What I Like About You

Zoharrr

New member
What I Like About You../images/Emo3.gif

אם יש לכם בני זוג:
מה אתם הכי אוהבים בהם?
מה אתם הכי שונאים(או לא אובים) בהם? אם אין לכם בני זוג:
מה הייתם הכי רוצים שיהיה בבן זוג שלכם?
מה הכי לא הייתם רוצים שיהיה? בין חברים:
מה התכונות שאתם אוהבים בחרים שלכם?
מה התכונות שאתם לא אוהבים בהם? (שימו לב להשקעה אני בחיים שלי לא משתמשת באייקונים בתוך ההודעה,מקסימום אני עושה חצי סוגריים ונקודותיים,הפעם,השקעתי!D:) והשיר שהביא אותי לחשוב על זה: Lillix - What I Like About You what i like about you . . . you hold me tight, tell me i'm the only one, wanna come over tonight? yeah! keep on whispering in my ear, tell me all the things that i wanna hear, coz it's true, that's what i like about you! what i like about you . . . you really know how to dance! when you go: up down jump around, talk about true romance keep on whispering in my ear, tell me all the things that i wanna hear, coz it's true, that's what i like about you! that's what i like about you! that's what i like about you! what i like about you . . . you keep me warm at night! never wanna let you go! no, you make me feel alright! yeah . . . keep on whispering in my ear, tell me all the things that i wanna hear, coz it's true, that's what i like about you! that's what i like about you! that's what i like about you!

pain is MY love

New member
אז ככה...

אין לי בן זוג אז אין לי מה להגיד... אם אין לכם בני זוג: מה הייתם הכי רוצים שיהיה בבן זוג שלכם?- קוביות בבטן
מה הכי לא הייתם רוצים שיהיה?- שקרנות. בין חברים: מה התכונות שאתם אוהבים בחרים שלכם?- חוש הומור מה התכונות שאתם לא אוהבים בהם?- חוסר יחס

עונההה

אם אין לכם בני זוג: מה הייתם הכי רוצים שיהיה בבן זוג שלכם? חוש הומור, כבוד, נאמנות, חיוך תמיד, גבר גבר ועוד.. מה הכי לא הייתם רוצים שיהיה? שקט(יבש), קמצנות, חוסר כבוד, חוסר טיפוח (בסיסי) ועוד.. בין חברים: מה התכונות שאתם אוהבים בחרים שלכם? חוש הומור וכבוד וראש טוב וכיף וכו חח אני מתחברת רק לאנשים כאלה משום מה.
מה התכונות שאתם לא אוהבים בהם? קמצנים, יבשים וכאלה.

זכוכיות

New member
../images/Emo13.gif

אם יש לכם בני זוג: מה אתם הכי אוהבים בהם? את חוסר העכבות שלו. מה אתם הכי שונאים(או לא אובים) בהם? חוסר הטקט קצת מוציא אותי משיווי משקל לפעמים, אבל נראה לי שגם זה אחד הדברים שהקסימו אותי בו. איתי הוא סופר משתדל, אבל בחיי, לפעמים אני לא מאמינה כשחברים שלו ממשיכים להתקשר... בין חברים: מה התכונות שאתם אוהבים בחרים שלכם? יש לי יותר מדי חברים עם יותר מדי תכונות שונות :) אבל אני חושבת שצברתי עם השנים קבוצת אנשים נורא מיוחדת... מה התכונות שאתם לא אוהבים בהם? כנ"ל.

נרקי

New member
../images/Emo6.gif כי .. כיי...

לפעמים לבד זה טוב בלי כאב ראש וכאלה
אבל לבד זה גם משעמם

נרקי

New member
יאללה גמני../images/Emo13.gif

אם אין לכם בני זוג: מה הייתם הכי רוצים שיהיה בבן זוג שלכם? שיהיה אכפתי אוהב. נאמן...
מה הכי לא הייתם רוצים שיהיה? אדיש.. קמצן... שחצן.. וחוצפן
בין חברים: מה התכונות שאתם אוהבים בחברים שלכם? הקשבה והמון עזרה
מה התכונות שאתם לא אוהבים בהם? סקרנות! כל פעם שאני שואלת את חברה שלי משהו היא עונה ב "למה?" כמו הילד מקופת חולים כללית
זה די מעצבן..

דנדוש20

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אין לי בן זוג. הייתי רוצה שהוא יהיה בן אדם שאפשר לסמוך עליו, לא צבוע, משעשע, מעניין, אמיתי, בלי מצבי רוח קיצוניים. ושיהיה טוב במיטה
הכי לא הייתי רוצה מישהו שאכפת לו רק מעצמו או מישהו צבוע או בוגדני. אותם תכונות אני מחפשת בחברים שלי
חוץ מהקטע של המיטה, זה פחות משנה לי.

למעלה