Weekend's Watch לסופש של 28-30/11/2024 🥮

Lhuna3

Well-known member
רוחות רפאים UK - שני פרקי השבוע
דוקטור הו 2005 עונה 2 להמשיך
מתכוונת לנסות גם את הקומדיה החדשה של מייקל שור - Man on the Inside (נטפליקס) - סיימתי
סיינט דניס מדיקל - פרק 3

ספר: The Dreaming Void להמשיך.

dilly snake

Active member
נראה לי לא תהיה לי ברירה ולהמשיך עם סנגור במבחן כי אין כלום בגלל חג ההודיה.

פודקאסטים ביוטיוב(נראה לי רק סנדרסון שעלה אתמול במקום היום).

וספר.

LeAnnDyIan

Well-known member
היום האהוב עליי בשנה בו מקובל ללבוש ג׳רזי במקום בגדי חג, לאכול עד אובדן חושים ולצפות בפוטבול כל היום😍
אז כמובן שככה הולכת לבלות את היום שלי (גו ליונס!)
בסופ״ש אני מקווה לסיים את ליגיון. (אגב עדימון, אני מקווה שזה לא יגרום לך להשליך את הפליים שלי לפח, אבל שתדעי שבינתיים עונה 3 הכי פחות מעיקה לי😂 [אני יודעת ששנאת אותה])
ויש כמה סרטים של אוברי שרציתי לראות שיש בפיקוק אז כנראה אותם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך עונה 2 של דוקטור הו
להמשיך The Day of the Jackal
להמשיך עונה 2 של אבוט אלמנטרי בדיסני+
סדרה חדשה Man on the Inside בנטפליקס

פרקים שבועיים של:
קופה ראשית
Dune: Prophecy
(ראיתי כבר)
St. Denis Medical
High Potential (פרק של שבוע שעבר)
Brilliat Minds
The Franchise
(עדיין לא ראיתי את הפרק הראשון)
Georgie & Mandy’s First Marriage (אין השבוע)
Star Trek: Lower Decks
זהו זה
SNL

ייתכן שאת גלדיאטור 2 בקולנוע

כמה דברים בנטפליקס שאני שוקל להתחיל אחד מהם:
Terminator Zero, KAOS, What’s Next: The Future With Bill Gates, Arcane
וגם אולי הסרטים His Three Daughters, הביג ליבובסקי
אני גם מתכנן לראות את The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), My Old Ass
עוד אולי: Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), Rachel Bloom: Death, Let Me Do My Special
הפינגווין, The Day of the Jackal, Say Nothing, Interior Chinatown
יש גם סדרה מקסיקאית בשם No One Will Miss Us באמזון שמרגיש לי שהיה מתאים ל @snirf להמליץ לי עליה.

ופודקסטים
וספר(ים)
*התחלתי להקשיב לספר Project Hero באודיבל ואני מתקדם מאוד מהר ונהנה.

snirf

Active member
יש גם סדרה מקסיקאית בשם No One Will Miss Us באמזון שמרגיש לי שהיה מתאים ל @snirf להמליץ לי עליה.
ראיתי פרומו/התעניינתי מה הולך שם...ולא נראתה לי מספיק מעניינת, לכן לא נכללת ברשימת הצפייה המתוכננת שלי :-P:
אם תצפה ותעדכן אחרת- אשמח לשמוע

didalf

Well-known member
היום האהוב עליי בשנה בו מקובל ללבוש ג׳רזי במקום בגדי חג, לאכול עד אובדן חושים ולצפות בפוטבול כל היום😍
ווהו
למה ליונס מה קרה לסיהוקס???
בסופ״ש אני מקווה לסיים את ליגיון. (אגב עדימון, אני מקווה שזה לא יגרום לך להשליך את הפליים שלי לפח, אבל שתדעי שבינתיים עונה 3 הכי פחות מעיקה לי😂 [אני יודעת ששנאת אותה])
דווקא אני שמחה שאת מצליחה להנות מזה. אין סיבה שאני אשנא אותך על זה זאת לא סדרה מספיק קרובה לליבי וגם אם כן אני שמחה שאת מצליחה להנות גם אם אני פחות נהניתי מהעונה.
אם אני ארצה לזרוק את הפליים שלך לפח אני אמצא סיבות יותר טובות:-D

ויש כמה סרטים של אוברי שרציתי לראות שיש בפיקוק אז כנראה אותם.
נשארו לה סרטים שלא ראית?:-0:-D

*התחלתי להקשיב לספר Project Hero באודיבל ואני מתקדם מאוד מהר ונהנה.
אה יופי!

LeAnnDyIan

Well-known member
ווהו
למה ליונס מה קרה לסיהוקס???
הם לא משחקים היום חח.
בטנקסגיבינג יש שלושה משחקים והליונס זו הקבוצה היחידה שאני אוהבת מאלו שמשחקות (אבל אני בעיקר בעדם כי יש לי מלא שחקנים שלהם בפנטזי)
דווקא אני שמחה שאת מצליחה להנות מזה. אין סיבה שאני אשנא אותך על זה זאת לא סדרה מספיק קרובה לליבי וגם אם כן אני שמחה שאת מצליחה להנות גם אם אני פחות נהניתי מהעונה.
חח לא הייתי נסחפת להגדרות מפוצצות כמו ״נהנית״.
אני פשוט לא סובלת כמו שסבלתי בעונה הראשונה😅
אם אני ארצה לזרוק את הפליים שלך לפח אני אמצא סיבות יותר טובות:-D
חח RUDE את לא רשאית לזרוק את הפליים שלי לפח!!
נשארו לה סרטים שלא ראית?:-0:-D
האמת שכן, לא מעט. פשוט נתקעתי עם ליגיון יותר מידי זמן|חבול| אבל תכף אסיים ואוכל לעבור לדברים כיפים יותר.
יש גם את Happiest Season שבא לי לראות.
כי אומנם ראיתי אותו כשהוא יצא כי לברנדי היה שיר בסאונדטרק (ובכללי הסאונדטראק שווה) אבל אני צריכה לראות אותו שוב והפעם בשביל אוברי😅 וזה גם זמן מצוין כי זה סרט כריסמס:-]

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
הם לא משחקים היום חח.
בטנקסגיבינג יש שלושה משחקים והליונס זו הקבוצה היחידה שאני אוהבת מאלו שמשחקות (אבל אני בעיקר בעדם כי יש לי מלא שחקנים שלהם בפנטזי)
אהה
בהצלחה בפנזטי

חח לא הייתי נסחפת להגדרות מפוצצות כמו ״נהנית״.
אני פשוט לא סובלת כמו שסבלתי בעונה הראשונה😅
גם טוב
חח RUDE את לא רשאית לזרוק את הפליים שלי לפח!!
את הצעת!:-D

האמת שכן, לא מעט. פשוט נתקעתי עם ליגיון יותר מידי זמן|חבול| אבל תכף אסיים ואוכל לעבור לדברים כיפים יותר.
יש גם את Happiest Season שבא לי לראות.
כי אומנם ראיתי אותו כשהוא יצא כי לברנדי היה שיר בסאונדטרק (ובכללי הסאונדטראק שווה) אבל אני צריכה לראות אותו שוב והפעם בשביל אוברי😅 וזה גם זמן מצוין כי זה סרט כריסמס:-]
אה זהו הופתעתי לרגע שעוד לא ראית אותו אפילו אני ראיתי אותו עוד כשיצא.
אני גם מכירה את זה שאני חוזרת לסרטים שראיתי בשביל שחקן ספציפי שעכשיו אני בקטע שלו וצריכה להתמקד בו עכשיו חחחח:-D

Reutk

Active member
*התחלתי להקשיב לספר Project Hero באודיבל ואני מתקדם מאוד מהר ונהנה
אני שמחה שאתה נהנה.
אני בהתחלה דווקא פחות אהבתי את אודיו בוק, כי קודם קראתי את הספר (בעברית ואחר כך גם באנגלית) ורק אחרי כן הקשבתי לו באודיבל. לקח לי זמן להתרגל לקול של המספר כי הדמויות בקול שלו נשמעו לי הרבה יותר מבוגרים מבחורים בקולג'.
מה גרם לך להחליט להתחיל לשמוע ספרים באודיבל?

(גו ליונס!
what about the lions?
:-D :-D
תמיד שמזכירים את הליונס זה המשפט שאני וג'ולס ישר תמיד אומרות.
זה קשור לשפץ ביתך, שמאוד אהבנו לצפות בה ביחד, המשפחה בסדרה היא מדטרויט ואוהדי הליונס ובאחד הפרקים המשפט הזה הפך לקוד ל "אני אוהב אותך".

בסופ״ש אני מקווה לסיים את ליגיון. (אגב עדימון,
לקח לי זמן להבין למה את צופה בה. היא לא נראית כמו הטעם שלך.
אני מקווה שזה לא יגרום לך להשליך את הפליים שלי לפח, אבל שתדעי שבינתיים עונה 3 הכי פחות מעיקה לי😂 [אני יודעת ששנאת אותה])
אני לא ממש זוכרת מה היה בעונה הזאת, נראה לי שכמו עדי גם אני חשבתי שהיא פחות טובה (אבל לא ברמה של לשנוא כמוה)

הם לא משחקים היום חח.
זה בגלל שהם קבוצה קטנה/משוק קטן (סיאטל בכלל נחשבים לשוק קטן או גדול? אין לי מושג), או שזה פשוט לפי לוח שידורים רנדומלי שכל פעם יוצא לקבוצות אחרות לשחק בחג ההודיה?
אין לתוצאות במשחקים האלה השפעה על המיקום של הסיהוקס? אני חשבתי בהתחלה שאת בעד הליונס בגלל משהו כזה.

Reutk

Active member
התחלתי להקשיב לספר eric מהסדרה של עולם הדיסק
כמעט סיימתי לקרוא את הספר you deserve each other.
וחוץ משני אלה יש לי גם ספר של הלימודים לקריאה (בנושא המרתק מיסוי).

מה שאין לי בסופ"ש הזה, זה משחק של הספרס. כי משומה זה נראה להם הגיוני לא לשחק מיום רביעי עד יום ראשון |שפם|.

didalf

Well-known member
אני לא ממש זוכרת מה היה בעונה הזאת, נראה לי שכמו עדי גם אני חשבתי שהיא פחות טובה (אבל לא ברמה של לשנוא כמוה)
אני גם לא זוכרת ששנאתי אותה. איכשהו זה הרושם שדילן קיבלה מזה שאמרתי לה שרק העונה הראשונה טובה והאחרות מיותרות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני גם לא זוכרת ששנאתי אותה. איכשהו זה הרושם שדילן קיבלה מזה שאמרתי לה שרק העונה הראשונה טובה והאחרות מיותרות.
לגבי Legion אני זוכר שאת העונה הראשונה מאוד מאוד מאוד אהבתי
את העונה השניה רק מאוד אהבתי
ואת העונה השלישית אהבתי בלי מאוד.
אני לא זוכר המון פרטים אבל
דייויד הוא כאילו הרע בעונה הזאת.
נכנסת דמות חדשה של מישהי שיכולה לחזור בזמן, אבל זה גורם להרבה בעיות, בין היתר יצורים מפחידים.
דייויד מפתה את הבחורה הזאת לכת שהוא הקים על מנת שתעזור לו. והיא עוזרת לו לחזור בזמן על מנת להרוג את פארוק (מלך הצללים שהיה הנבל בעונות הקודמות) בעבר.
הוא מוצא את פארוק ומתכוון להרוג אותו אבל אבא שלו משכנע אותו להגיע לפשרה עם פארוק שתמנע את זה שפארוק יכנס לגוף של דייויד כשהוא תינוק.
אז בעצם ההיסטוריה משתנה ככה שדייויד גדל באופן נורמלי יותר וכל האירועים של שלושת העונות שראינו לא קרו. שזה באופן כללי סוג סיום שאני לא אוהב, אבל זה הרגיש אפילו יותר גרוע.

עוד דברים שלא אהבתי זה שאיכשהו החליטו בעקבות סיום עונה 2 של הסדרה לא רק שדייויד הוא רע, אלא שאפשר לסמוך על פארוק, למרות שהוא הרג המון אנשים בעבר.
חוץ מזה גם ג'ין סמארט בקושי הופיעה בעונה הזאת.

didalf

Well-known member
לגבי Legion אני זוכר שאת העונה הראשונה מאוד מאוד מאוד אהבתי
את העונה השניה רק מאוד אהבתי
ואת העונה השלישית אהבתי בלי מאוד.
אני לא זוכר המון פרטים אבל
דייויד הוא כאילו הרע בעונה הזאת.
נכנסת דמות חדשה של מישהי שיכולה לחזור בזמן, אבל זה גורם להרבה בעיות, בין היתר יצורים מפחידים.
דייויד מפתה את הבחורה הזאת לכת שהוא הקים על מנת שתעזור לו. והיא עוזרת לו לחזור בזמן על מנת להרוג את פארוק (מלך הצללים שהיה הנבל בעונות הקודמות) בעבר.
הוא מוצא את פארוק ומתכוון להרוג אותו אבל אבא שלו משכנע אותו להגיע לפשרה עם פארוק שתמנע את זה שפארוק יכנס לגוף של דייויד כשהוא תינוק.
אז בעצם ההיסטוריה משתנה ככה שדייויד גדל באופן נורמלי יותר וכל האירועים של שלושת העונות שראינו לא קרו. שזה באופן כללי סוג סיום שאני לא אוהב, אבל זה הרגיש אפילו יותר גרוע.

עוד דברים שלא אהבתי זה שאיכשהו החליטו בעקבות סיום עונה 2 של הסדרה לא רק שדייויד הוא רע, אלא שאפשר לסמוך על פארוק, למרות שהוא הרג המון אנשים בעבר.
חוץ מזה גם ג'ין סמארט בקושי הופיעה בעונה הזאת.
אנ ילא ממש זוכרת פרטים, אני זוכרת בעיקר שפחות אהבתי בעונות 2-3 זה שהם התאהבו במוזרות שלהם על חשבון התוכן.
בעונה הראשונה הייתה עלילה מספיק חזקה שהמוזרות הכללית הוסיפה לה. אחכ זה כבר היה סתם מוזר בלי עלילה מספיק טובה להחזיק את זה. סתם ניסו להיות הזויים ומיוחדים.

LeAnnDylan

Well-known member
אהה
בהצלחה בפנזטי
זה האיחול הכי חשוב שאפשר לאחל לי אז תודה.
לאלא זו לא הייתה הצעה!
אה זהו הופתעתי לרגע שעוד לא ראית אותו אפילו אני ראיתי אותו עוד כשיצא.
אני גם מכירה את זה שאני חוזרת לסרטים שראיתי בשביל שחקן ספציפי שעכשיו אני בקטע שלו וצריכה להתמקד בו עכשיו חחחח:-D
את הסרטים המוכרים שהיא הייתה בהם ויצאו לקולנוע ראיתי. זה את כל הנישתיים האלה שאף אחד לא שמע עליהם שאני צריכה להשלים.
what about the lions?
:-D :-D
תמיד שמזכירים את הליונס זה המשפט שאני וג'ולס ישר תמיד אומרות.
זה קשור לשפץ ביתך, שמאוד אהבנו לצפות בה ביחד, המשפחה בסדרה היא מדטרויט ואוהדי הליונס ובאחד הפרקים המשפט הזה הפך לקוד ל "אני אוהב אותך".
חח תודה על הססבר כי לא הייתי יודעת את זה. לא שמעתי אף פעם אף אחד שואל/אומר את זה:-D
לקח לי זמן להבין למה את צופה בה. היא לא נראית כמו הטעם שלך.
היא בהחלט לא הטעם שלי.
אבל אז יש גיפים כאלה ואני מאוהבת:-D|מאוהב|

הסדרה הזאת נמדדת מבחינתי בכמה שווה אוברי בכל עונה. ובעונה 3 היא הכי שווה:-D
זה בגלל שהם קבוצה קטנה/משוק קטן (סיאטל בכלל נחשבים לשוק קטן או גדול? אין לי מושג)
לא. אין שום קשר. אין גם באמת דבר כזה שוק קטן ב-NFL.
או שזה פשוט לפי לוח שידורים רנדומלי שכל פעם יוצא לקבוצות אחרות לשחק בחג ההודיה?
בעיקרון בכל טנקסגיבינג יש 3 משחקים. אחד בבוקר, אחד בצהריים ומשחק פרייםטיים בערב. המשחק של הבוקר זה תמיד הליונס, המשחק של הצהריים זה תמיד הקאובויז והמשחק של הערב נבחר בהגרלה כל שנה. נגיד שנה שעבר הסיהוקס שיחקו מול סן פרנסיסקו.
אין לתוצאות במשחקים האלה השפעה על המיקום של הסיהוקס? אני חשבתי בהתחלה שאת בעד הליונס בגלל משהו כזה.
ממ כן ולא.
בעיקרון הסיהוקס די גרועים השנה. אנחנו אומנם מקום ראשון בבית אבל הבית שלנו די חלש השנה אז זה לא אומר הרבה. בעיקרון אם אנחנו לא לוקחים את הבית אין לנו סיכוי להגיע לפלייאוף אז שאר הקבוצות לא באמת משפיעות עלינו. אנחנו פשוט צריכים לנצח את הבית שלנו (סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס ואריזונה)
לא שזה באמת משנה אם נגיע לפלייאוף, אנחנו כנראה נעוף כבר במשחק הראשון. זה בעיקר יהיה ניצחון לצוות המאמנים החדש שלנו, אבל עדין יש להם הרבה עבודה.
את צודקת בזה שאני תמיד בעד קבוצות שמשחקות נגד קבוצות מהבית שלנו. ככה נגיד שבוע שעבר הייתי בעד גרין ביי ופילדלפיה למרות שאני שונאת את שתיהן:-D אבל יש גם קבוצות שאני פשוט אוהבת לצפות בהן משחקות כי הן כיפיות ואני אוהבת את השחקנים שלהם. דטריוט ולוס אנג'לס (הקבוצה השניה, לא הפויה שאיתנו בבית) הן הקבוצות האחרות שאני אוהבת אחרי הסיהוקס.
זה לא הרושם שקיבלתי. זה מה שכתבת בהודעות ישנות (שהייתי מקפיצה לך אבל את שונאת שאני עושה את זה|שפם|)

Lhuna3

Well-known member
בעיקרון בכל טנקסגיבינג יש 3 משחקים. אחד בבוקר, אחד בצהריים ומשחק פרייםטיים בערב. המשחק של הבוקר זה תמיד הליונס, המשחק של הצהריים זה תמיד הקאובויז והמשחק של הערב נבחר בהגרלה כל שנה. נגיד שנה שעבר הסיהוקס שיחקו מול סן פרנסיסקו.
למה דווקא הליונס והקאובויז תמיד משחקות בטנקסגיבינג? הייתי מבינה אם היתה קבוצה שנקראת הנייטיב אמריקאנס ואז זה היה סימבולי לחג שזה שלהם ושל הקאובויז.

LeAnnDylan

Well-known member
למה דווקא הליונס והקאובויז תמיד משחקות בטנקסגיבינג? הייתי מבינה אם היתה קבוצה שנקראת הנייטיב אמריקאנס ואז זה היה סימבולי לחג שזה שלהם ושל הקאובויז.
אף אחד לא יודע לגבי הליונס למה. לגבי הקאובויז הם נחשבים "הקבוצה של אמריקה" מי נתן להם את הטייטל הזה ולמה, זה לא ברור אבל זה מה שקורה בפועל. ז"א שאם צריך פנים של קבוצה לייצג את ה-NFL ברחבי העולם אלו תמיד יהיו הקאובויז.

אגב, הייתה פעם קבוצה של וושינגטון (די סי. לא סטייט) שנקראה רד סקין והלוגו שלהם היה צי'ף אינדיאני ואז כל תנועת הווק החליטה שזה גזעני ודרשו מה-NFL לשנות את השם והלוגו של הקבוצה (אפילו שכל פעם ששאלו אינדיאנים אם הם נעלבו מהשם הם אמרו שלא וחלקם אפילו אהבו את זה כי הם הרגישו שזה הביא להם כבוד ולמעשה הם התעצבנו שכפו על הקבוצה לשנות את השם)

זה היה הלוגו שלהם פעם

ואחרי שנתיים שהם ניסו לחשוב על לוגו חלופי, זה הכי טוב שהם מצאו|פנים|

Lhuna3

Well-known member
אף אחד לא יודע לגבי הליונס למה. לגבי הקאובויז הם נחשבים "הקבוצה של אמריקה" מי נתן להם את הטייטל הזה ולמה, זה לא ברור אבל זה מה שקורה בפועל. ז"א שאם צריך פנים של קבוצה לייצג את ה-NFL ברחבי העולם אלו תמיד יהיו הקאובויז.

אגב, הייתה פעם קבוצה של וושינגטון (די סי. לא סטייט) שנקראה רד סקין והלוגו שלהם היה צי'ף אינדיאני ואז כל תנועת הווק החליטה שזה גזעני ודרשו מה-NFL לשנות את השם והלוגו של הקבוצה (אפילו שכל פעם ששאלו אינדיאנים אם הם נעלבו מהשם הם אמרו שלא וחלקם אפילו אהבו את זה כי הם הרגישו שזה הביא להם כבוד ולמעשה הם התעצבנו שכפו על הקבוצה לשנות את השם)

זה היה הלוגו שלהם פעם

ואחרי שנתיים שהם ניסו לחשוב על לוגו חלופי, זה הכי טוב שהם מצאו|פנים|
|פנים| חחחחחחחחח אוי מה יהיה עם העולם.

למעלה