What Do You Do?

Just Me

New member
What Do You Do?

What do you do when your family falls apart? Are you sepose to cry? or just feel bad in your heart? What do you do when everybody is shouting realy loud? Do you go into your room and make no sound? What do you do when everyone shut the doors? Do you stay quite? or make some noise? What do you do when your family falls apart? its not a movie you cant say ``cut``! So...what do you do? no one can answear you!

שלום לידידתי המקסימה... :)

השיר שלך מקסים... הייתי רוצה לדעת מה ההשראה שהביאה אותך לכתוב על הנושא הזה ואת צודקת - אף אחד לא יוכל לענות לשאלתך... זה כל כך אינדיוידואלי... וזאת סיטואציה מאוד קשה... אוהבת אותך ... ומתגעגעת ...

Just Me

New member
מתגעגעת אלייך....

היי חמודה שלי!!! מה נשמע??? וואי אני מזה מתגעגעת אלייך המון המון זמן לא דיברנו זה לא בסדר! .... שמעת כבר שמתכננים לעשות פגישה בין כל הקבועים בחדר? .... זה יכול להיות מעניין! ההשראה שלי.... זה החיים שלי.... כי זה מה שקורא בעצם....ובאמת לא יכולים לענות לי על השאלות האלו.... טוב אז נדבר בקרוב מאד מקווה... אוהבת אותך...

גם אני :)

אני מאוד מצטערת על... אני לא ידעתי... אני מקווה שהכל יהיה בסדר - אחזיק אצבעות ! ואם תרצי לדבר - את יודעת כבר... בקשר למפגש...מעניין גם אותי מאוד !!! את תבואי ? מתגעגעת... אוהבת מאוד !!! ענבל

שיר מקסים

השיר מקסים והכותבת מדברת עם רגש ..... זהו אחד מהשירים היפים ביותר שקראתי .... ROMANTIC DOLPHIN

Just Me

New member
לא הייתי אומרת הכי יפה אבל תודה....

השיר באמת בא לי מהלב ו...תודה!

למעלה