welcome הקאשוח!!!

welcome הקאשוח!!!

דוד חזר! אמרתי לכם לא לשכוח אותו! אץם לא הקשבתם לי...בעצם לא היה פה אף אחד שלא יקשיב לי אבל בו נתעלם מזהP: בזמן שלא היית פה אני הפכתי לאלוהים של הפורום,אתה יכול להמשיך להיות המלך שלנו,אבל עכשיו שאני אלוהים זה ישאיר את רעות (הגולשת חוץ ממני היחידה ועבד המין שלי) מאוד מבולבלת ברוך הבא! התגעגענו ואיך היה בחיל רגלי?

שישגז פגז אחי!!

טוב לראות אותך, אלוהים! הייתי רוצה... משאלה קטנה, אלוהים, יש מצב אתה מוציא אותי מהצבא כפרע? חח. המלך? חח איזה מאמי אתה! פשוט קושמוש! חח. היה פה מי שהקשיב לך-הנהלת הפורומים חח! [בדיחת השנה, הא?]

ואלו מילותי ספר הומור פרק 3 פס' ז'-יא'

ז'-וילך הקאשוח אל הגינה,וייקח משם את הנמלה,ויאמר לך אל הנמלה עצל. ח'-ויקשור את הנמלה לרצועה,וייקרא לנמלה ויקרא בארני שמה,על שם שוורודה נמלה זו היא ככל שאר הנמלים ט'-ויילך עם בארני בקשורה לרצועה לצוואר ויספר על חית מחמדו החדשה לקבן,והקבן לא ישתכנע מסיפורו של הקשוח י'-ויעמוד הקשוח על שולחן הקבן ויאמר הקשוח את הקינה הזו על גב' אלקרסו על מנת להראות לקבן את מידת שפיותו: נון יוד ריש נון-כל אחד מקבל זיון! אפילו חיים השרת,אז מה אם הוא דגנרט? וגם אם אתה היפוטנט,כמו אבא של נינט כל אחד לכוס נכנס,היי כברת אלקרס ואז אבי השמן יפסיק כבר לאונן וכל ילד וילדה יידע שנירן הכי זולה יא'-וימהר הקבן לאימו של אבי (גב' אלרסו) מכיוון שזהו ה"שנקל נייט" הידוע לתפארת וירשום לדוד פתור מצה"ל על כל סיבה שרק יחשוק נפשו נו באמת,זה רשום בספר! איטס אול אין דה בוק!

תקים לול תרנגלות הודו..

זה ימלא לך את היום בצורה פנטסטית. ומה רע בצבא? מה טוב בצבא?? כשתתגייס תבין. זה כמו לנסות להקים 10 לולים כנ``ל ;)

תקים לול תרנגלות הודו..

זה ימלא לך את היום בצורה פנטסטית. ומה רע בצבא? מה טוב בצבא?? כשתתגייס תבין. זה כמו לנסות להקים 10 לולים כנ``ל ;)

Reut E

New member
יאללה גם אתה מתגייס עוד מעט לא?

קיצר אני רוצה שתזכור משהו חשוב שילווה אותך כל השירות הצבאי... 1 קפה 2 סוכר!!!!!!! ויוה לה פקיד

Reut E

New member
למי קראת עבד מין?

אמא של אבי היא העבד מין שלך, ראיתי אותה היום עובדת בצומת ואני באמת מבולבלת

הופה! מישהו מתעסק עם חברה שלי!

הלו הלו הלו! מה`זה נראה לך?? פה איזה בית זנו*ת??? את יודע עם מי`ש`ך עשקק????????????????????(נשימה ארוכה)?????????????

Reut E

New member
חחחח

שרגא צריך כלבה בשביל עצמו ומהר שמעתי שאמא של אבי התגייסה לעוקץ בתור כלבה, שרגא היא כולה שלך! (שרגא מתגייס לעוקץ)

למעלה