Wer'e Going Back To School & That's SO Cool

Wer'e Going Back To School & That's SO Cool

|הדגשNOT
אז אני אמנם לא חוזרת חזרה לבית הספר[כן,סיימתי בקיץ] אבל אתם ביום שלישי תצעדו לעבר השער יחד עם עוד מאות ילדים שבאופן מרגיז התלבשו בדיוק כמוכם
לאיזו כיתה אתם עולים?
הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה?
מתרגשים לחזור לבית הספר?
איך עבר החופש?
מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות?
המקצוע האהוב בבית הספר:
המקצוע השנוא בבית הספר:
קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]?
המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש:
המורה שהתגעגעתם אליו\אליה:
קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה?
קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו?
הבטחה לשנת הלימודים הקרובה:
החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע: אני רוצה לאחל לכולכם שנת לימודים פורייה ומלאה בהצלחות! תלמדו טוב,כי זה באמת חשוב,לא סתם אומרים לכם את זה כל הזמן

Shai C

New member
אני D:

לאיזו כיתה אתם עולים? ט' הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? ממ ממוצע חוץ ממתמטיקה = נכשל מתרגשים לחזור לבית הספר?חחחח לא ממש איך עבר החופש?מהר מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות?אשמח ביותר לעוד כמה שבועות המקצוע האהוב בבית הספר:אנגלית המקצוע השנוא בבית הספר:מתמטיקה קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]?יש לי תיק צד גדול כזה שחור מהוואלמארט... המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש:למתמטיקה המורה שהתגעגעתם אליו\אליה:
קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה?קניתי יומן האנה מונטנה ספיראלה D: קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו?היומן P: הבטחה לשנת הלימודים הקרובה:עובר המתמטיקה החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע:הגדול.

ICE Group

New member
../images/Emo26.gif

לאיזו כיתה אתם עולים? ח' הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? כן מתרגשים לחזור לבית הספר? לא איך עבר החופש? מהיר מדי מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות? הייתי שמח לעוד שנה
המקצוע האהוב בבית הספר: מחשבים המקצוע השנוא בבית הספר: ספורט קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]? לא המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש: המורה המפחיד למת' המורה שהתגעגעתם אליו\אליה: המורה להיסטוריה קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה? עט ^^ קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו? חח עוד לא הבטחה לשנת הלימודים הקרובה: להחזיר את הממוצע שלי בהיסטוריה ל130 ^^ החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע: הגדול

shir Lansiani

New member
:)

לאיזו כיתה אתם עולים?ח'
הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה?לא
מתרגשים לחזור לבית הספר?לא ממש
איך עבר החופש?סבבה
מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות?עוד כמה שבועות או אפילו חודשיים נוספים היו עושים את העבודה
המקצוע האהוב בבית הספר:ישמע מוזר אבל היסטוריה
המקצוע השנוא בבית הספר:מתמטיקה ברור!!!תראו לי ילד שלא שונא מתמטיקה
קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]?
המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש:המורה לגיאוגרפיה,המורה לספורט והמורה לערבית....
המורה שהתגעגעתם אליו\אליה:המחנך שלי סאם=]
קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה?מחברת שורות
קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו?לא
הבטחה לשנת הלימודים הקרובה:להוציא ציונים טובים
החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע:סוכות

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo235.gifאאאאני :)

לאיזו כיתה אתם עולים?י''א
הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה?ממוצעת כזאת חח
מתרגשים לחזור לבית הספר?כן..
בהתחלה זה כיף
ואז זה נהיה מעיק שוב
איך עבר החופש?האמת יולי עבר לי לאט, חוויתי מלא דברים והיה מגניב לגמרי..אוגוסט טס :(
מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות?הייתי שמחה לעוד שבוע רק בשביל להמשיך בעבודה
ממש כיף.
המקצוע האהוב בבית הספר:מקצועות הומניים בעיקר - תנ''ך, ספרות, מחשבת ישראל, אנגלית.
המקצוע השנוא בבית הספר:מת' :S
קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]?קניתי שנה שעברה, אס השנה לא. אולי בהמשך :)
המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש:הרבה..|: רוב המורות\מורים שם מגעילים
המורה שהתגעגעתם אליו\אליה:המורה שלי מהחטיבה
והמחנך שלי משנה שעברה :)
קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה?כןן!
מחברת ממש יפה. רציתי יומן אבל בסוף לא..אולי זה כי אני בת 16 וחצי
אז מחברת מספיקה. :)
קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו?^
הבטחה לשנת הלימודים הקרובה:אני הולכת להתכונן ממש(!) טוב לבגרויות\מגנים\מבחנים!
החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע:כל חופש שיבוא זה טוב D: שנה טובה כולם

עונה D:

לאיזו כיתה אתם עולים? ט'
הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? ככה ככה.. P:
מתרגשים לחזור לבית הספר? כן!!
איך עבר החופש? היה די מוזר והרבה דברים קרו.. אבל לפחות הרווחתי 700 שקל..
מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות? מיציתי, מיציתי!
המקצוע האהוב בבית הספר: אממ.. כל שנה המערכת משתנה.. אז לא יודעת..
המקצוע השנוא בבית הספר: אני לא לוקחת מקצועות שאני לא אוהבת P:
קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]? לא, אבל אני יודעת מה אני רוצה ואני יזמין מחו''ל ^^
המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש: סנדרה..
המורה שהתגעגעתם אליו\אליה: המזכירה, שהם
קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה? לא.. חבל
קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו? עוד לא..חחח
הבטחה לשנת הלימודים הקרובה: להשתדל ללמוד יותר טוב
החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע:כל חופש.. רגע! לא.. אני מחכה ליום כיפור כי יהיו לי 4 ימים עם בית ריק! חוץ מאחותי אבל אני רגילה לשמונה אנשים בבית אז זה יהיה מגניב!

:]

לאיזו כיתה אתם עולים? ט' הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? בערך >< מתרגשים לחזור לבית הספר? לא ממש איך עבר החופש? נחמד מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות? הייתי שמחה לעוד כמה שבועות המקצוע האהוב בבית הספר: הממ... אנגלית^^ המקצוע השנוא בבית הספר: מתמטיקה >< קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]? הממ.. לאXD המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש: אורנית זלמן (המחנכת שלי שנה שעברה ובתקווה שלא השנה והמורה שלי למתמטיקה) המורה שהתגעגעתם אליו\אליה: הממ.. המורה להיסטוריהXDDD קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה? לא >< קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו? יומן של הלו קיטי XDD הבטחה לשנת הלימודים הקרובה: ממוצע 80 XD החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע: הממ...ראש השנה ואח"כ כיפור ואז סופסוף סוכווותת

עונה

לאיזו כיתה אתם עולים? י"א הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? חחח בערך מתרגשים לחזור לבית הספר? לאאאאאאאאאאאאאאאא
איך עבר החופש? ממש נחמד מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות? ברור שהיתי שמחה המקצוע האהוב בבית הספר: אמנות המקצוע השנוא בבית הספר: שאני אפתח רשימה? מת' אני חושבת קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]? לא איזה, מה אני אריסון המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש: חחח המורה לספורט
המורה שהתגעגעתם אליו\אליה: להיסטוריה ותנ"ך של שנה שעברה קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה? קניתי קלסר אבל הבאתי אותו לאחותי הקטנה כי היא היתה צריכה את זה יותר ממני
קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו? לא.. אבל אני ממש רוצה כבר להתחיל לשפץ את היומן
הבטחה לשנת הלימודים הקרובה: להתכונן למבחנים. החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע: סוכות

orpaz14

New member
עונה :)

לאיזו כיתה אתם עולים? י"א הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? יאפ :) מתרגשים לחזור לבית הספר? אממ נחמד..כזה שיגרתיות, הפסקות עם החברים והחברות..כן נחמד. איך עבר החופש? מהר ודי לא מנוצל ! חח מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות? הייתי משלמת בשביל עוד חודש ! המקצוע האהוב בבית הספר: תלמוד :] (מגמה) המקצוע השנוא בבית הספר: מתמטיקה !!!!!!! קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]? לא קניתי, אותו תיק נייק שחור ומושלם שיש לי משנה שעברה :) המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש: אממ..למתמטיקה? למרות שהיא חמודה..אני ומתמטיקה פשוט לא הולכים ביחד יד ביד... המורה שהתגעגעתם אליו\אליה: המחנכת החמודה שלי :] קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה? אמ, לא. נראלי אני אקנה מדבקות ליומן :p קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו? אממ לא. הבטחה לשנת הלימודים הקרובה: אני אנסה להשתפר במתטיקה, כמה שאפשר. ואנסה להוציא ציונים טובים בבגרויות כמו השנה בע"ה ! החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע: ראש השנה ! אני אוהבת את החג הזה :] שבוע טוב ! :)

May Tisdale

New member
עווווונה D: ../images/Emo218.gif

לאיזו כיתה אתם עולים? ט' P: הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? אהא [= מתרגשים לחזור לבית הספר? לא
איך עבר החופש? הוא היה קצר
מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות? עוד !!! המקצוע האהוב בבית הספר: אנגלית D: המקצוע השנוא בבית הספר: מתמטיקה והיסטוריה
קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]? השנה לא , שנה הבאה כי אני הולכת לתיכון .. P: המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש: דפנה .. ועוד כמה XD המורה שהתגעגעתם אליו\אליה: אין כזאת [?!?!!??!] XD קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה? לאאא
למרות שכנראה אני קונה מחברת XD קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו? קלמר מאאאאאניב D: הבטחה לשנת הלימודים הקרובה: כן - לעבור - הקבצה - אחרי - המבחן - הגרוע - שהיה \= החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע: פסח , הכי ארוך XD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

x Neta B x

New member
../images/Emo72.gif

לאיזו כיתה אתם עולים? ט' . הייתם תלמידים טובים בשנה שעברה? לא נראלי S: מתרגשים לחזור לבית הספר? לאלא . איך עבר החופש? מההר . מרגישים שמיציתם את החופש או שהייתם שמחים לעוד כמה שבועות? עוד כמה שנים מצידייי D: המקצוע האהוב בבית הספר: שיעור ^ חופשי המקצוע השנוא בבית הספר: הכל D: קניתם תיק [אתם יותר ממוזמנים לצרף תמונה]? יאפ . אם מישהו יהיה מעוניין [ ולא נראלי ]אני אעלה . המורה שאתם ממש לא מחכים לפגוש: כולן . המורה שהתגעגעתם אליו\אליה: אפח'ת . קניתם פריטים של "האנה מונטנה"? ואם כן,איזה? לאלא . קניתם משהו מיוחד לבית הספר שהייתם רוצים להשוויץ בו בפנינו? כן התיק והיומן הסקסים שלי D: הבטחה לשנת הלימודים הקרובה: שאני אשתדל לעבור את הממוצע 85 ! XD החופש שאתם לא יכולים לחכות שיגיע: החופש הגדול הבא .

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה