מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע ההודייתי הזה?
ראיתי פרומו/התעניינתי מה הולך שם...ולא נראתה לי מספיק מעניינת, לכן לא נכללת ברשימת הצפייה המתוכננת שלייש גם סדרה מקסיקאית בשם No One Will Miss Us באמזון שמרגיש לי שהיה מתאים ל @snirf להמליץ לי עליה.
אני מקווה שתטרח לראות לפני שאני אשכח מה היה בפרקBrilliat Minds
מחר יהיה לי זמן להשלים גם את זה וגם את הפרק של דוקטור הו (לונה פירסמה תמונה של דייויד טננט להפחיד/להזכיר/לפתות אותי)אני מקווה שתטרח לראות לפני שאני אשכח מה היה בפרק
ווהוהיום האהוב עליי בשנה בו מקובל ללבוש ג׳רזי במקום בגדי חג, לאכול עד אובדן חושים ולצפות בפוטבול כל היום
דווקא אני שמחה שאת מצליחה להנות מזה. אין סיבה שאני אשנא אותך על זה זאת לא סדרה מספיק קרובה לליבי וגם אם כן אני שמחה שאת מצליחה להנות גם אם אני פחות נהניתי מהעונה.בסופ״ש אני מקווה לסיים את ליגיון. (אגב עדימון, אני מקווה שזה לא יגרום לך להשליך את הפליים שלי לפח, אבל שתדעי שבינתיים עונה 3 הכי פחות מעיקה לי [אני יודעת ששנאת אותה])
נשארו לה סרטים שלא ראית?ויש כמה סרטים של אוברי שרציתי לראות שיש בפיקוק אז כנראה אותם.
אה יופי!*התחלתי להקשיב לספר Project Hero באודיבל ואני מתקדם מאוד מהר ונהנה.
הם לא משחקים היום חח.ווהו
למה ליונס מה קרה לסיהוקס???
חח לא הייתי נסחפת להגדרות מפוצצות כמו ״נהנית״.דווקא אני שמחה שאת מצליחה להנות מזה. אין סיבה שאני אשנא אותך על זה זאת לא סדרה מספיק קרובה לליבי וגם אם כן אני שמחה שאת מצליחה להנות גם אם אני פחות נהניתי מהעונה.
חח RUDE את לא רשאית לזרוק את הפליים שלי לפח!!אם אני ארצה לזרוק את הפליים שלך לפח אני אמצא סיבות יותר טובות
האמת שכן, לא מעט. פשוט נתקעתי עם ליגיון יותר מידי זמן אבל תכף אסיים ואוכל לעבור לדברים כיפים יותר.נשארו לה סרטים שלא ראית?
אהההם לא משחקים היום חח.
בטנקסגיבינג יש שלושה משחקים והליונס זו הקבוצה היחידה שאני אוהבת מאלו שמשחקות (אבל אני בעיקר בעדם כי יש לי מלא שחקנים שלהם בפנטזי)
גם טובחח לא הייתי נסחפת להגדרות מפוצצות כמו ״נהנית״.
אני פשוט לא סובלת כמו שסבלתי בעונה הראשונה
את הצעת!חח RUDE את לא רשאית לזרוק את הפליים שלי לפח!!
אה זהו הופתעתי לרגע שעוד לא ראית אותו אפילו אני ראיתי אותו עוד כשיצא.האמת שכן, לא מעט. פשוט נתקעתי עם ליגיון יותר מידי זמן אבל תכף אסיים ואוכל לעבור לדברים כיפים יותר.
יש גם את Happiest Season שבא לי לראות.
כי אומנם ראיתי אותו כשהוא יצא כי לברנדי היה שיר בסאונדטרק (ובכללי הסאונדטראק שווה) אבל אני צריכה לראות אותו שוב והפעם בשביל אוברי וזה גם זמן מצוין כי זה סרט כריסמס
אני שמחה שאתה נהנה.*התחלתי להקשיב לספר Project Hero באודיבל ואני מתקדם מאוד מהר ונהנה
what about the lions?(גו ליונס!
לקח לי זמן להבין למה את צופה בה. היא לא נראית כמו הטעם שלך.בסופ״ש אני מקווה לסיים את ליגיון. (אגב עדימון,
אני לא ממש זוכרת מה היה בעונה הזאת, נראה לי שכמו עדי גם אני חשבתי שהיא פחות טובה (אבל לא ברמה של לשנוא כמוה)אני מקווה שזה לא יגרום לך להשליך את הפליים שלי לפח, אבל שתדעי שבינתיים עונה 3 הכי פחות מעיקה לי [אני יודעת ששנאת אותה])
זה בגלל שהם קבוצה קטנה/משוק קטן (סיאטל בכלל נחשבים לשוק קטן או גדול? אין לי מושג), או שזה פשוט לפי לוח שידורים רנדומלי שכל פעם יוצא לקבוצות אחרות לשחק בחג ההודיה?הם לא משחקים היום חח.
אין לתוצאות במשחקים האלה השפעה על המיקום של הסיהוקס? אני חשבתי בהתחלה שאת בעד הליונס בגלל משהו כזה.בטנקסגיבינג יש שלושה משחקים והליונס זו הקבוצה היחידה שאני אוהבת מאלו שמשחקות (אבל אני בעיקר בעדם כי יש לי מלא שחקנים שלהם בפנטזי)
אני גם לא זוכרת ששנאתי אותה. איכשהו זה הרושם שדילן קיבלה מזה שאמרתי לה שרק העונה הראשונה טובה והאחרות מיותרות.אני לא ממש זוכרת מה היה בעונה הזאת, נראה לי שכמו עדי גם אני חשבתי שהיא פחות טובה (אבל לא ברמה של לשנוא כמוה)
לגבי Legion אני זוכר שאת העונה הראשונה מאוד מאוד מאוד אהבתיאני גם לא זוכרת ששנאתי אותה. איכשהו זה הרושם שדילן קיבלה מזה שאמרתי לה שרק העונה הראשונה טובה והאחרות מיותרות.
אנ ילא ממש זוכרת פרטים, אני זוכרת בעיקר שפחות אהבתי בעונות 2-3 זה שהם התאהבו במוזרות שלהם על חשבון התוכן.לגבי Legion אני זוכר שאת העונה הראשונה מאוד מאוד מאוד אהבתי
את העונה השניה רק מאוד אהבתי
ואת העונה השלישית אהבתי בלי מאוד.
אני לא זוכר המון פרטים אבל
דייויד הוא כאילו הרע בעונה הזאת.
נכנסת דמות חדשה של מישהי שיכולה לחזור בזמן, אבל זה גורם להרבה בעיות, בין היתר יצורים מפחידים.
דייויד מפתה את הבחורה הזאת לכת שהוא הקים על מנת שתעזור לו. והיא עוזרת לו לחזור בזמן על מנת להרוג את פארוק (מלך הצללים שהיה הנבל בעונות הקודמות) בעבר.
הוא מוצא את פארוק ומתכוון להרוג אותו אבל אבא שלו משכנע אותו להגיע לפשרה עם פארוק שתמנע את זה שפארוק יכנס לגוף של דייויד כשהוא תינוק.
אז בעצם ההיסטוריה משתנה ככה שדייויד גדל באופן נורמלי יותר וכל האירועים של שלושת העונות שראינו לא קרו. שזה באופן כללי סוג סיום שאני לא אוהב, אבל זה הרגיש אפילו יותר גרוע.
עוד דברים שלא אהבתי זה שאיכשהו החליטו בעקבות סיום עונה 2 של הסדרה לא רק שדייויד הוא רע, אלא שאפשר לסמוך על פארוק, למרות שהוא הרג המון אנשים בעבר.
חוץ מזה גם ג'ין סמארט בקושי הופיעה בעונה הזאת.
זה האיחול הכי חשוב שאפשר לאחל לי אז תודה.אהה
בהצלחה בפנזטי
לאלא זו לא הייתה הצעה!את הצעת!
את הסרטים המוכרים שהיא הייתה בהם ויצאו לקולנוע ראיתי. זה את כל הנישתיים האלה שאף אחד לא שמע עליהם שאני צריכה להשלים.אה זהו הופתעתי לרגע שעוד לא ראית אותו אפילו אני ראיתי אותו עוד כשיצא.
אני גם מכירה את זה שאני חוזרת לסרטים שראיתי בשביל שחקן ספציפי שעכשיו אני בקטע שלו וצריכה להתמקד בו עכשיו חחחח
חח תודה על הססבר כי לא הייתי יודעת את זה. לא שמעתי אף פעם אף אחד שואל/אומר את זהwhat about the lions?
תמיד שמזכירים את הליונס זה המשפט שאני וג'ולס ישר תמיד אומרות.
זה קשור לשפץ ביתך, שמאוד אהבנו לצפות בה ביחד, המשפחה בסדרה היא מדטרויט ואוהדי הליונס ובאחד הפרקים המשפט הזה הפך לקוד ל "אני אוהב אותך".
היא בהחלט לא הטעם שלי.לקח לי זמן להבין למה את צופה בה. היא לא נראית כמו הטעם שלך.
הסדרה הזאת נמדדת מבחינתי בכמה שווה אוברי בכל עונה. ובעונה 3 היא הכי שווהאני לא ממש זוכרת מה היה בעונה הזאת, נראה לי שכמו עדי גם אני חשבתי שהיא פחות טובה (אבל לא ברמה של לשנוא כמוה)
לא. אין שום קשר. אין גם באמת דבר כזה שוק קטן ב-NFL.זה בגלל שהם קבוצה קטנה/משוק קטן (סיאטל בכלל נחשבים לשוק קטן או גדול? אין לי מושג)
בעיקרון בכל טנקסגיבינג יש 3 משחקים. אחד בבוקר, אחד בצהריים ומשחק פרייםטיים בערב. המשחק של הבוקר זה תמיד הליונס, המשחק של הצהריים זה תמיד הקאובויז והמשחק של הערב נבחר בהגרלה כל שנה. נגיד שנה שעבר הסיהוקס שיחקו מול סן פרנסיסקו.או שזה פשוט לפי לוח שידורים רנדומלי שכל פעם יוצא לקבוצות אחרות לשחק בחג ההודיה?
ממ כן ולא.אין לתוצאות במשחקים האלה השפעה על המיקום של הסיהוקס? אני חשבתי בהתחלה שאת בעד הליונס בגלל משהו כזה.
זה לא הרושם שקיבלתי. זה מה שכתבת בהודעות ישנות (שהייתי מקפיצה לך אבל את שונאת שאני עושה את זה)אני גם לא זוכרת ששנאתי אותה. איכשהו זה הרושם שדילן קיבלה מזה שאמרתי לה שרק העונה הראשונה טובה והאחרות מיותרות.
למה דווקא הליונס והקאובויז תמיד משחקות בטנקסגיבינג? הייתי מבינה אם היתה קבוצה שנקראת הנייטיב אמריקאנס ואז זה היה סימבולי לחג שזה שלהם ושל הקאובויז.בעיקרון בכל טנקסגיבינג יש 3 משחקים. אחד בבוקר, אחד בצהריים ומשחק פרייםטיים בערב. המשחק של הבוקר זה תמיד הליונס, המשחק של הצהריים זה תמיד הקאובויז והמשחק של הערב נבחר בהגרלה כל שנה. נגיד שנה שעבר הסיהוקס שיחקו מול סן פרנסיסקו.
אף אחד לא יודע לגבי הליונס למה. לגבי הקאובויז הם נחשבים "הקבוצה של אמריקה" מי נתן להם את הטייטל הזה ולמה, זה לא ברור אבל זה מה שקורה בפועל. ז"א שאם צריך פנים של קבוצה לייצג את ה-NFL ברחבי העולם אלו תמיד יהיו הקאובויז.למה דווקא הליונס והקאובויז תמיד משחקות בטנקסגיבינג? הייתי מבינה אם היתה קבוצה שנקראת הנייטיב אמריקאנס ואז זה היה סימבולי לחג שזה שלהם ושל הקאובויז.
חחחחחחחחח אוי מה יהיה עם העולם.אף אחד לא יודע לגבי הליונס למה. לגבי הקאובויז הם נחשבים "הקבוצה של אמריקה" מי נתן להם את הטייטל הזה ולמה, זה לא ברור אבל זה מה שקורה בפועל. ז"א שאם צריך פנים של קבוצה לייצג את ה-NFL ברחבי העולם אלו תמיד יהיו הקאובויז.
אגב, הייתה פעם קבוצה של וושינגטון (די סי. לא סטייט) שנקראה רד סקין והלוגו שלהם היה צי'ף אינדיאני ואז כל תנועת הווק החליטה שזה גזעני ודרשו מה-NFL לשנות את השם והלוגו של הקבוצה (אפילו שכל פעם ששאלו אינדיאנים אם הם נעלבו מהשם הם אמרו שלא וחלקם אפילו אהבו את זה כי הם הרגישו שזה הביא להם כבוד ולמעשה הם התעצבנו שכפו על הקבוצה לשנות את השם)
זה היה הלוגו שלהם פעם
ואחרי שנתיים שהם ניסו לחשוב על לוגו חלופי, זה הכי טוב שהם מצאו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.