What Can I Do For You

BEETLE MANIA

New member
What Can I Do For You

אהלן חברה יקרים....אני מקווה שהכל שפיר אצלכם.....כל עוד שאני שומע את היצירה המדהימה הזאת של דילן אני מאושר...
אני מאוד רוצה לשמוע את השיר בהופעה חיה....אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אלבומים שהשיר הזה כלול בהם ! שיהיה לנו אחלה סופ"ש

לפי מה שאני יודע זה לא יצא בדיסק של

הופעה כלשהיא.לא מצאתי את השיר באף אחת מההופעות החיות/בוטלגים ששוחררו באופן רישמי,כך שהשיר מופיע רק בSAVED.מה שכן,יש לא מעט אתרים שבהם מוכרים בוטלגים של דילן(הופעות חיות) וסביר מאוד להניח שהשיר נמצא באחד מהם. זה אתר שיש בו הרבה בוטלגים למכירה: http://dylansconcerts.com/index.htm כנס משם לשנות ה-80 ותמצא שם רשימות שירים מההופעות (מצאתי את השיר בכמה הופעות שבדקתי שם) אמנם המחיר לא זול(15 דולר) אבל זה עניינך:) בהצלחה
נ.ב. אם אתה מעוניין אני אשים קישורים לאתרים נוספים שמציעים רכישה/החלפה של הופעות חיות.

Chocoholic

New member
בחירה מעניינת

אני לא מכיר הרבה שיטענו כי הם אוהבים מאוד שיר מהאלבום 'Saved'. לצערי השיר הזה לא מופיע באלבום אחר מלבד 'Saved', כלומר, אין הקלטה רשמית של השיר בהופעה. הפעם האחרונה שבוב ביצע את השיר הייתה ב 23.7.1981 בשוויץ, כך שזה די מקשה על מציאת הקלטה של השיר. אבל... מי יודע? אולי Bootleg Series Vol.12 יסקור את התקופה הזו (79-81) ואז אולי תהיה שם גירסה חיה לשיר...

BEETLE MANIA

New member
זה שיר מדהים....אין מנוס

נורא אהבתי את השיר....הוא מיוחד...יש בו הרבה רוח...הרבה נשמה

BEETLE MANIA

New member
שמע אחי....

יש לי את כל הדיסקים של דילן על המחשב ומקוריים ובתקליטים ! אבא שלי ואני מתים על הבן אדם...אבא שלי פגש אותו כמה פעמים בחו"ל אבל אני נורא מתחבר לתקופה שבה הוא ניסה את הנצרות...הוא יותר מחובר כזה לשורשים משום מה...למרות שהוא יהודי מובהק...........

BEETLE MANIA

New member
אכן כן....

אבא שלי מעריץ מושבע של דילן....הוא ועוד חברים שלו תירגמו שירים שלו לעברית כשהם יצאו בארץ....הראשונים!

מה אתה בעצם אומר לנו

שדילן לא ניאות להיפגש עם רון מיברג אבל עם אביך כן? אחי, תפסיק להיות דג כבד ותספר לנו מה בדיוק היה באחת הפגישות. האם דילן יודע שאביך תירגם משיריו לעברית? איפה אפשר לקרוא את התרגומים של אביך? דבר איתנו גלויות ואנא ממך אל תהיה קמצן במילים.

garcia

New member
אם אני לא טועה רון מיברג

כן פגש את דילן. אני חושב שהוא כתב על זה לפני כמה שנים במעריב כשדילן הופיע באיטליה אז רון ועוד כמה עיתונאים הורשו לבוא אליו למלון ולראיין אותו. לא בטוח אבל אני זוכר משהו כזה.

צר לי, אבל אתה טועה.

רון מיברג כתב בשעתו כמה שהוא התאכזב שהוא לא נבחר לאותה קבוצת עיתונאים.

garcia

New member
../images/Emo45.gif

אכן זכרתי משהו בכיוון הזה. תודה על התיקון.

הי אנגלינה

אם אתה רוצה עוד שיר שירגש אותך זה אנגלינה שיר מדהים ומרגש ודילן שר אותו ממש מהלבבבבב אגב מופיע גם פרוייקט הגומיה התירגום לא אחד לאחד אבל לא רע בכלל תבלה

למעלה