wei ni hao!

guanyin

New member
wei ni hao!

טוב שעומרי אמר לי, אז גילית את הפורום החדש הזה. אז זיהיתי את אמור וייסליה (איך היה בהונג קונג? שם הבנות שומרות על החתולים המתים מתחת לבית שחי?), ואפילו את תעתועימוס? יש עוד מישהוא? ומי אני (רמז - בפורום של ברק אני בעל חיים, אבל שאפילו הסינים לא אוכלים, או לפחות אני מקווה שלא)??? ומה פתאום עוד פורום של ישראלים באסיה? (לא שיש לי משהוא נגד זה - כל המרבה הרי זה משובח!) את משמעות השם לא צריך להסביר, נכון? ואם כן - אז תפתחו גוגל for cao's sake!!! ולשאלה הרגילה: יש כאן מישהוא מקונמינג? יש כאן סטודנטים לסינית בסין? (טאיוון זאת פלנטה אחרת, אני אפילו לא מנסה). בכל מקרה - בהצלחה לפורום, ולכל דייריו! נונג אר (השם בסינית)

אMור

New member
NI HAO גבר גבר...

וואלה - לא מזהה... אבל 没问题...
אני בטוח שיש מלא סטודנטים לסינית בסין, והבנתי שבארץ הקטע הסיני מאוד IN...אין לי מושג למה... הם בטח יטפטפו לכאן עם הזמן... איך לחזור ללימודים - ומה עשית בחופש? (יכול להיות שאני יודע ויוצא
, אבל נקווה שלא...) ואיך בדיוק זיהית את תעתועימוס? בטח בגלל הארטיק שעועית...
אגב- הפניה להקמת הפורום בתפוז נעשתה עוד לפני שהיה קיים אפילו אחד כזה, ואושרה ע"י תפוז רק בימים האחרונים...

guanyin

New member
טוב, לא באתי הטענות

ואני בכלל גברת גברת, אל תעליב!
ואני בכלל עדיין ביי-סה-ליה החמממממממממהההההה!!!!!!!!!!! (וגם סיימתי ללמוד, לפחות בארץ. סין זה סתם תחביב מטורף) באמת לא זיהית? וכן - הארטיק הסגיר את תעתועים... קטעים... יש עוד אנשים מוכרים?

Manty

New member
תתפלאי, אבל

לא כולם פה מסין, או דוברי סינית, וואקאטה?! ארשאי מאסה

guanyin

New member
סומאמיסן

אבל יפנית היא לא הצד החזק שלי (בלשון המעטה)... הלוואי והיתה. בכל מקרה - יש בפורום הזה נוכחות סינית די חזקה, אז צפוי שגם השפה תגיע מתישהוא... ועכשיו תורך - מה אמרת?

guanyin

New member
זה היה

משהו בסגנון של היי שלום! בטון מאנפף ומעצבן כמו שרק פרחות סיניות יכולות לענות לו בטלפון.

A Wang

New member
את קיפודה

ואכלתי קיפוד ים לפני שבועיים דוחה!!

למעלה