What if god was 1 of us
|מיוחדת

buffgirl

New member
What if god was 1 of us../images/Emo80.gif|מיוחדת

עזבו, סתם תקוע לי השיר הזה בראש מאז שראיתי "ברוס הגדול מכולם" (איזה שם מטומטם! זה בכלל צריך להיות 'ברוס הכל יכול'! אבל לאאאאאא התרגום תמיד חייב להיות מטומטם ולא קשור. לדוגמא: SCARY MOVIE - מת לצחוק. כולם מתים בסרטים האלה: מת לצעוק, מת לצחוק, ______ מת מצחוק.. אין לכם שמות יותר מקוריים?) בכללל אופן, זה ממש לא קשור. אני עוזבת. לא, לא תמיד.... אל תקפצו ותשירו וצעקו משמחה.. אני יוצאת מחר לקורס מד"צים בתקווה להיות הדור הבא של המדריכים בנוער העובד והלומד, קן קרית אונו. ואני אחזור רק ביום רביעי הבא (9.7) וגם אז אני הולכת למסיבאפי, אז ההודעה הראשונה שלי אחרי זאת, תהיה בטח בעשירי. בכללל אופן, מיניתי מנהלת מחליפה (אחרת הפעם) והיא ממש חמודה שהיא הסכימה לעשות את זה ממש ברגע האחרון אז תהיו נחמדים אליה!
גם אם היא לא תהיה כתובה למעלה וההודעות שלה לא יהיו כחולות מכל סיבה כלשהי היא עדיין מנהלת ויכולה למחוק הודעות והכל אז אל תנסו אותה. אז תהנו ב-12 ימים האלה בלעדיי, ותעשו כיף, ובהצלחה למנהלת החדשה (שהכינוי שלה דרך אגב הוא get well). לאבּ יו אול, דניאל

Mrs James

New member
תהני!!!!!!../images/Emo24.gif

גם המנהלת של פורום בלו הולכת..מה זה ישיבת מנהלים...?חחחחחח

תהני בובע../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

כבר נבהלתי שאת עוזבת ת'פורום אחרי ששעה ניסיתי לשכנעה אותך להשאר... בהצלחה שם,תהני
לוב
יו

get well

New member
היי לכולם../images/Emo70.gif

רק רציתי להגיד שאני כאן איתכם קוראת את ההודעות... אולי לא ממש אשתתף בדיונים כי אני לא מעריצה (שירים יפים..זה הכל). אבל אני כאן כדי לשמור על הסדר..

טוב הפעם הרשי לי לכעוס עלייך דניאל!

כי זו כבר פעם שניה שאת לא ממנה מנהלים מהפורום הזה!אני לא מבין מה הקטע?!כבר מזמן בקשנו ממך את זה!
... ואת עושה זאת שוב?! זה כבר הקש ששבר ! ולמנהלת החדשה אל תקחי את זה אישי,פשוט אני חושב שצריך למנות מנהלים עם קצת ידע על טאטו...

get well

New member
הסבר קטן..

לא חשוב אם אני יודעת או לא יודעת על טאטו אני פה כדי לשמור על הסדר.. שלא יציפו ובכדי למחוק הודעות מיותרות. אתם עם כל הידע שלכם על טאטו מוזמנים לדבר על זה בפורום זה לא קשור לניהול הפורום מבחינה טכנית. בגלל שאני כבר מנהלת ויש לי ידע בנושא הטכני וניסיון וגישה בגלל זה אני מונתי לתפקיד בכל מקרה זה רק לשבוע..אז אין לך ממה להתעצבן

למעלה