what a shame

orlyshka1

New member
what a shame

שאנשים באים לכאן בכדי להנות מהעדכונים הכי חמים שאנחנו טורחות לכתוב. שאנשים באים כדי להנות מכל פיפס של פרסום, לינק, קליפ, תמונה, שרשור מושקע, משחק. שאנשים באים כדי לשאוב מידע איך להשיג כרטיסים, או סתם מתי יוצא דיסק. שאנשים אומרים:כן, הלוואי והם יגיעו לארץ, צריך, צריך. בואו נעשה משהו בשביל זה.קדימה. what a shame שכשצריך התגייסות אמיתית, כולם מתאיידים. what a shame לשירי, הילה, מורי וחני, ועופרה וג'ני שהיו איתנו ברוחן, היה כיף היום, לא משנה מה יצא מזה! נשיקות! (באויר, בשביל חני...)

באמת אכזב שההענות הייתה כזו קטנה

כי בסה"כ הכל זה היה ממש בשבילנו . העיקר שאנחנו נהנו בסופו של דבר. יצאתן מלכות בנות
(אחת לכל אחת)

חני- רציתי רק לומר לך שאת

פשוט מלכה
היה כיף סוף סוף להכיר אותך!
היה לי מאוד כיף אתכן! היה שווה את כל הנסיעה במיוחד בגלל כל אחת ואחת מכן! אורלי- אני מסכימה אתך וחבל שיותר בנות לא הגיעו, היתה לנו הזדמנות חד פעמית שלא תחזור שנית, זה לא שיר שמשמיעים בגלגל"צ, זו כתבה חגיגית שמשודרת באחד מערוצי הטלויזיה הגדולים בישראל. לקבוצה גדולה יש יותר כוח והיינו יכולות באמת להראות למפיקים הגדולים ששווה להם להתאמץ להביא את הבנים לארץ. הספרדיות עשו זאת לפני שלוש שנים למרות שיש להן קבוצה לא גדולה יחסית ובסוף הבנים נענו להם ואפילו הגיעו אליהם להופעה אינטימית! חבל לבנות שכן עשו מאמצים ובאו מכל קצוות הארץ כי עכשיו גם לא בטוח שישדרו את הכתבה בגלל חוסר שיתוף הפעולה. הכתבה היתה אמורה להראות שלמרות שעברו 15 שנים עדיין מעריכים ואוהבים את המוסיקה שלהם בארץ וזה לא מה שהועבר...

tthanitt

New member
היה כייף לפגוש גם אתכן סוף סוף !!

ונקווה לטוב -אולי יפתיעו אותנו וכן ישדרו את זה ... היום בבוקר צצה במוחי מחשבה ... נראה לכן שערוץ 10 יסקרו את ההשקה של האלבום ?? (כן אני עדיין נעולה על זה ) למי צריך להתחנף כדי לבקש מהצוות צילום (אם יהיה בכלל) אישור כניסה להשקה חחחחחחחח דייייי אני מיואשת :S

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פליזזזז שלא ישדרו את זה

עפטוב

New member
כל כך חבל לי שלא הגעתי

אני יודעת טוב מאוד כמה היה צריך את התמיכה הזאת....זה החיסרון היחידי בילד, פתאום כל התוכניות סובבות סביבם ותלויות בהם. שמחה שלפחות נהניתן...

היית חסרה לנו../images/Emo140.gif

ואל תדאגי הזכרנו אותך בצילום ככה שהיית איתנו ברוחך

עפטוב

New member
לא יודעת איך להסביר

אבל אני ממש מרגישה שזה היה פספוס. לא משנה, העיקר שנהניתן

Hadar07

New member
../images/Emo45.gif

כן גם אני כזאת ולא רק אם מצלמים אותי לטלויזיה בכלל אם אני צריכה לדבר מול אנשים אני קופאת ומתחילה לגמגם חח

Hadar07

New member
כל הכבוד לכן

שייצגתן את כולם בכבוד, אני חושבת שאתן צריכות לשמוח בכל מקרה על שבחרו לעשות עליהם כתבה ועוד לשדר אותה בשיא הפריים טיים, אני מבינה את האכזבה אבל צריך גם להבין שלפעמים יש אילוצים שאי אפשר לדחות לפחות במקרה שלי ואם הייתי יכולה הייתי באה למרות שלא הייתי רוצה שיצלמו אותי לטלויזיה. אני באמת מעריכה את כל מה שאתן עושות בפורום כי בלעדיכן לא הייתי יודעת כלום

למעלה