what do u think about chin latters?

layla18

New member
what do u think about chin latters?

do u think its true?do u know someone who got rich as a result of this kind of latter? is it an urban lagand? (i got at list 3 of them in my life and nothing bed had happend to me from not sanding those.. )

WallFlower

New member
המממ...

מכתבי השרשרת עצמם אינם מהווים אגדה אורבנית אבל הסיפורים שמאוחריהם (אח שלי שלח מכתב שרשרת וזכה במאתיים שקל וכו) נחשבים לאגדות אורבניות... נראה לי...

Idan91

New member
גם לדעתי,

ובעיקר: הם מעצבנים, נורא! אני לא מעבירה אף פעם.

layla18

New member
i got one not so long ago

and they said somthing horriable will happend to me if i wont sand it..and i didnt..and i am not dead yet..yes..thay are relly anoying..

Posiedon

New member
אני הכי תומך בעידן

אני הכי שונא מכתבי שרשרת ודברים כמו "אם לא תגיד שלוםפ לכל מי שאתה מכיר אז את תמות" לא מכתב שרשרת אבל דומה וזה הדבר הכי מרגיז בעולם

scooby4

New member
זה הכי מרגיז?

האם אי פעם קיבלת, "אם לא תשלח את המכתב הזה לעוד 15 בשעה הקרובה יהיה לך מזל רע ב10 שנים הבאות"? או האלה באייסיקיו, של כל המטומטמים למינהם שסתם רוצים לראות מה הגבולות שיש בשליחת המכתב: "חברת אייסיקיו הולכת להיסגר. אם תשלחו את המכתב ליותר מ15 אנשים, היום בחצות תיפגשו מישהי בבית ספר שלכם, ותתנשקו". זה ממש מטריד אותי... הגיונית!

Idan91

New member
אני פשוט לא קוראת כאלה.

כלומר, כבר מזמן הפסקתי לקרוא. כשנאי מקבלת משהו שנראה כמו מכתב שרשרת, אני מיד סוגרת. ממליצה בחום לעשות כך.

למעלה