואני עוד אוהב הומור שחור, אבל זה צורם לי.
ובאמת חשבתי עלייך שאתה אוהב את השיר הזה אבל כל פעם שהבאת לי לראות משומה זה לא תפס אותי בוידאו.
חבל לי שאתה כבר לא אוהב אותו
כן זה קצת לא נעיםבמיוחד השיר שהוא שר לאחות שזה בעצם שהוא מתחיל איתה, אבל גם משקר לה לגבי אח שלה.
אלה בדיוק שני השירים שהכרתי קודם וכן הם מהממיםלפחות השיר waving through a window והשיר you will be found עדיין טובים מבחינתי מבחינת מה שהם מעבירים.
אם כבר יו ויל בי פאונד המיקום שלו בהצגה יכול להפוך לצורם, כי הוא בעצם בשיא השקר. תמיד הייתי בטוחה שהוא שיר הסיום של ההצגה כולה.
אבל זה היה ממש יפה ובכיתי.
נערך לאחרונה ב: