Weekend's Watch לסופש של 29-31/08/2024 🇦🇱 🦅

טוני החתול

Well-known member
מנהל
להמשיך עם עונה 5 של פארגו
להמשיך עונה 3 של מופע שנות ה90
להמשיך עונה 1 של דוקטור הו (2005)

פרקים שבועיים של:
שר הטבעות: טבעות הכוח - מתחילה עונה 2 עם שלושה פרקים אבל גם צריך לראות ריקאפים וכנראה שני פרקים אחרונים של עונה קודמת.
Rykter
טיפול לילי
(פרק סיום, ראיתי ממש עכשיו) - סדרה מעולה.
מי זאת?

כמה דברים בנטפליקס שאני שוקל להתחיל אחד מהם:
Terminator Zero, KAOS, Supacell
אולי משהו אחר שיצוץ לי חשק אליו

וספר

Lhuna3

Well-known member
Ghosts (uk) |מאוהב| פרקים 7-8 עונה 2 פרקים 1-2 כי מסתבר שזה רק 6 פרקים בעונה.
דוקטור הו 2005 פרק 2 (אולי גם 3, איך שניק ירצה)

ויש מצב שבא לי לנסות סופסוף את המגן. אז אולי.

רשימת השאיפות למתישהו:
קליידוסקופ (נטפליקס)
בלואי
המגן
דדווד
צפיה חוזרת: דוקטור הו העונות של דר' 10 ו-11 (אולי גם 9), ברוקלין 99, אחוזת דאונטון.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member

dilly snake

Active member
נראה לי קצת אולימפיאדה אם יהיה משהו מעניין ודיי זהו.

פודקאסטים ביוטיוב.

וספר(באנגלית, שיושב אצלי בבית כבר שנתיים).

snirf

Active member
במהלך השבוע צפיתי ב:
|טי-וי|רוקדים עם כוכבים
|טי-וי|משחקי השף
|טי-וי|מי זאת-
הפרק השבועי
|טי-וי|בטי המכוערת- סיימתי
|טי-וי|טיפול לילי- פרק אחרון
|טי-וי|התעשייה3- התחלתי
|נטפליקס|התאונה

LeR@nch

Well-known member
אנג׳ל, אחיות רעות, רוחות רפאים בריטניה, המירוץ למיליון, מה שתגידו.

didalf

Well-known member
הצגה. המחזמר המקורי מהניינטיז עם השירים והשחקנים המקוריים (חוץ מתום אבני כי הוא כמעט בן 40).
@Lhuna3 הפרצוף המופתע הוא כי לא ידעת שחידשו את זה, לא ידעת שקיים מחזמר אייקוני כזה, או מזה שהלכתי להצגת ילדים?:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אין פוטבול השבוע כי מסתבר שלפני שמתחילים עונה הם צריכים יום חופש|שפם|
אז במקום נלך לסרט. יש שלושה שאנחנו רוצים לראות- City of Dreams, Slingshot ו-Blink Twice.
אחד בטוח נצליח לראות הסופ״ש (אני הכי רוצה את זה עם תומר קאפון), את השנים האחרים אולי במהלך השבוע שיש סרט ב-$5.

חוץ מזה ברגיל - Fringe לחדר כושר בבוקר (למרות שאני תכף מגיעה לעונה 5😢)
ובערב - Person of Interest (שכנראה הספקתי להציק לסהר מספיק לגבי זה, שהוא ״הסכים״ לראות את זה. וכל מה שהייתי צריכה לעשות זה לקנות את כל העונות בפריים וידאו ולתת לו את הסיסמה שלי כדי שיראה כי הוא לא מוכן לפנות לדודים|שפם| [חסר לו שהוא לא #טים_קוקו_פאפס אחרי זה. זה הסוף שלו|שפם|] מחיר קטן לשלם [$130] בשביל לדעת מי החברים האמיתיים שלך:-D)

dory30

Well-known member
לכל השבוע: הסרט היטמן (לאחרונה אני חוזר לסרטים שראיתי בעבר, כמו מבצע סבתא וחכם בלילה).

בהמשך השבוע: המרדף, המפקדת עונה 3, הייתי מתה, מבטלים את דגלאס (סדרה מעולה של סטיבן מופאט, יוצר זיווגים שרלוק וד"ר הו- אני מכיר רק את שתי הראשונות), הסדרה הזוג המושלם בנטפליקס (בכיכובם של ניקול קידמן, ליב שרייבר ועוד). גם תקציר של מכבי ת"א בכדורגל מול מכבי פ"ת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@Lhuna3 הפרצוף המופתע הוא כי לא ידעת שחידשו את זה, לא ידעת שקיים מחזמר אייקוני כזה, או מזה שהלכתי להצגת ילדים?:-D
אני בהחלט הייתי מופתע לשמוע שהלכת לראות הצגת ילדים.
אבל זה גרם לכך שהייתי פחות מופתע עכשיו כשקראתי שגם הפשוטע הלכה לראות את ההצגה. אולי הייתם שם ביחד.
הוא גם היה לאחרונה במופע של טיילור סוויפט אז אתם ממש אותו בן אדם.

didalf

Well-known member
אני בהחלט הייתי מופתע לשמוע שהלכת לראות הצגת ילדים.
אני גדלתי על הקלטת הזאת אני יודעת את כל השירים בעל פה זה יותר בשבילי מאשר הילדים הפרחחים האלה!
בהתחלה שמעתי על זה והתבאסתי שאין לי איזה אחיין לגרור ואז חברה אמרה לי שהיא הלכה ויש מלא מילנאלים נוסטלגים שם בלי ילדים אז אמרתי לאחותי בואי הולכים לא צריך ילד:-D
באמת היו מלא צעירים בלי ילדים חחח. וגם הורים שנהנו יותר מהילדים:-D
אבל זה גרם לכך שהייתי פחות מופתע עכשיו כשקראתי שגם הפשוטע הלכה לראות את ההצגה. אולי הייתם שם ביחד.
חחחח ראיתי עכשיו איזה מלך הוא:-D
אולי באמת. היו שתי הצגות היום.
הוא גם היה לאחרונה במופע של טיילור סוויפט אז אתם ממש אותו בן אדם.
יש לו טעם טוב מה לעשות?

למעלה