well...

well...

אולי ההודעה שלי קצת ארוכה...תקראו אותה בכל זאת!!! בגלל שאני רואה שכל חצי שנייה משתנה הקישור ה-"שווה" בראש הפורום, אז מתחשק לי לספק לעולם משהו שווה לשים שם, ושזה יחזיק יותר משניה. לכן, אי לכך, ובהתאם לזאת, כל אחד יכתוב את הפעולה שהוא ה-כ-י נהנה בה בכל השנים שלו בצופים. אני אתחיל- הזמן-מחנ"ק 2001, הנהגת מרכז. מעבירות הפעולה-שתי ילדות מהגדוד שלנו (?!). הפעולה-זו הייתה פעולת ילדות, התחלקנו לשתי קבוצות, והתנדבו שני חניכים מכל קבוצה, כל ילד קיבל חיתול, והוא היה צריך ללכת להרטיב את החיתול, אח"כ הכריחו אותם לשים עליהם את החיתול הרטוב, ולרדוף אחד אחרי השני, תוך כדי ניסיון להוציא את החיתול הרטוב אחד לשני. אז אחד מהילדים היה הילד הכי פדחן בהיסטוריה, והילדה השניה רודפת אחריו, והוא בורח לשבטים אחרים עם החיתול הרטוב (כשאנשים רואים אותו!), ובסוף הוא נפל על החיתול וכל המים נדבקו לו למכנסיים וזה היה כזה מצחיק!!!
אח"כ כל ילד היה צריך להאכיל את החבר שלו בגרבר, והיה תחרות שתיית מיץ פטל מבקבוק, והכי מגניב (עד לאותו רגע) היה שהילדות התקשרו לכל אחד הבייתה בלי ידיעתו, וביררו עליו משהו מפדח מהילדות, ואז הן המציאו עוד משפט שקר על כל ילד, והקבוצה השנייה היתה צריכה לדעת מה שקר ומה אמת וזה היה כ-ז-ה מצחייייייייק!!!
על כל משחק הקבוצה המנצחת קיבלה בלון מים, ובסוף כולם היו צריכים לזרוק את הבלוני מים על הקבוצה השנייה וזה היה כיף!!! ובתור מושמוש\צ´ופר או איך שלא תקראו לזה, הביאו לכל ילד מוצץ ואז הסתובבנו עם זה כל המחנה קיץ, ושרנו "אתגר-פיצוצים, אתגר-מוצצים!!!" (עם מוזיקה)וזה היה הפעולה הכי כיפית אי פעם...אפילו שזה לא מדריכים עשו לנו אותה!
ענת

anat113

New member
שאלה קשה.....

אבל אני חושבת שהפעולה הכי טובה שהייתה לי (או לפכות שאני זוכרת...) הייתה בכיתה ז´ שהמדיכה ציירה לנו את מפת העולם, התחלקנו לשתי קבוצות, ועברנו ארץ ארץ, ועשינו פעילות כל שהיא שכשורה לארץ,נגיד באנטרטיקה- היא הביאה לנו שני גושי קרח גדולים, והקבוצה שמסרה יותר פעמים את הקרח ניצחה, או נגיד בברזיל (שהייתה האלופה בכדור-רגל) שיחקנו כדור-רגל. וככה עשינו איזה 7,8 מדינות והיה ממש פ33ה.... ענת

פירחוש

New member
אוי ואבוי!!

זה ממש מזכיר לי פעולה שנו לפני שנתיים (בכיתה ו) היתה לנו מדריכה ממש ממש מפגרת כזאת שאין לה חיים והיה לנו ממש משעמם בפעולות שלה... רוצים לדעת למה... מהסיבה הפשוטה שהיו לךה פעולות מוזרות... משום מה.. יום אחד היא החליטה שאנחנו צריכים ללמוד על מסעות קולומבוס... היא הכינה לנו מפה.. ועברנו את כל הנקודות שקולומבוס עבר בהן.. שזה עומר כל שני סנטימטר היה לנו כמה שאלטות על המקום הזזה...... אתם יכולים להגיד, טוב בסדר אז היה להם פעולה אחת משעממת. אבל הבעיה היא שזה היה 4 פעולות בערך.. זה היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מ-ש-ע-מ-ם... אין, אין פשוט שיעמום טוטאלי!! כיתה ו היתה השנה הכי גרועה של בצופים.. לא באנו לשום פעולה במשך חצי שנה ובסוף הלכנו למחנה קיץ.. והכרנו את החברים הכי טובים שלנו מכל ההנהגה!! שבט בן יהודה -אבן יהודה המתוקים!! הצרה הכי גדולה זה שאחרי שחשבנו שנפתרנו מהמדריכה המשעממת הזאת עם הפעולות הנוראיות הזאת היא באה לרשגד אותנו ב-ז.... שנתיים שלמות היינו תקועים איתה.. היא דיי שנאה אותנו (למרות שהיא מכחישה) ואנחנו שנאנו אותה.. כל דבר שאמרנו לה היא הייתה אומרת כן כן כן יופי.. ובסדש.. ושטויות כאלה!! היום היא מרכזת צעירה..
אוייי... היא הייתה מדריכה ממש נוראה..!! לוב יו אול!!! מצטערת שגלשתי מהנושא קצת... צ´או.. נטע!!
וזהו!!

אני יודעת שזה מאוד קשה...

אבל אם תתאמצו קצת, אם זה לא יותר מדי בשבילכם, תגיבו!!!!!!!!!!!

אויש אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קרה?! אף פעם לא היו לכם פעולות שוות?!?!?!?!? אם אתם רוצים, אתם יכולים לספר גם על פעולות גרועות, או סתם פעולות שאתם זוכרים!!!! "...tell me about it"

למעלה