What´s in the box???

idan3k

New member
What´s in the box???

אני לא יודע מי עוד שם לב, אבל מהשו מוזר קורה, והולך לקרות באמטיוי אירופה היקר שלנו... 1. יש פרומו מוזר שמשודר און אנד און: קופסה משונה עם שיר ברקע ולמטה הכיתובית What´s in the box? 2. יום שני הקרוב, 1 באפריל - אין שידורים, רק מרתון נון סטופ היטס 4. יום שלישי, 2 באפריל - NONSTOPHITS עד שש! (וצהריים בשתיים שלוש משהו עם רובי וויליאמס וביקומינג) ואז TRL (כן, כן - התוכניתno.1 מאמטיוי ארה"ב נוחתת אצלנו) ועוד מיקס של שעות ותוכניות - לא יודע מה בגלל השעוניפ המתחלפים...

מצחיק

אם כבר מדברים על אמ טי וי בדיוק גיליתי שאין לכם THE REAL WORLD וROAD RULES חבל...

נבדוק ונחקור

ונרד לשורש העניין...

QueenNaughty

New member
אז ככה: אהמ אהמ...

1. הפרומו הזה זה לתוכנית חדשה שתצא לטלוויזיה עם המנחה הסקסי שלי(מתה עליו) Neil Cole. לפי מה שזכור לי היא תצא ב-12.4 משהו כזה. ה-TRL התוכנית תשודר עד יום שלישי נראה לי במקום SELECT MTV, שאגב היום ירד מהמסך הקטן שלנו לתמיד (אווווו......כמה חבל) ומי שמתעניין אפשר לראות שידור חוזר ביום שישי 29.3 בשעה 18:00, אני אישית ממליצה בחום! היו שם מזה קטעים. ולגבי השאר, אין לי מושג!

חבל ?

הקונספט המקורי של Select היה עדיף לדעתי על זה האחרון. למי שזוכר זה היה מעין מצעד יומי אותו דירגו הצופים. עדיף על פני מחזור קליפים רנדומליים וקטעי חדשות אשר מתוארים כ- after the break MTV catch up with... באשר לניל - הוא הרי הכוכב של התחנה : כוכב ממעלה ראשונה שיכול להחזיק כל תכנית.

QueenNaughty

New member
אולי-

אולי אתה צודק...אבל כל הקטע הדי חדיש הזה של שליחת SMS בשידור חי, להביע דעה אישית על הקליפ שמשודר למסור ד"ש והכל בעזרת הMOBILE PHONE. לגבי דירוג של הקליפים ע"י הצופים זה היה נורא מעניין וחבל שהם החליפו את זה לפני שנה בערך. לדעתי אם הם היו משאירים את הרעיון של דירוג מצעד יומי ע"י הצופים והיו מוסיפים את שליחת ה-SMS, היה נחמד לא?! ניל...הוא באמת משהו מיוחד, הוא היה אומן סטנד-אפ די מפורסם בקרב הבריטים, אחר-כך הנחה תוכנית לנוער בשידור חי בערוץ בריטי. הוא כמעט התקבל להצטלם לסרט מלחמת הכוכבים. והתקבל להנחות בMTV. :)

QueenNaughty

New member
וגם בקשר ל-TRL - תיקון טעות.

התוכנית תשודר בימי שלישי עד חמישי.

idan3k

New member
SELECT ו-TOP SELECTION

טוב אז ככה זה התחיל: סלקט: תוכנית שהצופים שולחים פקסים, מתקשרים ומבקשים קליפים - משולב עם מבזק חדשות (כאן הופיעה לראשונה קיקי!) אירוח וחידות עם פרסים טופ סלקשן: בזמן סלקט הופיעו מספרים של השירים והיה ניתן להצביע אז כאן בעצם מעביר אחד המנחים של אותו יום (בד"כ אולריקה) את התוצאות - ה-TOP10 מנחים: אולריקה, לארס וקיקי בחדשות אח"כ עשו שינוי- סלקט: גם הטופ 10 (תוצאות של אתמול) וגם הפקסים והכל... טופ סלקשן: תוכנית חדשה לגמרי! אנשים שולחים אימיילים, תמונות שהכינו (הופעתי מס´ לא קטן של פעמים...), סרטונים ב-WEBCAM ואתרים - יחד עם בקשות של שירים מנחים: סלקט-אולריקה,קיקי,טריי ועדן טופ סלקשן-קיקי ועוד שינוי (האחרון) סלקט: מגזין כזה עם שירים, חדשות רכילות פרסים ומארחים אומנים. טופ סלקשן: בעיקר אתרים ולפעמים תמונות מנחים: סלקט-ניל בד"כ, לפעמים ג´ואן או מימי טופ סלקשן- מימי! והשינוי האחרון: סלקט: ירדה מהמסך לתמיד טופ סלקשן: ירדה לפחות לתקופה הקרובה ואם מישהו תהה לאן נעמלו קיקי ואולריקה - לשוודיה לאמטיוי המקומי אם שמתם לב הם חזרו לתקופות קצרות (אולריקה הייתה השנה לתקופה של בערך שבוע והנחתה 3 תוכניות ביום)

QueenNaughty

New member
לאחר השינוי:

ניל קול המשיך להנחות את סלקט עם הטופ 10 לאחר שטריי עזב, והוא היה המחליף שלו.

idan3k

New member
אגב יש שינוי קטן בפרומו...

הקופסא נפתחת קצת ויש כתובת של אתר: www.mtve.com/משהו ויש גם קריינות ברקע... מישהו הצליח לתפוס מזה?

idan3k

New member
מסתבר שבקופסא יש מקרר...

תוכנית חדשה, כל שישי ב-17:00 CET היא נקראת THE FRIDGE וזה יענו סלקט במתכונת שבועית...

למעלה