WHAT DON'T YOU LIKE ABOUT YOURSELF

Leonore

New member
WHAT DON'T YOU LIKE ABOUT YOURSELF

שלום לכם .גם אני כמוכם אוהבת אותה מאד מאד. הבנתי שלא מתחילים בארץ את העונה השניה וחבל. אני רואה את זה בחו"ל וזה פשוט מרתק ברמות. הסדרה לטעמי מוצלחת ביותר ומכניסה בכיס הקטן כל סדרה אמריקאית היום. המשחק של כולם פשוט תאוה לעין,הקטעים המוזיקלים שמשובצים בסדרה שולחים אותי כל פעם לאימיול
,הצילומים פשוט מעולים והספוילר היחידי שאני מנדבת הוא שבעונה בית הם הרבה יותר נועזים.הספורים פשוט נפלאים של המנותחים. אני מקוה שיביאו את העונה השניה מהר לארץ כדי שגם אתם תהנו. עכשו יש לי רק שתי שאלות: ההוא שמשחק את אסקובר המקועקע, מי זה השחקן הזה הוא פשוט אדיר ומוכר לי מאיזה מקום. שאלה שניה,מי זו שמשחקת את ג'ינה ,היא גם מוכרת לי. מקוה שלא העמסתי יותר מדי.

Lex Luthor

New member
צודקת כמעט בהכל. ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

היא לא הסדרה הכי טובה בטלויזיה והיא לא מושלמת, אבל היא בהחלט כן מצוינת, הם נועזים בין היתר כי ניפ\טאק משודרת ברשת כבלים (FX), שם מותר להיות הרבה יותר נועזים. (בגלל זה אני מת על סדרות של כבלים.
). ולשאלתך, את אסקובר (המקוקע.
) משחק רוברט לסרדו (Robert LaSardo) ואת ג'ינה משחקת ג'אסאלין גילסיג (Jessalyn Gilsig). ברוכה הבאה, אגב.

talisman22

New member
באסה שלא תשודר עונה שניה..

את בטוחה ב 100 אחוזים שזה אכן לא ישודר?...בעיקרון אין בעיה.. נוריד את זה..אבל באסה לראות את זה בלי תרגום, אבל לפחות לא יהיו פרסומות :)

RenanaD

New member
זה לא נכון ../images/Emo131.gif

העונה השניה כן תשודר ברשת. לא ידוע מתי.

למעלה